Sotto Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Dortmun macinda nolmus oyle ya. 12 gol ne dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ohaa cidden 8-4 bitmiş yuh sdfs neyse adamlar en azından 4 gol atmış ama bizim gibi kuru kuru 8 gol yememişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 maç özetlerini izliyorum da şu kamil(glik) iyi ki gelmemiş bize. herif çok çirkef lan. hakemin gözü önünde rakibin tepesine binip düşürdüğü yetmiyormuş gibi bi de kıçına basıyor. kart da göstermemiş hakem. bi de penaltı yaptırıyo sonradan lol. orada sarı görüyor ama ilkinde de verse bi kart ne güzel oyundan atılırmış herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 özetleri bilmiyorum da abi, ben izlemedim hani benim yorumum değil, ama kamil glik çok çok iyi diyor herkes. tabi o seviyede çirkeflik iyi bir şey olmasa da, sert oyuncular takıma çok şey katıyor eğer akıllılar ise tabi. Misal fenerde lugano vardı, galatasaray'da melo, hatta fener'de bruno alves'i de bunların arasına katabiliriz. kırılgan ofansif oyuncuları bildiğin pıstırıyor bu tip adamlar. tabi dediğim gibi çirkef olsun demiyorum, sert olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 yok genel olarak iyi olabilir de ben çirkef oyuncuları sevmiyorum. o yüzden iyi olmuş dedim gelmediğine. hani real madrid en sevdiğim takımdır avrupada, portekiz'e ülke olarak ekstra bi sempatim var eusebio ve ronaldo'dan dolayı ve portekizli oyuncuları da çok severim ama pepe'ye çok kıl olurum çirkefliğinden dolayı. onun da gelmesini istemem mesela bize. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 la cücü napmış öyle ya, çok acayip bi 2. sarı ile atmış fernandinho'yu https://www.youtube.com/watch?v=Q2HKGojuWUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Helal olsun Osmanlı'ya yargılıyorlar bukres te. Böyle biterse garantiliyorlar gruptan çıkmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 k1nJo said: la cücü napmış öyle ya, çok acayip bi 2. sarı ile atmış fernandinho'yu https://www.youtube.com/watch?v=Q2HKGojuWUQ ayağına basıyo sanki fernandinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Zaten adam sadece yanındna geçmiş olsa neden herif şaşıırp hakeme isyan etsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 swansea - crystal palace maci kalitesizlikte degisik bir seviye yaratmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Yine mi şike yapılıyor :( http://i.hizliresim.com/kGANOy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Bas kasayi Juve'ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 bilyonerde bile 1.40 di bastim. AAAAAAAAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 yapamadılar galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 tarlalar surulmusun uzum bagi versiyonu neyse o oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 barça 1-1 bitti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mancity - Chelsea maçında mancity resmen kendi taktiğiyle dövüyor chelsea'yi Conte'nin 3-4-3 balonunu iyi patlattılar. 1-0 gerçi ilk yarı sonucu ama, fena dayak yedi chelsea Bi de Fabregas bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 devre arasında denk geldim reklama , paylaşıyım dedim https://www.youtube.com/watch?v=9ZWk0reffXk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 chelsea 2-1 öne geçti, maçtaki tüm golleri de onlar attı sadfsfda asıl pep balonu gün geçtikçe patlıyor. tek başlı lig olmayınca ağlatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 devre arası conte fena haşlamış takımı belli fabregas bile pas atmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 3-1 Sayın Antonio Conte Bey diyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Aguero'nın için de jong kaçtı son dakikada Man city dağıldı resmen , en az 3 maç falan ceza yer aguero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 of ne karışmış ortalık maç sonu abovv de bruyne de ne kaçırmış bomboş kaleye.. sonra da 2 kontra 2 gol süfer olmuş. beter olsun city de guardiola da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 of of barça-madrid maçında son dakikada ne karambol olmuş. casemiro ne top çıkartmış belli değil. tabi ki hemen yanında kendisini ittirmek için orada olan mascherano itine rağmen. neyse ki tam yetişememiş itoğlu it. pepe falan iyi kalıyor bunun yanında. nasıl tiksiniyorum şu heriften belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 west ham'a da 5-1 koydular bilic bu sefer oyuncularda özveri yok diye aglamis dshfjdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar