Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Rhodolfo'yu oynat artık köy peyniri ŞG yeter... Bir de her maç kalede tekrar Tolga'yı göreceğim diye kadro açıklanmasını heyecanla beklemekten sıkıldım, o da sabit bi Fabri kalsın artık :( Maçtan daha çok heyecanlanıyorum kadroyu beklerken bu sene ŞG yüzünden...
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Bruma dünyanın en iyi futbolcusu ya, Beşiktaş defansının hiç hatası yok 8 kişiyi çalımladı adam, seneye barca messi'yi satıp onu alır, tartışmayalım.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 aynen sizin forvetleri abarttığınız gibi.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 bruma net iş yapar türkiye'de gayet hızlı ve yeterince yetenekli. anadolu siyahileriyle karşılaştırmak yersiz. ama maçta gol harici gözükmedi bile, mental olarak sıfıra yakın bir çizgide ve devamlılığı yok. türkiye'de işe yarar kafası yerinde olduğunda gol de atar ama bu haliyle 14m maliyete değecek bir topçu değil kesinlikle bence.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 brumanın geleceği q7den öteye geçemez ikiside aynı kumaş
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 bir kaç santim fazlası da var
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 konu oraya geliyorsa kusura bakmayın ikisi bir olsa bir aboubakar etmez.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 sanki görmüşsün diyecektim ki ben bile gördüm. saygılar abi.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Bir top da ona verelim o da oynasın oldu olacak
kayserili Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 aktiftablet said: Hala anadolu takımı zenci futbolcusu. Defans bi ara boş bıraktı gol attı, zaten attığı golde de kimseyi çalımladığı falan yok, bariz bomboş bıraktılar adamı, anadolu takımlarından yiyoruz bu tarz goller bazen. applev0dka said: Gerçekler yine can yakmış. Bruma'dan ziyade defansin golü o ya. Baya buyuk hata. Böyle senede 2-3 gol atan topçulari fener aliyor sonra kulübede çürütüyor. Seneye fenere gider Bruma AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Biri Cem Yılmaz, diğeri Ata Demirer.
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 akil noksanligi benim izledigim pozisyonda bruma cok ovdugunuz bjka orta sahasi ve defansini falafos ediyor. gokhan inler, atiba, tosic ve marcelo adeta olduklari yerde donup kaliyorlar. humiliation resmen adam hala calim atmadi demis. calimi atti uzerine bilezik gibi gecirdi daha ne yapsin saka misiniz ajhdsfjas.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 arkadaş adamın bir tane posisyonu var oda bizim orta adamların baskısı yüzünden arka ikilinin sapıtmasına sebep oluyor.. adamın bir posisyonla kral yaptınız la q7 sabriyi elek yaptı elek
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 sabriyi heralde elek yapacak. futbol cahili olmayan herkesin; brumanin inler,atiba,marcelo,dusko yu elek yapip bjkanin icinden gectigini kabul ettigi gibi onu da kabul eder.
madcow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 sneijderi karsı karsıya bıraktıgı pası var. onun dısında kanatta gg yi gecip topu iceri cevirdigi 2 pozisyon daha var ilk devre. 2. devre takım olarak zaten cok geri yaslandık hem besiktasın hamleleri hem de hakemin sarı kartlarını kendine saklamasından dolayı. Daha napıcak kendi basına yarattıgı bir pozisyondan gol attı, golluk pozisyon yarattı. Kanatta 'türkiyenin en iyi sag beki' gg yi iptal etti. GG sadece 1-2 kez ileri cıkabildi mac boyunca. 5 macta 2 gol 2 asist(selcuk penaltısını yemese 3 asist). Bu performasını ilk devreye yaysın devre arasında konusuruz 20-30m euroları (sezon basında 10m eurolar konusuluyordu).
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 hele o atibanin hamle yapmaya calisip ayakta duramamasi. ahahahah. olm o brumanin pozisyonu var ya baya samar oglanina cevirdi o 4luyu hala onu bos kostu diyorsunuz. bi acin izleyin lan :)
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 hacivat ile karagoz den bir sahne
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 yerde bozuk para var heralde ona eğilmiştir gökhan
calimero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 kanı bozuk bir başkana eğilmesin de ;P
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 valequenta said: sabriyi heralde elek yapacak. futbol cahili olmayan herkesin; brumanin inler,atiba,marcelo,dusko yu elek yapip bjkanin icinden gectigini kabul ettigi gibi onu da kabul eder. Saydıklarından sadece tosici geçti ki onu çalımlamak da komik bi hadise değil, diğerleri adam paylaşım hatası yaptı basmadılar zaten. GG de bütün Beşiktaş ataklarında olması gereken poziyondaydı, Beşiktaş'ta zaten beklerin çizgiye indikleri bi hücum sistemi yok (gerçi henüz bi sistem de oturmadı zaten). Komik olan tosicin topu erenin üstünden aşırtarak çalımlamasıydı mesela. 2 defans hatasından gol atıp, maç boyunca varlık gösteremeyip, hatta 2. yarı ceza sahası dışına bile çıkamayıp, maç boyunca bi tek vakit geçirmeyi iyi yapan takımın nesiyle övünüyosunuz anlamadım, ben çok üzülüyorum mesela kaybedilen 2 puana.
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Nası basmadılar ya ahahah. İnler ve atiba in kosusunu bi izle bakalım basmamışlar mi, basamamislar mi? Sunu bile tartışıyorsak boşa kürek çekiyoruz. Adam 34km/h yapmış sen inler ve atiba basmadı diyorsun lol. Gareth Bale a da basmiyorlar hiç.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 size bi bassınlar da iki maç üst üste, gelip bön bön bakarsın başlığa uzaktan.
Öne çıkan mesajlar