aquatik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Epey bir paticik üyesinin kedisi (ya da köpeği) için bu mamayı kullandığını biliyorum. Nereden ediniyorsunuz? Veteriner klinikleri ve Pet Shoplarda çok pahalı. Pet Shoplar nispeten daha ucuza satıyor. Şöyle bir göz gezdirdiğim kadarıyla internette çok daha ucuza satış yapan siteler var. Bu sitelerden hangileri güvenilirdir? Deneyimlemiş olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 petburada dan alıyorum ben iyi gibi. geçen bir sipariş vermiştim ertesi gün arayıp son kullanma tarihinin dolmasına 1 ay var iptal etmemi ister misiniz diye sordular. bende etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Ankarada isen kolaymama var onun dışında da petburada ve canpet kullanıyorum hepsi de sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Çakma kılıklı olmayan her site iyi ya. Ben 3 4 siteden alışveriş yaptım baya curve üstündeler diğer sektörlere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 adresemama ve zooplus'tan alıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Temizmama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Eger sokak hayvaniniz varsa bence fazlasina gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 ben de sokak kedileri için temizmama'dan sipariş veriyorum. 15 kg. lık micho mama hem çok ucuza geliyor (65 tl.), hem de kediler çok seviyor. ev kedileri için kumu da oradan alıyoruz. bazen silika, bazen topaklanan kum. güvenilir bir site, yıllardır alış-veriş yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar