Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2016-2017

mascio

Öne çıkan mesajlar

maç özetlerini izliyorum da şu kamil(glik) iyi ki gelmemiş bize.

herif çok çirkef lan. hakemin gözü önünde rakibin tepesine binip düşürdüğü yetmiyormuş gibi bi de kıçına basıyor. kart da göstermemiş hakem. bi de penaltı yaptırıyo sonradan lol. orada sarı görüyor ama ilkinde de verse bi kart ne güzel oyundan atılırmış herif.
Sosyal ağlarda paylaş

özetleri bilmiyorum da abi, ben izlemedim hani benim yorumum değil, ama kamil glik çok çok iyi diyor herkes.

tabi o seviyede çirkeflik iyi bir şey olmasa da, sert oyuncular takıma çok şey katıyor eğer akıllılar ise tabi. Misal fenerde lugano vardı, galatasaray'da melo, hatta fener'de bruno alves'i de bunların arasına katabiliriz. kırılgan ofansif oyuncuları bildiğin pıstırıyor bu tip adamlar. tabi dediğim gibi çirkef olsun demiyorum, sert olsun diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yok genel olarak iyi olabilir de ben çirkef oyuncuları sevmiyorum. o yüzden iyi olmuş dedim gelmediğine.

hani real madrid en sevdiğim takımdır avrupada, portekiz'e ülke olarak ekstra bi sempatim var eusebio ve ronaldo'dan dolayı ve portekizli oyuncuları da çok severim ama pepe'ye çok kıl olurum çirkefliğinden dolayı. onun da gelmesini istemem mesela bize. öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

of of barça-madrid maçında son dakikada ne karambol olmuş.
casemiro ne top çıkartmış belli değil. tabi ki hemen yanında kendisini ittirmek için orada olan mascherano itine rağmen. neyse ki tam yetişememiş itoğlu it. pepe falan iyi kalıyor bunun yanında. nasıl tiksiniyorum şu heriften belli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...