Tim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 E herhangi biri herhangi biseyi neden konusup tartisiyosa bu da ayni sebepten. Gereksiz de olsa tartissin millet, birakin bu cehape zihniyetini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 gereksiz demedim ama bi sonuca da gitmesi lazım yani eğer rasgele seçiliyorsa napıcan rasgele seçilmiyorsa traş olup mu gideceksin nedir yani üstüne bombacı ya da uyusturucu kaçakçısı da değiliz hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 uzun sürebiliyomuş bazen. amerika girişinde bir arkadaşa yarım saat valizinin içeriğindeki herşeye sürttürmüşler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 türk vatandaşıyla ne alakası var yahu pasaport görmüyo bi şey görmüyo benden de örnek hollanda'dan çıkarken benden sonraki halis mulis sarışın dutch 60 yaşında teyzeye yaptılar beni atlayıp . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 https://pbs.twimg.com/media/CU_AwbcWwAAnLsh.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 nerden bilion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 random yapmak yerine niye "tipe göre" yapsınlar'ın 2 cevabı var bana göre. 1. "bunlarda bişi çıkabilir" deniyorsa "bişi çıkarmak" isteyenler de mal değil heralde, sürekli bir izleme halindeler uzun vadede. "hmm sarışınlara bahmıyorlar, ama gel gör ki ne kadar sakallı varsa arandı" sadece sizin aklınıza gelmiyor, reröre örgütlerin bir sürü orjin eropalı kafa gidik elemanı var, ver birine gg. dolayısıyla yok öyle bişi. tamamen "is it because i'm black" stayla algıda seçicilik bana kalırsa. öbürü de ırççılık falan zaten ki o konuya girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar