goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 sparkcaster da bende aspergers var diye geziyodu ama bi baltaya sap olamadı... gz. (komşuya kendi çocuğunu kötüleyen ebeveyn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paticikin yarisi cebinden spagetti dokuyor. Aspergers anormal birsey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 tebrikler Chem! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Asperger çok ilginç gerçekten. Önceden otizm türü olarak değerlendirilirken artık sadece farklılık olarak kabul ediliyor. Asperger olan kişilerin çok spesifik bir alanda uzmanlaşıp harikalar yarattığı biliniyor. Abd gibi ülkelerin bu kişilerin küçükken tespit edip yeteneklerinden faydalanmayı amaçlıyor. Chem zamanın olursa yazsana biraz, sosyal hayatta ne gibi farklılıklar yaşıyorsun? Örneğin aspergerlerin karşısındaki kişilerin yüzüne bakarak o an ne hissettiklerini bilemediğinden bahsediliyor. Ama sonrada dudaklar yukarı kıvrılırsa mutlu demek, aşağı kıvrılırsa mutsuz demek diye ezberleyerek karşısındakinin ne hissettikletini bilebiliyorlarmış. Senin fark ettiğin, bizim ilgimizi çekebileceğini düşündüğün farklılıklardan bahseder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Aspeger nerden çıktı? kendi izafiyet teorin mi var yoksa chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Kaede said: Paticikin yarisi cebinden spagetti dokuyor. Aspergers anormal birsey degil cebinden dökmemiş ki yörüngeye yollamış. http://www.androidarts.com/fsm/SistineHirez3%20tentative.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Adam anormaldi ya . Beraber okuduk , harbiden çok ilginç bir adamdı. Eğer bir yan etkisiyse bilemem ama harbiden kafaya taktığı zaman bir olayı ona kitlenip onu yapana kadar bırakmayan bir tipti. Ki zaten İR olmuş o sayede. Kafasına koyduğunu yapar derler ya , o tarz bi adamdı zaten. Dikkat ve odaklanma maksimum düzeydeydi. edit : film vardı ilaç alıyodu adamda böyle beyninin köşesinde ki bilgiyi bile çıkartıyodu , odaklanmasını arttırıyodu , bradley cooper oynuyodu galiba , sonra dizisini mi ne yaptılar hatta. O kafada bir adamdı , aspergers ile alakası var mı kişisel bir durum mu bilemem ama o film geliyo aklıma chemical denilince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Türkiyede az tabi ama yurtdışı kafasına taktığını yapan ama asperger olmayan bir sürü zeki insanla dolu. Asperger zeki ve takıntılı olmaktan daha ciddi bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 gz! daha güzel haberlerini bekliyoruz:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Kaede said: Paticikin yarisi cebinden spagetti dokuyor. Aspergers anormal birsey degil kızlara bende aykırı hastalık var diye anlatıyormuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Gazan mubarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 masa said: Asperger çok ilginç gerçekten. Önceden otizm türü olarak değerlendirilirken artık sadece farklılık olarak kabul ediliyor. Asperger olan kişilerin çok spesifik bir alanda uzmanlaşıp harikalar yarattığı biliniyor. Abd gibi ülkelerin bu kişilerin küçükken tespit edip yeteneklerinden faydalanmayı amaçlıyor. Chem zamanın olursa yazsana biraz, sosyal hayatta ne gibi farklılıklar yaşıyorsun? Örneğin aspergerlerin karşısındaki kişilerin yüzüne bakarak o an ne hissettiklerini bilemediğinden bahsediliyor. Ama sonrada dudaklar yukarı kıvrılırsa mutlu demek, aşağı kıvrılırsa mutsuz demek diye ezberleyerek karşısındakinin ne hissettikletini bilebiliyorlarmış. Senin fark ettiğin, bizim ilgimizi çekebileceğini düşündüğün farklılıklardan bahseder misin? yani yakın olmadığım insanları pek anlamıyorum ben, sosyal durumlarda daha önceden bilmediğim bir şey varsa baya sormam gerekiyor ne yapmam gerekiyor vs şeklinde yoksa çözemiyorum kendim, mesela toplantıda ne kadar konuşmam gerekiyor vs. İnsanlarla konuşurken bir şey hakkında konuşmuyorsam strese giriyorum, ortada belirli bi konu olması gerekiyor. Günde 2-3 saatten fazla insanlarla konuşmamam lazım yoksa bütün gün yoruluyorum. Sosyal bi event varsa mezuniyet gibi, 1-2 gün sürüyor tekrar düzgün dialog kurabilir hale gelmem, yoksa kafam her yerde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 tebrikler, pipi aleti duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Komodo said: tebrikler, pipi aleti duruyor mu? evet takıyom hafta içi, hafta sonu özgürlüğüne bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ya arkadaş ben de mühendisim. uzaya hiçbişi yollamadım. ya da üzerinde çabam, yakınından ilgim alakam olan hiçbir şey uzaya gitmedi. belki işte ilgilendiğim bi yolcunun yeğeninin ilk okuldan arkadaşı nasa'da çalışıyor olabilir. ya da bi sürü hintli software engineer görüyorum, belki onların bi teması vardır. gerçi chem'in mühendisliğiyle benim lise kafası "şu ders böyle geçilir, o bitirmeyi bu hocadan al, yaz okulunda dif'i o hoca açacakmış abi saldırın" diye okuduğum mühendislik bir değil tabi ki. allah kabul etsin chem (tu)(tu) eğitimdeki süreçleri tam anlamadım ama bi hollanda lafı geçti. hollanda pasaportun var mı? almanlar işle ilgili title'ı yazabiliyor soyismin başına DR. MÜLLER, Hans diye. sende de IR. CHEMICAL, Chem diye yazacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 pipi aleti ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Chemical said: masa said: Asperger çok ilginç gerçekten. Önceden otizm türü olarak değerlendirilirken artık sadece farklılık olarak kabul ediliyor. Asperger olan kişilerin çok spesifik bir alanda uzmanlaşıp harikalar yarattığı biliniyor. Abd gibi ülkelerin bu kişilerin küçükken tespit edip yeteneklerinden faydalanmayı amaçlıyor. Chem zamanın olursa yazsana biraz, sosyal hayatta ne gibi farklılıklar yaşıyorsun? Örneğin aspergerlerin karşısındaki kişilerin yüzüne bakarak o an ne hissettiklerini bilemediğinden bahsediliyor. Ama sonrada dudaklar yukarı kıvrılırsa mutlu demek, aşağı kıvrılırsa mutsuz demek diye ezberleyerek karşısındakinin ne hissettikletini bilebiliyorlarmış. Senin fark ettiğin, bizim ilgimizi çekebileceğini düşündüğün farklılıklardan bahseder misin? yani yakın olmadığım insanları pek anlamıyorum ben, sosyal durumlarda daha önceden bilmediğim bir şey varsa baya sormam gerekiyor ne yapmam gerekiyor vs şeklinde yoksa çözemiyorum kendim, mesela toplantıda ne kadar konuşmam gerekiyor vs. İnsanlarla konuşurken bir şey hakkında konuşmuyorsam strese giriyorum, ortada belirli bi konu olması gerekiyor. Günde 2-3 saatten fazla insanlarla konuşmamam lazım yoksa bütün gün yoruluyorum. Sosyal bi event varsa mezuniyet gibi, 1-2 gün sürüyor tekrar düzgün dialog kurabilir hale gelmem, yoksa kafam her yerde oluyor. la hakkaten anladim bunu yalniz ben de doktora gidecegim. gerci gitsem de olur gitmesem de, sonucta uzaya bisi yollayacak halim yok. ancak bina tiken amelelerin isinden para kazanilmasini saglarim. (also known as amele basilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Ooo tebrikler! Welcome to the Engineer's Club :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 sanırım bundan ben de de var kaynımda da. hiç insan olmasa hiç konuşmasak mesela mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 introvertliği matah bir hastalık gibi abartmışsınzı ya sendrom falan yok sizde. düz adamsınız üzgünüm. herif de çalışarak hakkını vererek yapmış belli ki, öyle kestirme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Sparkcaster said: pipi aleti ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Tebrikler! Al bu da çağrışım yapan yeni saatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar