Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi: Beşiktaş - Dynamo Kiev | 28 Eylül Çarşamba - 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
derbinin geri dönüş gazı ile
puan ve puanlar beklediğim maç.
talisca 11 oguzhande eski yerinde oynarsa maç bizim

https://pbs.twimg.com/media/CtQn6QyWEAAgvHZ.jpg
Mesaj tarihi:
Çakmamız gerek ama kolay takım değil Kiev, bayağı iyi yeteneklerinin olması bi yana fiziksel olarak gruptaki açık ara en iyi takım. Fizik gücü ile Napoli'yi bile bastırdılar geçen maçta bayağı.

Fizik gücü ile tam bir savunma bazlı takım zaten yaratıcılıkları pek yok ama Yarmolenko, Garmash falan pop ataklarda cezayı çok rahat kesiyor. Tam bizim gol yemeyi sevdiğimiz tipte organizasyonları var yani.

Kolay maç değil kesinlikle ama bir şekilde alırız sanırım, yenilmeyecek takım değil çünkü Kiev, Napoli dönüşü Zorya'ya yenildiler ki Zorya FB maçının yorgunluğu ile koydu 2 gün az dinlenmesine rağmen. Ben izlemedim de izleyen çocuklar top hakimiyeti ile ezdi Zorya vs. dediler.

Umarım alırız, Benfica deplasmanından puanın değerini Kiev'den alınacak puanlar belirler. Şurada 3 puan çok büyük adım attırır bize.
Mesaj tarihi:
gruptaki diğer maç napoli - benfica.

biz şu maçı alsak napoli de alsa efsane bir avantaj sağlıyoruz. 6 - 4 - 1 - 0 oluyor puanlar. deplasmanları hadi 0 de, içerideki napoli ve benfica maçlarından 2 puan gelse uefa'yı kolaylar, 4 puan çıkarıp deplasmanlarda az iş yapsak üst turu kovalarız.

artık şöyle başlayalım bu iş huzur içinde çözülsün.

fabri
beck - marcelo - tosic - caner
olcay - oğuzhan (inler) - atiba - adriano
talisca
aboubakar
Mesaj tarihi:
oğuzhan riske edilmeyecek sanıyorum inler ile başlar gol gelmezse oğuzhan sonra oyuna girer.

adriano iyi oynayıp yarmalenko'yu kitlerse maçı alırız bence. moraes de formda başlamış stoperlerin hata yapmaması lazım. talisca uzaktan ya da frikikten yazar gibi bir tane.
  • Yeni Oluştur...