samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 said: Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla 26 Mart 2016 tarihinden itibaren bütün yurtta saatlerin bir saat ileri alınması şeklinde başlayan yaz saati uygulamasının her yıl, yıl boyu sürdürülmesi kararlaştırıldı. Ohh rahatladim. Saat 5 de hava zifiri karanlik olmaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Yabancı guildlerde (international) MMORPG oynanlara iyi girecek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 artık hiç bir zaman saatler ileri geri alınmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Hep heri alinacakmis:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Arap oluyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 gmt +3' geçtik resmi olarak ha? Avrupayla bir şekilde iş yapan insanlar ve şampiyonlar ligi maçları için berbat oldu. Bravo AKP. Esas saat dilimi olan GMT +2 yi terkettin.Bravo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Amk işin yoksa bunca sistemi ayarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Kış saati uygulamasına son verilmesi sebebiyle, TSİ, Kasım- Mart arası ŞL maçları 22.45, UEFA maçları 21.00 ve 23.05 saatlerinde oynanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 kimse mac da seyretmez..satan olursa para verip de almaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Ev halki icin daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Embesillik de farklı boyutlara doğru ilerliyoruz. Sorun yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 saka bir yana ben de son 3 haftadir filan tv yi azaltip kitap okumaya verdim kendimi 2 kitap bitirdim..ise yariyor aslinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Eve giderken hava hala aydınlık olacak ama sabahın 7'sinde işe giderken karanlıkta gideceğiz, sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 dana22 said: saka bir yana ben de son 3 haftadir filan tv yi azaltip kitap okumaya verdim kendimi 2 kitap bitirdim..ise yariyor aslinda.. tv'yi bırakmam ya. kitap okumak sıkıcı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Kitabin filmi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 dana22 said: saka bir yana ben de son 3 haftadir filan tv yi azaltip kitap okumaya verdim kendimi 2 kitap bitirdim..ise yariyor aslinda.. Ben 3 sene sonra tekrardan CNN international izlemeye başladım, orda bile Tayyip var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Kis saati yerine komple yaz saati uygulayinca elektrik tasarrufu falan olacakti , ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 senko said: dana22 said: saka bir yana ben de son 3 haftadir filan tv yi azaltip kitap okumaya verdim kendimi 2 kitap bitirdim..ise yariyor aslinda.. tv'yi bırakmam ya. kitap okumak sıkıcı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 ahahah güzelmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 https://tr.wikipedia.org/wiki/45._do%C4%9Fu_meridyeni ülkenin saatini ülkeden geçmeyen meridyene göre sabitlemişler. gerçi 45. meridyenin hangi ülkelerden geçtiğine bakılınca akp'nin asıl amacı belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 şimdi bu saat böyle mi kalıcak yoksa bir saat geri alıp öyle mi kalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Esh said: Kis saati yerine komple yaz saati uygulayinca elektrik tasarrufu falan olacakti , ondandir Nasil lan! 17:30'da kararan Ankara havasi 16:30 kararacak kisin. Nasil tasarruf bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Vardi onun bi istatistigi ya, hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Karisiklik olmus bende. 17:30'da saatler geli alinmazsa saat 18:30 olur. Hava daha gec karariyor bu durumda. Sabahlari evden karanlikta cikacagiz bu durumda oyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Cocukkende anlamamistim ulke uzerinden gecmeyen meridyenin saatine dilimine neden kaydigimizi simdi onu temmeli kulanacaz öle mi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar