Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2016-2017

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Helal olsun ajaxima. Gslilar daha durun bu basari degil derken bunu kastediyorlardi.Kupayi alirlar umarim. Bizimkilerinde iyice ayagi yere bassin artik. Bizim iki macta da ölüp ölüp dirildigimiz cok ovdugumuz lyonu adamlar 21 yas ortalamasi ile top ettiler.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Ajax manyak gibi jenerasyon yakalamış yine. Hollanda takımları Avrupa'da sürünüyordu son senelerde, sevindim -muhtemelen-final görecek olmalarına. Ligi Feyenoord'a kaptırdılar ama.

seneye üşüşür alırlar hepsini. eskisi gibi başarı daha zor. max bu kupayı alabilirler.
Mesaj tarihi:
conte yazın chelsea'den ayrılabilirmiş. homesick varmış. yapamıyormuş ingilterede.

inter'in önden görüştüğü vs. iddia ediliyor ingilterede, bayağı sağlam kontrat vs. teklif etmiş yeni sahipler deniyor.
Mesaj tarihi:
mantıklı olan o da, gizliden gizliye simeone ile anlaşmışlardır herhalde diyordum ben.

epl bu sene çok güzel olduydu aslında, conte ayrılırsa ben bile üzülürüm.
Mesaj tarihi:
Kariyerinde ilk kez lig maçı kazandı Mou'ya karşı herif ama yetmez. May the 4th be with you diyorduk artık o goygoy bile kalmadı. Bu sene sıçtılar resmen CL falan hayal.

Tottenham bile ligi Arsenal'in üstünde bitirmek için çıktığı yolda şampiyonluğu kaçırıyor. Londra'da da imajları çöktü
Mesaj tarihi:
Real iyi oldu ya. Dünya'nın en iyi kulübünün 5 yıldır ligde şampiyon olamaması fiyaskoydu. Zidane'ın elindeki kadro çok dehşet yalnız. Eskiden Real Los Galacticos olurdu ama yedekler hatta ilk 11'in birkaç adamı Getafe topçusu ayarındaydı. Şimdi kadro baya geniş ve her bölgede 2-3 yıldız var
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...