Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 sardalya said: Avrupada alirsin polonya ve macaristanda alabiliyosun evet. danimarkada ev bakiyodum bi ara sehir ici 60m2 1.5m euro oldugunu gorunce soyle biraz durup dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Danimarka ingiltere falan anca park yeri alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 kopenhag'in iyi yerinde 60m2-1.5m olmasi olasi, her yerin hypelanmis baskentinin gorece iyi/yeni yerleri pahali. helsinki icin bakmasi kolay site mesela -> https://www.etuovi.com/myytavat-asunnot/helsinki m2sine 5-10k euro'ya 'guzel' ev alabiliyorsun genelde. biriktirdikten sonra 180 ayda bordrolu 2 kisi odenebilecek paralar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 amerika orda ornek ulke gibi verilmis o yuzden heyecanlandim 60 m2 1.5 m ise danimarkada calismak lazimmis, munihte bile o kadar degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar