Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Grego said: boşver, ben de festival neyim hiç birşeye katılmıyorum, selam sabah sıfır. uyuz ergeniyim kasabanın. Festivallere de katılmadım aynen Bi tane dans festivali gibi bisi vardi ona gittim, kimse ile dans edemeden dondum, sonrasinda da katilmadim El emegimle ekmegimin pesindeyim cok sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Yabanilik yapmayın olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 şu mine cart ları çalıştıran seriyi tamamlamak lazım önce, sağa sola koştur koştur gitmekten kurtadı, oyuna bağladı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Kıș bașı gibi multiplayer desteği gelecekmiș bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 birbirimizin çiçeklerini sularız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 kole sistemi gelsin cok zevkli olur kolelerim yapayim sizi, pamuk toplayin toplarken sarki soyleyin en az toplayanin elini kesiyim on numara oyun olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Amk aile forumu diye geldik, adamların konuştuğu şeye bak. Biri çiçekleri sulayacakmış, öbürü zaten BDSM'e kaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 amk diye aile formuna gelinir mi hiç. nıçnıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Bazılarınıza extra large cucumber lazim. https://i.imgur.com/4OyzBf5_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=high Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 asosyaldim zaten, bide maske buldum. seri katil gibi geziyorum kasabada. şu friend olayını geçtim kalpler eksiye düşmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 https://stardewvalley.net/stardew-valley-1-3-multiplayer-update-is-now-available/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 arada 2 tarla kazar rahatlarım diye aldım sonunda. grindfest + huzur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 hehe sonra da graveyard keeper patlat, mis gibi huzur devam etsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Stardew Valley's Battle Royale https://www.pcgamer.com/last-farmer-standing-wins-in-stardew-valleys-battle-royale-mod/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0#comment-jump :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 ya inventory'den community center'daki bundle'ları görebiliyoruz ya, c.center'a gitmeden direkt inventory'den atamıyor muyuz bundle'dakileri? mod baktım da bulamadım, var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar