Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KALBİN ORTASINDA dur

hattok

Öne çıkan mesajlar

hattok said:

Alakasız orda kadına vurulması ap ayrı bir şey ona ben de karşıyım ama 2 kişi idare eden birisini rencide edebilme hakkına sahibim zira benle sevgiliyken başkasıyla da takılabilme hakkına sahipse o. Tamamen eşitlik bence bu.

kız seni vidyoya çekip aha bu gavatı bide bunu aynı anda idare ediyorum ekieki diye koyarsa face e o zaman eşitlik olur. aksi takdirde gayet yanlış bu yapılan.
Sosyal ağlarda paylaş

kayserili said:

dana22 said:

kizin yerinde olsam direkt dava acar hepsinin hayatini kaydiririm..lise universite cocuklari..muhtemelen anadoluda bir yerde..hur iradem olmadan benimle ilgili bir videoyu internete koymuslar..ustune darp a ugradigima dair delil..kim varsa sicirtirim altina..

Şu çok mantıksal.
Umarım olmuştur böyle bişi.

verin kıza bu aklı dava açsın, sonra mahkeme önünde pıçaklasınalar...

daha önce sesi çok kısık izlemiştim, şive mive duymadım ama doğuda bir yer olabilir diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler tamam çayı soğuk getirdi diye karısını döven adama bende karışıyım çomaristandayız karısını dövenleri durduralım , kadına şiddete hayır falan ama bu bambaşka bir konu değil mi?

Mesela evlisin , evdesin , başka biriyle yataktayken karın geldi , basıldın , o kadının senin ağzını yüzünü kıracak gücü olsa yapmaz mı sanıyosun? Sırf 'dövemediği' için dövmüyor kadınlar erkekleri , dövebilseler baya dayak yerdik.

Dediğim gibi çayı soğuk getirdi, gömleğim ütülenmemiş vs gibi dayaklar tamamda , 2 erkekle aynı anda sevgili olanda en azından bir tokatı haketti , hani ağzını yüzünü kırsın demiyorum ama bi tokat kadar hakkı var aldatmanın en azından. Zaten kadında erkeği aldatırken yakalayınca tokat falan atıyor? Aldatmanın hakkıdır bence o kadarı.
Sosyal ağlarda paylaş

valla kadınlar, kadın kadına -kız vs kız- baya dövüşüyorlar (çukur dövüşü değil), ortalığı velveleye veren (erkek yüzünden) o kavgalarda bile anca saç çekiliyor, tırnak atlıyor, elbise yırtılıyor...

istisnalar illa vardır ama ben hısımının burnuna kafa atan veya gözüne yumruk atan kadın görmedim...

bu videoda kadına tokat atıyordu galiba, yukarılarda da yazılmış zaten bu gibi durumlarda gelip birine tokat atmanın cinsiyet ayrımı olmaz, bunu "kadına şiddet" diye sınıflandırmak yersiz, alacak verecek meselesinden çıkan tartışmada, taraflardan birinin medeniyetsiz davranması diyebiliriz.

aksi halde, usta başından papara yiyen kocası tarafında ağır darp edilen kendi halinde ev kadınını nereye koyacağız? "kadına şiddet" kavramının içini bu gibi durumlarla doldurmayalım
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

ya saçmalamayın bi an için sevgiliniz (varsa) 2. bi kişiyi ile takıldığını düşün Ne hissederdin? Bu kadar zıt olcam diye yırtınmayın gayette aykırı bir durum.Ha konuşulur eğer iki kişiye onay verilmişse böyle bir şey yapılmaz normaldir. Ama Bu coğrafyada malesef 2. bi kişiyi kabul edecek insan sayısı %5 falandır. Ona da gavat dersiniz zaten. Kız burda tamamen haksız, tokat da haksız ama yapılan rencide ediş davranış gayet yerinde. Şu videoda tek hata Tokat. Bırakın goygoy yapmayı

çomarlar girmesin şu foruma ya lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...