Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noyansama kizlara karsi dusunceleri ifsa

incdarkness

Öne çıkan mesajlar

incdarkness said:

Filmden cikinca silerim o facebook hesabini
Ozrun kabul edildi onun disinda

Ve sakin ama sakin cevremdekilere bir daha bulasmayi deneme
Ben kavgada kural tanimam
Ama dostlarimlada asla ciddi kavga etmem rezil etmem

Ali saittir mesela

teşekkür ederim özürümü kabul ettiğin için. Kavgada kural tanımamak ayrı birşey çünkü burada bir kavga bile yok sadece bir çeşit bir yüzleşme her neyse. Bu esneda telefonum 3 gün önce yine çalındığı için numaranı da aliden alıp direk avukatıma verdim.

Neyse puff bende köpeğimi gezdireyim bari.. Ne şanşlısın sevgilin var geziyorsun =))

Bu esnada bir yanlış anlaşılma var.. Son 10 yılda hayatımda 3 kadın oldu derken birlikte yaşadığım ve aşık olduğum kadınları kastettim. Son 9 aydırda kendiliğindenllik ile ilgili bir test/ cinsel oruç yaptığım için sevişmiyordum.. Bu hafta yeniden sevişme başladımm ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

ahmedinejad said:

O mesajlardaki seni seviyorum mesajları kıza degil inc'e yazılmış. Inc kızın profilden mesajlaşmış sanırım olay esnasında noyan'la. Ha neden kızı eklemiş o konu muallakta bence.

her kavga ettiğimiz adamın sevgilisini mi eklicez

Adamlarin hic bir seyi normal degil ki. Freud yüzünden çıkmış ilk kavga mesela Fkdkdjd. Sonra yapılanlar da malum. Normale vurup değerlendirmek doğru sonuç vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

Filmden cikinca silerim o facebook hesabini
Ozrun kabul edildi onun disinda

Ve sakin ama sakin cevremdekilere bir daha bulasmayi deneme
Ben kavgada kural tanimam
Ama dostlarimlada asla ciddi kavga etmem rezil etmem

Ali saittir mesela

https://tr.wikipedia.org/wiki/Sait_Faik_Abas%C4%B1yan%C4%B1k
Sosyal ağlarda paylaş

kimsenin yancısı değilim

adamın yaptığı şey siber suç
sana yapılsa seni de savunurum şu durumda, ki savunduğum noyan değil, yapılanın yanlış olduğu.

ama işte sana da eğlence çıkıyor işten gelip göbeğini kaşırken drama okuyorsun falan. etrafında olan yanlış şeylere ses çıkaracak halin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

noy bariz haksız.

inc kızların isimlerini falan blurlamadığı için haksız.

karşı tarafın psikolojik harbi ile baş edemediğinden, inc ekstra haksızmış gibi bir algı da oluşuyor. noy bu durumu çok pro. bir şekilde kullanıyor ona karşı.

birde bariz noyan hype ı var şu an forumdaki bir kesimin, inc ekstra haksız çıkabilir şuradan.

@fever

paticikte usturubuyla arkadaşlar arasında özel in ifşaları olmuştur, gülünülmüş geçilmiştir. yüksek müsaden alınmadan public ortamdaki bir foton koyuldu diye bu kadar çarpanı fazla empati kasma, zira buram buram yalakalık kokuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi okudum ben SS'leri.

Nasi tiplersiniz lan siz? Noyanin ne oldugu bastan beri bariz de, SS'leri koyan da geri kalmayip sonra utanmadan getirmis koymus sunlari.

Dyna bakcak topige diye bekliyorum ama karar bana kalicaksa sonuc belli;

http://imgim.com/ekranresmi2015-09-07013752.png
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...