Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Basın toplantısı şimdi bitti, artık resmi olarak da 19-21 Mayıs 2017'de Sinan Erdem'de gerçekleşiyor. Ülker'de oynanmamasının nedeni Fenerbahçe'nin olası yine kalışı durumunda daha tarafsız olabilmek, az da olsa (az maz değilmiş %50 fazlaymış neredeyse) kapasite fazlalığı, metro ve metrobüs imkanı gibi nedenlere bağlıyorum şahsen. Basın toplantısı da sağolsunlar daha çok AKP grup toplantısı gibiydi. AKP hükümete geldiğinden beri turizmdeki artıştan tutun da darbe ve ileri demokrasiye kadar her şeyi konuştular :p Çapsızlığı görünce ufaktan bir pişman olmuştur herhalde Bertomeu. Bilet satışına dair bir bilgi yok, sonra merak ettim ne zamandı diye geçen senekine baktım, Kasım sonu çıkmış satışa. Güncelleme oldukça şirinleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 evimizin dibinde, artık gideriz herhalde eşek değilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 biletler 160 euro civarı, Kasım da çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 3 gün için di mi o fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 tek gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Hollanda falan konuşuluyordu darbeden sonra, kim bilir nasıl haraç kesmiştir hükümetten Euroleague komitesi getirelim vs. diye yoksa o şov falan asdfasd Yine 1 milyon euro falan ateşlemiştir gelsin diye yoksa darbe girişimi olan ülkeye hemen en büyük organizasyonunu vermezdi hiçbir organizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 biletler satışta şu anda. 200 euro direk alırsanız. ben almayı düşünüyorum yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Onlar aracı karaborsacı sitelerin ön satışı, resmi satışta fiyatlar çok daha düşük olur. Kasım ortası-sonu gibi F4tickets.com'da resmi satış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 İddaa oranları açıklanmış Euroleague Şampiyonluk Fenerbahçe 2.85 Cska 2.85 Real Madrid 5.25 Barcelona 10.0 Olympiakos 10.0 Panathinaikos 10.0 Darüşşafaka 15.0 Maccabi 20.0 Efes 30.0 Galatasaray 50.0 Fenerbahçe bu sezon F4 yaparsa İstanbulda bırakmaz gibi kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 gs ye bastım 1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Real'e düşük bile vermişler. Leş durumda takım şuan, sezon başı vs. ayrı ama ben hiç beğenemedim umutta vermediler ya. Ciddi ciddi F4'e min 2 takım sokarız gibi geliyor bana, 3 bile olur belki eşleşme şansına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Dacka bu sene f4 yapar muhtemelen,sonunda ideal kadro-hoca ikilisine sahipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuşulmamış ama hadi ortamı gereyim.Euroleague>Eurocup net örneği olmuş bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 gerilecek bir şey yok ki, görünen köy o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 nolmuş lan bu euroleague'e? tek bir grup lig usulüne falan geçmişler. vay anasını 30 maçlık lig usulü, ilk 8 playoff'a kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 açık alan faulu kuralı falan gelmiş. eurolig'de hızı arttırmaya çalışıyo maçlardaki ama avrupa seyircisi yemez bunları. nasılsa amerikadanda seyirci çekemiceksin. neden böyle bir şey yaparsın ki. avrupa basketbolunu seven adam sertliği, hucum çeşitliliğini, koç faktörünün yüksek olmasını falan seviyo abi ztn. böyle haldır haldır koşmalı basketbol isteyen nba'de buluyor onu ztn. her türlü iki tarafıda kazanamicak gibi geliyor bu kural değişikliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Wuaaa Barça yı gene tokatladık deplasmanda , 2 de 2 tebrikler Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 https://twitter.com/tmcntncr/status/789569440572706818 top diye çevirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Haftanın oyunu ortada sıçandi, Barcelona oyuncularınin topu bulamaması mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Bu haftada temiz koyar FB, bu kadar kötü başlangıca rağmen muazzam tabela cidden ya. Obra farkı ciddi ciddi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 zalgiris kaunasi da zalgirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Fenerbahçe 3 te 3 yaptı ama hem bogdanovic hemde kalinic ayağını burktu. Önümüzdeki dört hafta cok zor gececek. GS de yener cuma günü yakalamışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 kalinic kötü gözükmedi de bogdanovic kötü gibiydi, yırtık falan olabilir diyorlar. bakalım belli olur 1-2 saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 yunan gard agaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar