Remus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Kadına şiddete giriyor, farkında değilsin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 sen nerelisin? çok burdurlu gibi konuşuyosun çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 hattok baya genç bir arkadaşımız herhalde asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 lol tamam kadına şiddet. Abi yapılan şeye kimse bakmıyor o da güzel. Neyse ya ne yapıyorsanız yapın size mübah her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 tam bir erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 hattok gel eğri oturup doğru konuşalım, o tokatı hak etmiş kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Alakasız orda kadına vurulması ap ayrı bir şey ona ben de karşıyım ama 2 kişi idare eden birisini rencide edebilme hakkına sahibim zira benle sevgiliyken başkasıyla da takılabilme hakkına sahipse o. Tamamen eşitlik bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 hattok bizi yanlış anladı. neden tekme atmıyor. vajinasına tekme atmalıydı diye kızıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Aynen hatta neden yakmadılar diye düşünmedim değil. Çok vasat fikirlere sahipsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 bunlar hep batının ahlaksızlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 hattok said: Alakasız orda kadına vurulması ap ayrı bir şey ona ben de karşıyım ama 2 kişi idare eden birisini rencide edebilme hakkına sahibim zira benle sevgiliyken başkasıyla da takılabilme hakkına sahipse o. Tamamen eşitlik bence bu. kız seni vidyoya çekip aha bu gavatı bide bunu aynı anda idare ediyorum ekieki diye koyarsa face e o zaman eşitlik olur. aksi takdirde gayet yanlış bu yapılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 en azindan basligin yeri dogru olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ne kadar abarttiniz olayi. erkekde ayni durumda siddet görüyor. gencliginizde hic mi yapmadiniz. iki kizi idare ediyorsun. kizlardan biri anlayinca gelip tokati basiyor sana. normal yani. ha burda erkek vurudugu ve elinin ayari olmadigi icin biraz sert olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 gerçek bir erkek olsan iki kız idare etmeye çalışmazsın ki, orda kaybetmişsin zaten tokata gelene kadar, tokat da erkeğe atılmamış oluyor bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 tamam burda kizda kiz degil iste atilmamis farz edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 kayserili said: dana22 said: kizin yerinde olsam direkt dava acar hepsinin hayatini kaydiririm..lise universite cocuklari..muhtemelen anadoluda bir yerde..hur iradem olmadan benimle ilgili bir videoyu internete koymuslar..ustune darp a ugradigima dair delil..kim varsa sicirtirim altina.. Şu çok mantıksal. Umarım olmuştur böyle bişi. verin kıza bu aklı dava açsın, sonra mahkeme önünde pıçaklasınalar... daha önce sesi çok kısık izlemiştim, şive mive duymadım ama doğuda bir yer olabilir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Ya beyler tamam çayı soğuk getirdi diye karısını döven adama bende karışıyım çomaristandayız karısını dövenleri durduralım , kadına şiddete hayır falan ama bu bambaşka bir konu değil mi? Mesela evlisin , evdesin , başka biriyle yataktayken karın geldi , basıldın , o kadının senin ağzını yüzünü kıracak gücü olsa yapmaz mı sanıyosun? Sırf 'dövemediği' için dövmüyor kadınlar erkekleri , dövebilseler baya dayak yerdik. Dediğim gibi çayı soğuk getirdi, gömleğim ütülenmemiş vs gibi dayaklar tamamda , 2 erkekle aynı anda sevgili olanda en azından bir tokatı haketti , hani ağzını yüzünü kırsın demiyorum ama bi tokat kadar hakkı var aldatmanın en azından. Zaten kadında erkeği aldatırken yakalayınca tokat falan atıyor? Aldatmanın hakkıdır bence o kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 şunu tartışacak kadar mı seviyeniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 valla kadınlar, kadın kadına -kız vs kız- baya dövüşüyorlar (çukur dövüşü değil), ortalığı velveleye veren (erkek yüzünden) o kavgalarda bile anca saç çekiliyor, tırnak atlıyor, elbise yırtılıyor... istisnalar illa vardır ama ben hısımının burnuna kafa atan veya gözüne yumruk atan kadın görmedim... bu videoda kadına tokat atıyordu galiba, yukarılarda da yazılmış zaten bu gibi durumlarda gelip birine tokat atmanın cinsiyet ayrımı olmaz, bunu "kadına şiddet" diye sınıflandırmak yersiz, alacak verecek meselesinden çıkan tartışmada, taraflardan birinin medeniyetsiz davranması diyebiliriz. aksi halde, usta başından papara yiyen kocası tarafında ağır darp edilen kendi halinde ev kadınını nereye koyacağız? "kadına şiddet" kavramının içini bu gibi durumlarla doldurmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Dövmek gene iyi afedersin şaaapanı bile var. Yok neymiş nikahlı kocasıymış şaaparmış. İnsan insanı hiç şaapar mı bilaeder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 hattok said: ya saçmalamayın bi an için sevgiliniz (varsa) 2. bi kişiyi ile takıldığını düşün Ne hissederdin? Bu kadar zıt olcam diye yırtınmayın gayette aykırı bir durum.Ha konuşulur eğer iki kişiye onay verilmişse böyle bir şey yapılmaz normaldir. Ama Bu coğrafyada malesef 2. bi kişiyi kabul edecek insan sayısı %5 falandır. Ona da gavat dersiniz zaten. Kız burda tamamen haksız, tokat da haksız ama yapılan rencide ediş davranış gayet yerinde. Şu videoda tek hata Tokat. Bırakın goygoy yapmayı çomarlar girmesin şu foruma ya lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Masakari said: Dövmek gene iyi afedersin şaaapanı bile var. Yok neymiş nikahlı kocasıymış şaaparmış. İnsan insanı hiç şaapar mı bilaeder? yatakta olan, yatakta kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Feamer said: hısımının burnuna kafa atan veya gözüne yumruk atan kadın görmedim... http://www.dailymail.co.uk/news/article-3404678/Horrific-video-shows-orphan-16-screaming-terror-brutally-beaten-gang-girls-force-head-toilet-thought-headlice.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 başlıktaki beyaz şövalyeler daha üzücü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 daha doğrusu şöyle demek lazım, "ak şövalye diyeceksin ak, terbiyesiz..." :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar