benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Noyan sevişemiyorsa biz ölelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Sevişen adam dışarda anlatmaz abi öyle sevişiyorum böyle yiyişiyorum diye. Öyle anlatan oldu mu anlaki ya hiç sevişmedi, ya da işte 1-2. Mülayim görünen adamdan korkacaksın. O her haltı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 acilmiyor grego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 açılan linke açılmıyo demek iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Valvyn said: şu ilk sayfadaki linki açamayan net gerizekalıdır açılan linke açılmıyo demek iyiymiş harbi ya facebook ya bu açılmıyor ne demek sdffg valvyn busted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 belki noyan gösterisn istiyordur linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 nasil acamiyorsunuz abi asdklja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Sensin gerizekalı http://i.imgur.com/WskvzHx.jpg 2 saat önce de böyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 biraz ağır oldu diye editlediydimde hakkaten sabahtan beri açılıyo açılmıyo muhabbeti dönüyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ifon dandik ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 BİLGİSAYARINIZDAN AÇACAKSINIZ, TELEFONU YUTUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 btw noyandan inciler Yarın Aydın-Söke'ye geçiceğim . Kuşadası-Aydın-Söke hattında LvL-Up isteyen varsa #Tarot kartlarım ve diğer sihirli eşyalarım yanımda olacak O:) Fakat şimdiden söyleyim hasta ziyaretine gidiyorum ve bir kişi ile ilgilenebilirim . Ona göre bir yol hattı çizeceğim . O:) Kendini hazır hisseden biri varsa yol üstünde bir çalışma yapabilir İnc kendini hazır hissediyo musun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Alın dev hizmet noyanın iç yüzü sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 burda bi tane zengin adam vardi noyani kendi sokak kopegi gibi kullaniyodu kimdi o ya sdfgh GERCI HEPINIZ ZENGINSINIZ IBAN VERIYIM MI? tarot falanda bakmiyorum direk acik para yolluyosunuz tum enerjiler size yukleniyor evren tarafindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ad3m said: Alın dev hizmet noyanın iç yüzü sdfsdf ADAM YAPMIS HELAL OLSUN fasdkfjasdkfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 beyler cidden bazen bilmeden konuşuyorsunuz ya. gülüyorum yani. HEE AÇILIYO HEE. AÇAMAYAN GERİZEKALI HEE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ne olmus simdi noyan sinana mi hallenmis neymis?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Sözlüsüne seviyorum onu demiş ama hangi maksatla bilemicem gelsin bir de ondan dinleyelim. Aruzyon said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Şu da arkada kalmasın göremeyen geri...zaaaaaaa şaka şaka Albüms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 sonra flirtlestigim kizlari ekliyosun falan demisti saka gibi lan 10 yilda 3 kiz gerisi kendi eli ama sevistigi kizlari eklemisim he canim okay ekledigim kimsede yok onun faceten zamaninda bulustugumuzda 2 kizla tanismistik bende faceleri sende var mi demistim sonra eklememistim bile bundan ibaret gittigimiz ortamda herkesin kafa kenevir + hashas + crystaldi odanin kosesinde oturup ne kadar gerizekali bu insanlar diye izliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 incdarkness said: burda bi tane zengin adam vardi noyani kendi sokak kopegi gibi kullaniyodu kimdi o ya sdfgh GERCI HEPINIZ ZENGINSINIZ IBAN VERIYIM MI? tarot falanda bakmiyorum direk acik para yolluyosunuz tum enerjiler size yukleniyor evren tarafindan Ne çirkin bi adammışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 İşiniz gücünüz osuruk, taharet. Kim niye başkasının yanında osursun ya :( Böyle rahatlık mı olur, pislikten başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Hikayeyi yazıyorum beyler 2 çok yakın arkadaş bir kızı tavlama üstüne bahse girerler tavlayan taraf burda bu inc oluyo kıza hakkaten aşık olur öbür anadolunun bağrından kopmuş beyaz tenli temiz genç bunu yediremez ve kıza yazmaya başlar. Dizi olsa reytinglerde ab de ilk 3 zorlar ama kurtlar vadisi altında kalır http://3.bp.blogspot.com/-RVqCyYpva8c/T2xJhpHsPQI/AAAAAAAABa0/Y1ZoYw5Mvrg/s640/fuck+your+sins+by+Murat+Kahya.jpg İN NOYAN WE TRUST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar