Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 4. Hafta | Akhisar Bld. - Beşiktaş | 18 Eylül Pazar - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim gördüğüm 2 sarıyı yedi. 1.si Olcay'ın Soner'e arkadan müdahalesi, 2.s 5 dakka sonra Gökhan İnler'e yapılan hareket.

sonra Türk futbolu neden gelişmiyo. Gelişmez tabi. Yap gitsin faulü emenike.
Mesaj tarihi:
Su macin b kadwr kotu olmasinin 2 sebebi var, biri olcay digeri hakem.

Akhisarda topu kaybeden ya da calim yiyen faulu yapiyor, bulent yildirim hakem oldugunda gol yememek icin en guzel taktik o zaten.

Ugur meleke bu hafta cok guzel yazmisti sistematik faul diye, canli ornefini yasiyoruz su anda..
Mesaj tarihi:
akhisar devamli tekme, devamli hinlik pesinde. ama olcay o sekilde kendini birakip sari almadi onu da gormek lazim.

ben futbolu begenmedim. manasiz bir doldur bosalt donuyor. bosa kacana veya iyi kosu yapana degil. direkt vuruyorlar iki pas yapmadan. cok top kaybi var. inlerin pasiyla bulusan talisca iki stoperin arasindan gule oynaya gol atmisken ekstra manasiz geldi.
Mesaj tarihi:
İsteyin bunları ne var bunda anlamıyorum. Sadece rakip takım taraftarı da yazdı tatava olsun. Su mac 1-1 olsa sıkısmıs olsa siz de 'aglarsınız' hakem macı katlediyor diye. Ki katlediyorlar versin sarınızı gereksiz tekme azalsın (ki bir onceki macınızda orta sahadaki 2. faulde cıkmıstı sarı hemen 5 dakikada 3 pozisyon bulup gol atmıstınız fauller azalınca). En azından bariz olanları veriyorlar size ben izliyorum maclarınızı. Bize son 2 mactır onları da vermiyorlar. Arkadan cekmeler ceza alanına girerken dusurulenler. Daha dun sarı kartlı herif ceza alanına girerken Bruma'yı arkadan indirdi faulu verdi sarıyı veremedi.
  • Yeni Oluştur...