Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Blizzard farki herseyi ile yine karsimizda,hic lafa gerek yok; http://www.thottbot.com/index.cgi?i=5503 "Fishable items" altinda buldum.... :) [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 03 Şubat 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben anlamadım ne demek istediğini :)[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 LOTR'daki yüzüü koymuşlar işte , güzel de özellik koymuşlar işte +1 to all stats gibi. level 10 bide , bildiğin apprentice için eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 insan daha güzelini yapar takınca hide olunası şeyler gibin[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 eet , ondan sonra bir magenin eline geçsin , bütün dünyayı ağlatsın o da .p[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu mu the one ring.biraz daha iyi bise yapsalarmis keske[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Onemli olan verdigi artilar degil yuzugun, bu "incellikle" dalga gecebilmesi LOTR ile.Ve sadece balık tutarken cikiyor olmasi. Bir de sonuna eklemisler; "Not quite as good as the 2 Ring"[signature][hline]To follow the path: look to the master, follow the master, walk with the master, see through the master, become the master. Zen saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hağ anladım.. Çok da bir espirisi yok +xxx all stat vericek diye mi bekliyordunuz ehhe[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 "Not quite as good as the 2 Ring" :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Virtue-L, 04 Şubat 2005 00:02 tarihinde demiş ki: "Not quite as good as the 2 Ring" :) Süper ya ... :D[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Sinowhatrecup, 03 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Onemli olan verdigi artilar degil yuzugun, bu "incellikle" dalga gecebilmesi LOTR ile.Ve sadece balık tutarken cikiyor olmasi. Bir de sonuna eklemisler; "Not quite as good as the 2 Ring" çok güzel açıklamış sinow.. hmm balıkçılığa mı başlasam, ben de teh One Ring bulurum bi tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 güsel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 heheh bide Emperor's new cape var benim giydiğim ilk çıktığında giydim lan baktim gözükmüyor cloak ne iş falan interface'e bakiyorum show cloak da açik alla alaa gözükmüyor sonra yukardaki linkdeki hikayeyi görünce 'haaa tabi lan' oldum salaklar göremiyor dedim cloak'i , bi ben görüyorum [Bu mesaj BaaL tarafından 04 Şubat 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Anne bak Baal çıplak denir buna[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Oyunda bir suru filme-kitaba gonderme var zaten, ozellikle NPC isimlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Evet cok guzel ince espiriler var oyunda.Booty Bay'de,$ehrin icinde ic taraflarda bi yerlerde bir goblin duruyor arkasinda da i$inlanma makinesi gibi bir$ey var.E tabi goblin'in ismi de "Scooty". Denedim belki bi yerlere i$inlar diye,scooty i$inla beni dedim olmadi.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Onun görevi var Gnomerana ışınlıyor seni gorevi aldınmı Orgrimmarda bir goblin arkadaş bi parça veriyor (görevi verenin yanındakiydi galiba) ışınla beni diyorsun sonra içine girip hop gnomerana gidiyorsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 görevin adı rig wars hatta ve lvl 30 civarı orgrimmar'da engineering binasından alınıyor. süper bi instance'dır çok geyiktir. içerde alarm veren robotlardan tutun kartlarla çalışan terminaller vardır. en zevk aldığım instance'lardan biri gnomeregan.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: BaaL, 04 Şubat 2005 04:17 tarihinde demiş ki: heheh bide Emperor's new cape var benim giydiğim ilk çıktığında giydim lan baktim gözükmüyor cloak ne iş falan interface'e bakiyorum show cloak da açik alla alaa gözükmüyor sonra yukardaki linkdeki hikayeyi görünce 'haaa tabi lan' oldum salaklar göremiyor dedim cloak'i , bi ben görüyorum [Bu mesaj BaaL tarafından 04 Şubat 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Bu item da cok guzelmis, fikir cok tatli. :)[signature][hline]To follow the path: look to the master, follow the master, walk with the master, see through the master, become the master. Zen saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar