Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 5. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray | 24 Eylül Cumartesi - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rhodolfo'yu oynat artık köy peyniri ŞG yeter...

Bir de her maç kalede tekrar Tolga'yı göreceğim diye kadro açıklanmasını heyecanla beklemekten sıkıldım, o da sabit bi Fabri kalsın artık :(

Maçtan daha çok heyecanlanıyorum kadroyu beklerken bu sene ŞG yüzünden...
Mesaj tarihi:
bruma net iş yapar türkiye'de gayet hızlı ve yeterince yetenekli. anadolu siyahileriyle karşılaştırmak yersiz. ama maçta gol harici gözükmedi bile, mental olarak sıfıra yakın bir çizgide ve devamlılığı yok. türkiye'de işe yarar kafası yerinde olduğunda gol de atar ama bu haliyle 14m maliyete değecek bir topçu değil kesinlikle bence.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Hala anadolu takımı zenci futbolcusu. Defans bi ara boş bıraktı gol attı, zaten attığı golde de kimseyi çalımladığı falan yok, bariz bomboş bıraktılar adamı, anadolu takımlarından yiyoruz bu tarz goller bazen.

applev0dka said:

Gerçekler yine can yakmış.
Bruma'dan ziyade defansin golü o ya. Baya buyuk hata. Böyle senede 2-3 gol atan topçulari fener aliyor sonra kulübede çürütüyor.
Seneye fenere gider Bruma

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Biri Cem Yılmaz, diğeri Ata Demirer.
Mesaj tarihi:
akil noksanligi

benim izledigim pozisyonda bruma cok ovdugunuz bjka orta sahasi ve defansini falafos ediyor. gokhan inler, atiba, tosic ve marcelo adeta olduklari yerde donup kaliyorlar. humiliation resmen adam hala calim atmadi demis. calimi atti uzerine bilezik gibi gecirdi daha ne yapsin saka misiniz ajhdsfjas.
Mesaj tarihi:
arkadaş adamın bir tane posisyonu var
oda bizim orta adamların baskısı yüzünden arka ikilinin sapıtmasına sebep oluyor..
adamın bir posisyonla kral yaptınız

la q7 sabriyi elek yaptı elek
Mesaj tarihi:
sneijderi karsı karsıya bıraktıgı pası var. onun dısında kanatta gg yi gecip topu iceri cevirdigi 2 pozisyon daha var ilk devre. 2. devre takım olarak zaten cok geri yaslandık hem besiktasın hamleleri hem de hakemin sarı kartlarını kendine saklamasından dolayı.

Daha napıcak kendi basına yarattıgı bir pozisyondan gol attı, golluk pozisyon yarattı. Kanatta 'türkiyenin en iyi sag beki' gg yi iptal etti. GG sadece 1-2 kez ileri cıkabildi mac boyunca. 5 macta 2 gol 2 asist(selcuk penaltısını yemese 3 asist). Bu performasını ilk devreye yaysın devre arasında konusuruz 20-30m euroları (sezon basında 10m eurolar konusuluyordu).
Mesaj tarihi:
valequenta said:

sabriyi heralde elek yapacak. futbol cahili olmayan herkesin; brumanin inler,atiba,marcelo,dusko yu elek yapip bjkanin icinden gectigini kabul ettigi gibi onu da kabul eder.

Saydıklarından sadece tosici geçti ki onu çalımlamak da komik bi hadise değil, diğerleri adam paylaşım hatası yaptı basmadılar zaten. GG de bütün Beşiktaş ataklarında olması gereken poziyondaydı, Beşiktaş'ta zaten beklerin çizgiye indikleri bi hücum sistemi yok (gerçi henüz bi sistem de oturmadı zaten). Komik olan tosicin topu erenin üstünden aşırtarak çalımlamasıydı mesela.
2 defans hatasından gol atıp, maç boyunca varlık gösteremeyip, hatta 2. yarı ceza sahası dışına bile çıkamayıp, maç boyunca bi tek vakit geçirmeyi iyi yapan takımın nesiyle övünüyosunuz anlamadım, ben çok üzülüyorum mesela kaybedilen 2 puana.
Mesaj tarihi:
Nası basmadılar ya ahahah. İnler ve atiba in kosusunu bi izle bakalım basmamışlar mi, basamamislar mi?
Sunu bile tartışıyorsak boşa kürek çekiyoruz. Adam 34km/h yapmış sen inler ve atiba basmadı diyorsun lol.
Gareth Bale a da basmiyorlar hiç.
  • Yeni Oluştur...