Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noyansama kizlara karsi dusunceleri ifsa

incdarkness

Öne çıkan mesajlar

E inc. senin yaptığın da çok menem bişe değil.

2 kişinin özel konuşmasını ifşa et.
Bu konuşma içerisinde geçen 3. şahısları sansürleme. (Bu kısım önemli. Bak adam 10 sayfadır çilliyi soruyor.)
Hatta bu 2 kişinin konuşması da iğrençlik sınırlarında gezsin.
Ve bu iğrenç konuşanlardan birisi de sen ol.

Bence ikinizde berbat karakterli insanlarsınız (karaktersiz demedim. berbat karakterli dedim). Hatta Noyan uzaklardan daha sempatik bile geliyor.

Ya bence konuyu kapatalım. Hep beraber xunna yüklenelim. Foruma abidik gubidik adamları getirdiği için ceza verelim. Mesela hepimize bi paket malbuş alsın.

Camel da bana uyar.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

ahmedinejad said:

Benim kıza yazdı diye bu kadar drama yapılır mı arkadaş ya. Basarsın engeli yüzünü görmezsin bir daha biter gider.

El oğlu yazar falan farklı tepki verirsin de arkadaşın yazarsa ben bildiğin döverim.

En bastan şizofren olduğunu düşündüğün biriyle bu kadar yakınlaşmak hata. Şizofrenlerin arkadaşları olamaz diye bir sey yok tabi de adamin hasta olduğunu düşünüyorsan ona göre sınırı koyacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Üzüldüm biraz ya.. bro bro diye sayıklayan herkese "bro" deme bana derdim ama Sinanı istisna geçerdim aramızda güzel muhabbet var, dışarıda görüştük ettik, özel hayatıma soktum gittiğim yerlerde misafir falan ettim...

Adam geldi Freud üzerinden çıkan tartışmadan eziklenmeye başlayıp içinde bunca zamandır gizlediği hater'ı kustu. Blockladım ve o esnada kız arkadaşını da facebooktan ekledim belki birşey demek ister, okur bakar bi problem yok diye..

Kız arkadaşı da neden ekledin diye mesaj geldi.. Ona da yazdım sebebini hiç uzatmadan da muhabbeti g-kestim... Sonra onun profilinden devam etti haterlığına..

Annemin telefonu , telefonsuz dönemimde ulaşabilmesi için verdiğim için de "Anneni arayıp şöyle böyle diyip şunları şunları diyeyim mi haaa " diye öfke krizleri geçirmeye başladı... "

Hani zaten yoğum bakımdan çıktığımdan beri annem herşeyimi biliyor, hiç birşeyimi de gizlemedim de şimdi böyle brocan diye görüp sevdiğin birinin gidip de annemin gereksiz yere telefonda sesini yükseltip canını sıkması bile çok can sıkıcı...

Ha gece uyumadan önce de tekrar sebebimin onun kontrak kurmasını belirtip eklediğim için de kız arkadaşını caps lock açık bir şekilde 3-4 defa da özür diledim..

Bu kadar zayıf karakterli biri çıkmana üzüldüm, beni boşver gerçekten deli manyağın teki , şizofrenin biri bile olsam hiç kimseye Freud psikolojizi yüzünden çıkan tartışmadan kafayı hiç böylesine yemedim..

Haysiyetsizliğin bir sınırı var ve bunu gerçekten çok aştın. Avukatımla da az önce görüştün fakat hiç bir şekilde uzlaşmaya varmıyor , dinlemiyor ki bile ne söylediğimi dedi adam... Aleni şekilde forumda özür dilememi istiyormuşşun...

Peki Sinan Özür dilerim 5-6 kez gerçekten ama bu olay içerisinde kendinle ilgili çok önemli bir yüzleşme yaşadın bu çok değerli bir ders..

Bundan sonra seninle bu forumdan arkadaş olacak kişiler de emin ol çok daha dikkatli olacaktır.. Saçma bir tartışma üzerinden kendini ne hallere düşürdün.

Hani ben dünyanın en rezil adamı olmak koymuyor herşeyimi zaten yazıyorum ediyorum , parklarda uyuduğumu da , ne yediğim ne içtiğimi de , ama bu forumda yazdıklarına bakıyorum da illegal şeylerden girip hoşlandığım 3 kızı da deşifre ettin burada tanıyanları çıktı..

Paticiğin zaten ayıbı eski sevgilime 100 sayfalık topik açmaktı senin seninle tüm özel samimiyetizi bu kadar iğrenç bir şekilde suistimal etmene gerçekten çok üzüldüm. Umarım bunu ileride başka arkadaşlarına yapmazsın. Hani buradaki adamlar beni tanımaz etmezdi , manken resmi diye paylaştılar ettiler ama seninle biz biraz tokuşturduk, bir sürü özel meseleni konuştuk, bana teşekkür etmiştin... Baya samimi biri sanıyordum seni..

Neyse bana ders oldu bundan sonra insanlara duyduğum sevgi, gerçeğin üzerini iyi niyetimle kaplayıp beni kör etmemesi konusunda..

Ayrıca Freud'un canı cehenneme ya... Ben Willam Reich ve Carl Jung seviyorum... Tarota hedehödö diyorsun ve psikoloji konusunda 11 yaşından beri aşırı bilgili olduğunu söylüyorsun biraz şunları da araştır belki sana birşeyler katar :

https://marygreer.wordpress.com/2008/03/31/carl-jung-and-tarot/

Yani madem o kadar sevmiyordun, lvl-uplarımın saçmalık olduğunu düşünüyordun keşke baştan söyleseydin gerçek fikirlerini. O zaman hiç bu kadar samimi de olmazdık , O zaman böyle saçmalıklarda olmazdı...

Şimdi gerçekten özür diliyorum sen de beni , ben de seni yanlış temeller üzerine bir arkadaşlık kurmuşuz..

Seni blockladıktan sonra da kız arkadaşını eklediğim için özür dilerim.

Şimdi lütfen arkadaşlığımız bunca saçmalıktan sonra güzelce bitsin. Ve lütfen annemin numarasını da sil ve ne olursa olsun onun keyfini kaçırma rica ediyorum. Sağlık durumu hassas ve kimsenin benimle kişisel meselesini onun canını sıkarak ya da stresse sokarak çözsün istemiyorum..

Özür dilerim tekrar hayatında mutluluklar dilerim sevgilin ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Cocuk yine diyorum cocuk

Kiz arkadasima. Sen onada deger vermiyorsun diyen onunla konusurken yalandan olmayan kizlar hakkinda konusup aramizi bozmaya calismak

Facete dalga gecerken direk anan demeye baslamak daha sayiyim mi ?

Hangi ortamda misafir ettin ?

Gece yemek icki parani ben odedim agzin kokuyodu parasizliktan

Ne kadar yalanci uckagatci bos tarotcu dusmus insanlardan gecinen kendini bi bok sanan vrlet ciktin

Bu mu ozur dileme seklin ?

O zaman hic dileme hukuki yollara gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi niyetli yapmistim
Hergun binlerce insan ekliyorum

Gec lan bu bahaneleri yapmaya calistigin belli direk

Ben anneni arayip hatasini anlayinca ozur dilesin benden diyomuyum ? Veya iliskide olmus olsan gecenin korunde boyle mesaj atsam ustune iftiralar saydirsam
Tehdit etsem

Cocuksun sen hadi ben ergenim ama sen buyuyememis sizofren bir cocuksun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...