Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The 1 Ring

Sinowhatrecup

Öne çıkan mesajlar

Ben anlamadım ne demek istediğini :)[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

Onemli olan verdigi artilar degil yuzugun, bu "incellikle" dalga gecebilmesi LOTR ile.Ve sadece balık tutarken cikiyor olmasi.
Bir de sonuna eklemisler;
"Not quite as good as the 2 Ring"[signature][hline]To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master. Zen saying
Sosyal ağlarda paylaş

Hağ anladım.. Çok da bir espirisi yok +xxx all stat vericek diye mi bekliyordunuz ehhe[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sinowhatrecup, 03 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Onemli olan verdigi artilar degil yuzugun, bu "incellikle" dalga gecebilmesi LOTR ile.Ve sadece balık tutarken cikiyor olmasi.
Bir de sonuna eklemisler;
"Not quite as good as the 2 Ring"

çok güzel açıklamış sinow.. hmm balıkçılığa mı başlasam, ben de teh One Ring bulurum bi tane :)
Sosyal ağlarda paylaş

heheh bide Emperor's new cape var benim giydiğim
ilk çıktığında giydim lan baktim gözükmüyor cloak ne iş falan interface'e bakiyorum show cloak da açik alla alaa gözükmüyor
sonra yukardaki linkdeki hikayeyi görünce 'haaa tabi lan' oldum
salaklar göremiyor dedim cloak'i , bi ben görüyorum

[Bu mesaj BaaL tarafından 04 Şubat 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet cok guzel ince espiriler var oyunda.Booty Bay'de,$ehrin icinde ic taraflarda bi yerlerde bir goblin duruyor arkasinda da i$inlanma makinesi gibi bir$ey var.E tabi goblin'in ismi de "Scooty".

Denedim belki bi yerlere i$inlar diye,scooty i$inla beni dedim olmadi.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

görevin adı rig wars hatta ve lvl 30 civarı orgrimmar'da engineering binasından alınıyor. süper bi instance'dır çok geyiktir. içerde alarm veren robotlardan tutun kartlarla çalışan terminaller vardır. en zevk aldığım instance'lardan biri gnomeregan.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BaaL, 04 Şubat 2005 04:17 tarihinde demiş ki:
heheh bide Emperor's new cape var benim giydiğim
ilk çıktığında giydim lan baktim gözükmüyor cloak ne iş falan interface'e bakiyorum show cloak da açik alla alaa gözükmüyor
sonra yukardaki linkdeki hikayeyi görünce 'haaa tabi lan' oldum
salaklar göremiyor dedim cloak'i , bi ben görüyorum

[Bu mesaj BaaL tarafından 04 Şubat 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir]

Bu item da cok guzelmis, fikir cok tatli.
:)[signature][hline]To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master. Zen saying
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...