Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamp ve Doğa Hayatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Komodo said:

sevişme işi nasıl oluyor o pislikte? Feyşıl falan da sıkıntı, gargara margara takılıyolar heralde.

adamlar selaleye 5-6 sap cikip sevismisler mi simdi?

ben anlamamisim bunu. alaturkayi okumustum sadece.
Mesaj tarihi:
bu arada bi arkadasimin abisi pro kampci trekkingci falan
onunla gidince baya güzle oluomuş, yani bütün problemri bildiği için çözümle geliomuş adam

misal damacanya pompa bağlayıp ağaçtar sarkıtarak duş sistemi yapıo

işte odun agaç vs keserek gene bişiler yapmışlardı.
Mesaj tarihi:
haahha

ya bide ben şu samanyolunu şu şekil görmek istiyorum, ve en son hatırladığım yazlıkta seneler önce elektrikler gitmiştide gökyüzü yıldız dolmuştu
(ki küçükken sabahlardık, gelişmemiş bi yazlık olduğu için ışık kirliliği fazla yoktu, elektriklerin gitmesi bonus olmuştu )

Bunu yakalayabilmek için medeniyetten baya uzaklaşmak lazım heralde

Bide silah almak lazım dimi yanımıza?

http://cdn.pcwallart.com/images/milky-way-from-earth-wallpaper-wallpaper-1.jpg
Mesaj tarihi:
Taramalı tüfenk al

Naptınız beaabi. O "pislik" dediğiniz şeyler otobüs beklerken oturduğunuz duraktan daha temiz. Neyse kamp övemicem kimseye, tercih meselesi sonuçta. Ama hatunla kamp yapacaksanız sucuk yemeyin. Romantizmin orta yerinde baharatlı bi geğirik hoş olmaz sdfg

Kamp için en muazzam yiyecek indomie tadındaki hazır nudıllar. Şehirde yüzüne bakmam deseniz de kampta en kolay şey su kaynatmak, onla da yapılcak en kolay yemek hazır nudıl. Bi de kuruyemiş tabi. Aç aç iş yapılmaz

Ne korkak insanlarsınız ya gerçekten sinirlendim. Hatunun kızkardeşi 19 yaşında otostopla karadeniz yaylalarını gezdi gürcistana kadar. Siz hala silah taşıyalım mı, nereye sıçacaz falan

Atlas dergisinin güzel gezi kitapçıkları oluyo btw
Mesaj tarihi:
ooo hosgelmissen, hosgelmisseeeen.
hele bi dagga ayi kardes. ben suraya sicam. sen onu koklarkene ben gacam.

o ne abi?

eger bunu yapacaksaniz onceden yapip, kilitli posette hazirda tutmaniz lazim. ayi gelince hemen bok atin. kacin.
Mesaj tarihi:
https://www.youtube.com/watch?v=emNyUHlyp7Q&feature=youtu.be

öyle kolay değil ya
arama kurtarma ekibi bi kısmı bunların dağ mağ dediler çocukların yanından 2 metre öteye gidemedim sdf
öyle sabah 8-6 çalışan adamın işi değil likya yolu falan filan kolay diye atlamayın baya kondisyon istiyor :0
Mesaj tarihi:
insandan hizli abi..ort 50 km yapiyor diyor internet ..usain 37 km yapmis en iyi derecesinde diyorlar..ki onu da en fazla 8 10 yapabildigini dusun..biraz irice ayiysa ayaklari ustunde 4 mt yukseklige de ulasiyor..

isin ilginci kosmaya baslarsan kovalama gibi de bir huyu var..o yuzden kosmadan uzaklasmaya calisin diyorlar aksi yone..
Mesaj tarihi:
https://dogayakacis.com/2014/01/02/yirtici-hayvanlara-karsi-guvenlik/

Googleda aratınca bikaçbin sonuç daha var. Ama o kadar yayla kampı yaptım, henüz domuz ya da ayı görmedim. İnş görmem de, ama kaldırımda yürürken arabanın altında kalarak öleceğime aladağlarda ayı tarafından parçalanmayı tercih ederim. O yüzden kampa çıkarken bunları çok düşünmiceksin, kaldırımda yürürken şimdi araba gelse ezse diye düşünüyo musun?
Mesaj tarihi:
Günde 10k attığın adımın bi anlamı yok. Sabit tempo ne kadar yürüyebiliyosun o önemli. Endurance arttırıcı sporlara giriş bahara kadar. Bahara, olmadı güze zihnen ve bedenen hazır olursun
  • Yeni Oluştur...