Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Kadro kuruyorum. -----------xxx--------- xxx---xxx---xxx---xxx -----------xxx--------- -------xxx---xxx------ xxx--------------Olcay -----------xxx---------
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Tolga GG - Rhodolfo - Marcelo - Caner Atiba - Tolgay Quaresma - Oğuzhan - Olcay Aboubakar
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Karabük çok iyi oturtmuş takımı bu arada yaz döneminden bu ülkede en iyi çıkan takım açık ara. GS bayağı şansla aldı üç puanı da bizi de bayağı zorlar. Bizim GS maçına kadar fikstür bayağı zor. 2/2 çekersek GS maçına kadar bayağı harika olur. İçeride yeneriz gerçi Karabük'ü en nihayetinde yeni takımlar. Ama böyle 1-0 falan bekliyorum niyeyse bayağı temposuz, sönük maç olacak gibi hissediyorum.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Bence adriano-caner yardiracak yine, biz de senol gunese ne oldu emenike diycez
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 fabri gg - rhodolfo - marcelo - adriano atiba - tolgay olcay - oğuzhan - caner aboubakar sanki böyle başlarız. gelecek hafta benfica maçı var, bu maç tolga hatalı yerse çok pis patlarız o nedenle fabri çıkar bence kalede. ikinci yarı q7, talisca ve ömer süre alır.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Llama said: Kadro kuruyorum. -----------xxx--------- xxx---xxx---xxx---xxx -----------xxx--------- -------xxx---xxx------ xxx--------------Olcay -----------xxx--------- Eksik olmuş, doğrusu: ---------Tolga--------- xxx---xxx---xxx---xxx -----------xxx--------- -------xxx---xxx------ xxx--------------Olcay -----------xxx--------- :)
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 o sakat allahtan ya deplasman maçına kadar iğleşmez
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 DarKRideR said: Karabük çok iyi oturtmuş takımı bu arada yaz döneminden bu ülkede en iyi çıkan takım açık ara. GS bayağı şansla aldı üç puanı da bizi de bayağı zorlar. Igor Tudor <3
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Ulan şansa hem karabük hem benfica maçını kaçırıyorum bayramda yurtdışına gidelim dedik, yazık oldu. Dönüş uçak salı saat 21.45'te, inip skor öğreneceğim ancak :/
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 PAOK'lu arkadaş var bizim fanatik, baya Bilic dilenciliği gibi ilk zamanlarındaki Igor Tudor'a da böyle tapıyorlarmış. Ondan önceki takımı da Hajduk Split; baktığın zaman Avrupa'nın ultras tribünlerinin hakim olduğu takımlar, Karabük de enteresan seçim olmuş ama adam direkt farkını hissettiriyor. Seviniyorum böyle Anadolu takımları vizyon gösterip futbolcu eskileri veya Yılmaz Vural, Mesut Bakkal, Hikmet Karaman ekolü ile devam etmediklerinde. Bizim maçı 90 dakika izledim, özellikle yumuşak orta sahayı görünce de her kaptıkları top tehlike oldu; aynısını BJK'ya karşı Vodafone'da yapmak zor ama bence Tolga'ya en az 1 golü var Karabük'ün
lokkum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 bol gollu olur iddaacilari uyandirayim
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 çok atmayız 7-8 tane belki http://www.footballuser.com/formations/2016/09/1505027_Besiktas_JK.jpg
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 ilk gole kadar zorlanır 3den sonra rahatlarız dicem de bizim öyle maçlarımız yok
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Atiba-gokhan? Oguzhan talisca girer en kotu ihtimal. Cift on libero ne ya
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 kadro öyle olmaz zaten. gg hala ağrıları var sanıyorum beck başlar yüksek ihtimal. diğer stoperlerde sıkıntı yok biliyorum, tosiç 11 başlamaz. atiba yorgun dönmüş salı günü cl maçı var, o nedenle inler - oğuzhan - talisca olur orta saha. tolgay başlayıp talisca sonradan da girebilir. ya da oğuzhan riske edilmek istenmezse inler tolgay talisca olur. q7 11 başlamaz, sağda olcay başlar. kalede de tabii ki tolga sdfsdffsasd
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner, Tolgay Arslan, Gökhan İnler, Ömer Şişmanoğlu, Talisca, Olcay, Cenk Tosun daha şimdiden rotasyon mu olur
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 şl yi düşünüyor diye lige havlu atacaz anlaşılan.şl de çeyrek görmek ve kendini tarihe altın harflerle yazdırmak için takımı 3. ya da 4. yapacak lig de.
Öne çıkan mesajlar