Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 derbinin geri dönüş gazı ile puan ve puanlar beklediğim maç. talisca 11 oguzhande eski yerinde oynarsa maç bizim https://pbs.twimg.com/media/CtQn6QyWEAAgvHZ.jpg
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 stadtayım vesselam. köy içinde olacağım gün boyunca gelecek varsa yeşillendirsin. ayrıca Kiev'e çakarız burada.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Çakmamız gerek ama kolay takım değil Kiev, bayağı iyi yeteneklerinin olması bi yana fiziksel olarak gruptaki açık ara en iyi takım. Fizik gücü ile Napoli'yi bile bastırdılar geçen maçta bayağı. Fizik gücü ile tam bir savunma bazlı takım zaten yaratıcılıkları pek yok ama Yarmolenko, Garmash falan pop ataklarda cezayı çok rahat kesiyor. Tam bizim gol yemeyi sevdiğimiz tipte organizasyonları var yani. Kolay maç değil kesinlikle ama bir şekilde alırız sanırım, yenilmeyecek takım değil çünkü Kiev, Napoli dönüşü Zorya'ya yenildiler ki Zorya FB maçının yorgunluğu ile koydu 2 gün az dinlenmesine rağmen. Ben izlemedim de izleyen çocuklar top hakimiyeti ile ezdi Zorya vs. dediler. Umarım alırız, Benfica deplasmanından puanın değerini Kiev'den alınacak puanlar belirler. Şurada 3 puan çok büyük adım attırır bize.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 gruptaki diğer maç napoli - benfica. biz şu maçı alsak napoli de alsa efsane bir avantaj sağlıyoruz. 6 - 4 - 1 - 0 oluyor puanlar. deplasmanları hadi 0 de, içerideki napoli ve benfica maçlarından 2 puan gelse uefa'yı kolaylar, 4 puan çıkarıp deplasmanlarda az iş yapsak üst turu kovalarız. artık şöyle başlayalım bu iş huzur içinde çözülsün. fabri beck - marcelo - tosic - caner olcay - oğuzhan (inler) - atiba - adriano talisca aboubakar
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 2-1 veya 3-1 BJK alır diye tahmin ediyorum. Tolga ile başlayacak büyük ihtimal.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 oğuzhan riske edilmeyecek sanıyorum inler ile başlar gol gelmezse oğuzhan sonra oyuna girer. adriano iyi oynayıp yarmalenko'yu kitlerse maçı alırız bence. moraes de formda başlamış stoperlerin hata yapmaması lazım. talisca uzaktan ya da frikikten yazar gibi bir tane.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 bize ters gelen takım, ben de tribünde olamıycam işten dolayı :( Benim yerime de bağırın.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Bileti yolla bana bagirayim tc atıyorum hemen
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 En son inonude noumali maca gittigimde zimbaladiydik 3-1
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Kiev karambolunde kapali alttaydim. Acilen bana kapali bileti yollayin yoksa cocuk ölür..
Burax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 bu maçı tivibuspor2 veriyor galiba, internetten tek maç satın alma, ya da sadece internet üzerinden tivibu var mı?
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 applev0dka said: Bileti yolla bana bagirayim tc atıyorum hemen bi arkadaşa verdim çoktan
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 deplasmana kim geliyor beyler :D :D :D
kayserili Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Kiev acımaz. 3 atar, çeyrek sayar.
oldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 kiev karambolunde staddaydim.Bunda da stadda olacagim.Quaresma benfica macindaki gibi intihar hamleleri yapmazsa kafa kafaya oynariz.
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 erken gol yemezsek rahat kazanırız
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Bizim dinamo kiev eslesmelerimiz hic rahat olmuyor ya. Ya da ben hic rahat oldugunu hatirlamiyorum :D
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 olm bahsettiğiniz takım kiev lan atla deve değil ki niye bu kadar abarttınız?
Öne çıkan mesajlar