tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 crybabylik bi durum yok. take it easy. keyif aldığın şeyler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 tiLi said: crybabylik bi durum yok. take it easy. keyif aldığın şeyler yap İlacı düzenli kullanmayınca bu kafaya girmek mümkün değil. Ben bir seferinde şampuan şişesine bakarak dakikalarca ağlamıştım. Neden olduğuyla ilgili bir fikrim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 hormon iste mantiksiz geldigini bile bile seni esir ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Bu arada Glutenli besinler haşimoto troidini kötü şekilde tetikliyor. Bu yüzden glutensiz besinler tüketmek lazım. Yani çok zor ama beyaz ekmek, pasta, kek, hazır çorba, dondurma, şekerli yiyecekler vs. troid + insülin demek. ( evet bende yiyorum :(( -) Aşağıda tüketilmesi önerilen glutensiz besinleri paylaşıyorum. - Kırmızı biber - Sarımsak - Soğan - Karabiber - Keçi peyniri - süzme peynir - Yoğurt / kefir - Brokoli - Ispanak - Yeşil yapraklı tüm sebzeler - Kıvırcık Salata - Badem - Fındık - Zeytinyağı - Somon Balığı ( Diğer balık çeşitleri, midye vs bana yasak mesela. Tuz oranı sebebiyle ) - Serbest dolaşan tavuk, tavuk yumurtası - Serbest dolaşan ördek - Otla beslenen hayvanların eti - Avokado ( bu çok önemli aslında, insülin dengeleyici ) - Hindistan cevizi - Bitter çikolata - Kırmızı şarap - Fasulye, nohut ( baklagillerden ) - Dere otu Bunlar aklıma gelenler, bulduklarım. Yanlışım varsa düzeltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 spirulina ve himalaya tuzu da ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Jaegerjaquez said: spirulina ve himalaya tuzu da ekleyelim Ben her şeyi tuzsuz yiyorum, hiç rahatsız olmuyorum. Himalaya tuzu kullandım bir dönem ama çok aradığım bir şey değil tuz. Benim sorunum şeker :/ Çok vazgeçebildiğim bir şey değil. Ama spirulina'yı ilk kez duydum açıkçası. Biraz araştırdım şimdi. Bitkisel protein, b12 takviyesi anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 taşak geçiyo senle yenge o boşver onu. kafana söz geçirememek nedir bilirim keyif aldığın şeyleri yap gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 yok la ciddiydim iyot eksikliği de sebep oluyor tiroid yetmezliğine spirulina ve himalaya tuzu iyor içeren kaliteli besin kaynakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 ya bendede duzenli kontrollerde hashimoto suphesi cikti gecen sene, doktor hani yeni basliyor bi sure hiper seyredicek sonra giderek dusup tiroidi yiyicek dedi iste, basinda yakaladik super filan dedi. tuz kullanimim asiri idi zaten, himalaya tuzuna gectim klise ve gunluk 200mg selenyum takviyesine basladim filan, 8 aydir filan hep normal cikiyor hersey, antikor duzeyleri normal filan anlam veremedi oda. ne yapiyorsan aynisina devam et, bi 3 ay sonra gene bakalim dedi iste. bilmiom nasil seyredicek artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Jaegerjaquez said: yok la ciddiydim iyot eksikliği de sebep oluyor tiroid yetmezliğine spirulina ve himalaya tuzu iyor içeren kaliteli besin kaynakları spriluna ve himalaya tuzunu bir arada görünce sağlıklı beslenmeyi abartanlara gönderme sandım. ben fesatmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 skdhfldşjgdsklfgsfdgsdfs 3 çizgili adidas eşfmanın sağolsun knk sdkfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 o evrede yakalarsan tedavi edebiliosun. hiper kısmından sonra maalesef ilaca tabi. TAbi ben hala stresle çooook alakalı olduğunu savunuyorum. Stres azalınca geççek hepsi Laurelin said: ya bendede duzenli kontrollerde hashimoto suphesi cikti gecen sene, doktor hani yeni basliyor bi sure hiper seyredicek sonra giderek dusup tiroidi yiyicek dedi iste, basinda yakaladik super filan dedi. tuz kullanimim asiri idi zaten, himalaya tuzuna gectim klise ve gunluk 200mg selenyum takviyesine basladim filan, 8 aydir filan hep normal cikiyor hersey, antikor duzeyleri normal filan anlam veremedi oda. ne yapiyorsan aynisina devam et, bi 3 ay sonra gene bakalim dedi iste. bilmiom nasil seyredicek artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Laurelin said: ya bendede duzenli kontrollerde hashimoto suphesi cikti gecen sene, doktor hani yeni basliyor bi sure hiper seyredicek sonra giderek dusup tiroidi yiyicek dedi iste, basinda yakaladik super filan dedi. tuz kullanimim asiri idi zaten, himalaya tuzuna gectim klise ve gunluk 200mg selenyum takviyesine basladim filan, 8 aydir filan hep normal cikiyor hersey, antikor duzeyleri normal filan anlam veremedi oda. ne yapiyorsan aynisina devam et, bi 3 ay sonra gene bakalim dedi iste. bilmiom nasil seyredicek artik Bu evredeyken düzenli beslenme + diyetisyen yardımı ve selenyum takviyesi ile hastalığı durdurabiliyosun. Ama aynı düzende devam et bence beslenmene. Bir kere yoklayınca bi daha mutlaka ziyaret ediyor çünkü :) Ve ayrıca @suark'ın dediği gibi stres değerlerin değişken olmasını çok etkiliyor. Ama stres azalınca geçiyo diye bişey yok bebişler. Geçmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Patice hayatında stresi azaltabildin mi? Kadınlar için öyle bişey mümkün mü? Evlenince kadının stresi azalıyorsa ben de evleneyim de genel stres seviyemiz bi düşsün pls Ha bide geçmiş olsun ikinize de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 axedice said: Patice hayatında stresi azaltabildin mi? Kadınlar için öyle bişey mümkün mü? Evlenince kadının stresi azalıyorsa ben de evleneyim de genel stres seviyemiz bi düşsün pls Ha bide geçmiş olsun ikinize de Oha sende mi kızsınnn o_O Stresim azaldı evet şuan, çünkü türkiye'den uzaklaştık, çok yoğun çalışıyordum, bir süre evde olacağım. İyi ve sakin hissediyorum şuan kendimi. Kasım ayında tahlil yaptırıcam, bakalım. Ama evlenince kadının stresi azalmıyor, en azından stres yalnızca evliliğe değil çevresel faktörlere de bağlı bence. İş ortamı + ev işleri çok yorucu birlikte. Kadınların çok yoğun tempoyla çalışması aşırı saçmaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 izmire taşıdık herşeyi işte stres azalsın diye. iş miş bulabilirsem bi denicez memleketimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 axedice said: Patice hayatında stresi azaltabildin mi? Kadınlar için öyle bişey mümkün mü? Evlenince kadının stresi azalıyorsa ben de evleneyim de genel stres seviyemiz bi düşsün pls Ha bide geçmiş olsun ikinize de evlende hint dugunu gorelim, hepimizin stresi gider https://www.youtube.com/watch?v=lAdc6dMdJmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 İzmir diyince stresim azalıyor bak :))) https://onedio.com/haber/ege-nin-incisi-izmir-ve-cevresinde-bulunan-tatil-yapmalik-13-muhtesem-yer-718350 https://onedio.com/haber/izmir-in-ulkemizdeki-en-yasanilasi-sehir-oldugunun-kanitlari-498936 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 pederde var tiroid her sabah ilac aliyor arkadasta da hasimoto var isimleri komik ama ilacini aksatirsan tehlikeli olabilcek rahatsizliklar acil sifalar herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 haşimoto da nası bi isim harbiden jskdgkfdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Patice said: axedice said: Patice hayatında stresi azaltabildin mi? Kadınlar için öyle bişey mümkün mü? Evlenince kadının stresi azalıyorsa ben de evleneyim de genel stres seviyemiz bi düşsün pls Ha bide geçmiş olsun ikinize de Oha sende mi kızsınnn o_O Stresim azaldı evet şuan, çünkü türkiye'den uzaklaştık, çok yoğun çalışıyordum, bir süre evde olacağım. İyi ve sakin hissediyorum şuan kendimi. Kasım ayında tahlil yaptırıcam, bakalım. Ama evlenince kadının stresi azalmıyor, en azından stres yalnızca evliliğe değil çevresel faktörlere de bağlı bence. İş ortamı + ev işleri çok yorucu birlikte. Kadınların çok yoğun tempoyla çalışması aşırı saçmaymış. did you just assume his gender? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Abi bu hashimoto bende de var gerçekten rezil bir hastaşık anksiyete, uyku bozuklukları üstelik reaktif hipoglisemi ve d vitamini b12 gibi bir ton kan değerininde içine sçıyo Devamlı kan tahlili ile takip lazım. Patice nin dediği gibi glutensiz diyet tavsiye ediliyo ama o da çok zor bi iş Ben ekmek çay kahve çikolata vs bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 2 bira ic, spor filan yap murat oyalan birseylerle. Hatta bira da onerim: weihenstephaner crystal weiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 tiLi said: Patice said: axedice said: Patice hayatında stresi azaltabildin mi? Kadınlar için öyle bişey mümkün mü? Evlenince kadının stresi azalıyorsa ben de evleneyim de genel stres seviyemiz bi düşsün pls Ha bide geçmiş olsun ikinize de Oha sende mi kızsınnn o_O Stresim azaldı evet şuan, çünkü türkiye'den uzaklaştık, çok yoğun çalışıyordum, bir süre evde olacağım. İyi ve sakin hissediyorum şuan kendimi. Kasım ayında tahlil yaptırıcam, bakalım. Ama evlenince kadının stresi azalmıyor, en azından stres yalnızca evliliğe değil çevresel faktörlere de bağlı bence. İş ortamı + ev işleri çok yorucu birlikte. Kadınların çok yoğun tempoyla çalışması aşırı saçmaymış. did you just assume his gender? Did YOU just assume it's gender? topluca gecmis olsun bu arada. ne kadar cok kiside varmis yoshimitsu. pis biseymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Patice said: Bu arada Glutenli besinler haşimoto troidini kötü şekilde tetikliyor. Bu yüzden glutensiz besinler tüketmek lazım. Yani çok zor ama beyaz ekmek, pasta, kek, hazır çorba, dondurma, şekerli yiyecekler vs. troid + insülin demek. ( evet bende yiyorum :(( -) Aşağıda tüketilmesi önerilen glutensiz besinleri paylaşıyorum. - Kırmızı biber - Sarımsak - Soğan - Karabiber - Keçi peyniri - süzme peynir - Yoğurt / kefir - Brokoli - Ispanak - Yeşil yapraklı tüm sebzeler - Kıvırcık Salata - Badem - Fındık - Zeytinyağı - Somon Balığı ( Diğer balık çeşitleri, midye vs bana yasak mesela. Tuz oranı sebebiyle ) - Serbest dolaşan tavuk, tavuk yumurtası - Serbest dolaşan ördek - Otla beslenen hayvanların eti - Avokado ( bu çok önemli aslında, insülin dengeleyici ) - Hindistan cevizi - Bitter çikolata - Kırmızı şarap - Fasulye, nohut ( baklagillerden ) - Dere otu Bunlar aklıma gelenler, bulduklarım. Yanlışım varsa düzeltin. et yenmiyo mu? dana kuzu falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar