Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi oyun daha vardı


nienna

Öne çıkan mesajlar

hell gate london bu adamlarin failure lardan hep yanlis dersleri cikarmakta oldugunun da somut bir kanitidir

said:
"What we probably should have done is just piss off our community up front and say you know what, it's going to be a subscription. All of us were very concerned about consumer perception, rather than if money was going to be coming through the door."

Goldstein guessed that if the game was subscription-only, it would have sold around 250,000 copies less, but the subscription revenue would have kept Flagship afloat.


yani singleplayer i iptal edip sadece subscription based oyun yapsaydik basimiza bunlar gelmeyecekti demis. hayal aleminde yasiyor adamlar baksana. 3 kurus satis yaptilarsa onu da single player a ve story mode una borclular, farkinda degiller.

1- Oyunun multi oynatacak hic bir seyi yoktu. arkadasinla hic bir sey yapasin icinden gelmiyordu.
2- rasgele yaratilan ortamlar eglenceli degillerdi.
3- oyun fps diablo idi ama strateji vs hic bir onemi yoktu. item based di hersey.
4- performans problemleri vardi. ornegin inventory deki icon lar bile yuksek cozunurluk item resimlerinin scaled down halleri oldugu icin bazi makinalarda cok item varsa oyun cakiliyordu.
5- 3d bir diabloya subscription yapmaya kalktilar. bu dunyanin en aptal satis karari olabilir.

ve adam cikip reputationimizi dusunmeseydik batmazdik diyebiliyor. oyun multisinde cok kotuydu arkadas. gene batacaktiniz, bari reputationinizi kurtardiniz. yatip kalkip dua etmiyorsun da...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu forumda oyun dunyasi failurelardan hep yanlis dersleri cikariyor demistim. ornegin konsol portu performans olarak ya da kontrollerin sacmaligi olarak pc platformunda patlayinca, pc de satis dusuk korsan var falan gibi sonuclara varabiliyor dangalaklar.

ya da bir genre nin niche marketine kotu bir oyun yapinca aslinda bu genre olmus diyebiliyorlar. oyun kotu diyemiyorlar.

baya da ornek var elimizde bu konuda. alin size, ornek listesine bir tane daha. hell gate london ve dangalak yapimcilari&business developerlari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi oyunun trailerı vardı, evin penceresinden sokağa bakıyorduk, başında günlük hayat devam ediyor. sonra önde masadaki bardaktaki su jurassic park style sallanmaya başlıyordu, devamında yaratıklar mı uzaylılar mı çıkıyordu ne arka planda sanırım. hangi oyun bu?

trailer yeniydi bu arada. bu sene gördüm sanırım. belki release olmamıştır henüz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...