Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

british shorthair

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

Belki dilek kapım açıktır diye şey ediyorum. Evrene ne enerji verirsen o olurmuş derler.

Edit: Benim için hayvan sever demek insan sever demek. Hayvanı sevmeyince başına ne geldiği beni irdelemiyor açıkçası. Sonuçta bu dediklerim bizzat o hayvanın başına gelenlerin insana evrilmiş hali. Söz konusu insan olunca daha çok dikkat çekiyor değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Belki dilek kapım açıktır diye şey ediyorum. Evrene ne enerji verirsen o olurmuş derler.

Edit: Benim için hayvan sever demek insan sever demek. Hayvanı sevmeyince başına ne geldiği beni irdelemiyor açıkçası. Sonuçta bu dediklerim bizzat o hayvanın başına gelenlerin insana evrilmiş hali. Söz konusu insan olunca daha çok dikkat çekiyor değil mi?

Dikkat çekip çekmemesi değil mesele. Suçsuz bir çocuktan intikam almaya çalışman burada sorun. Algın mı kapalı, bilerek mi anlamak istemiyorsun bilmiyorum ama şikayet ettim mesajını. Konuyu açan arkadaş kadar saçmaladın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne dediğimin bilincinde olarak söyledim. Aynı şeyin altını tekrar çiziyorum bu yazdıklarım o günahsız yavrulara yapılanların insana evrilmiş hali. O hayvanlar için nasıl ki empati yapmadan para kazanmanın derdinde ise satışı yapan kişiler benim gözümde aynı sonu hak ediyor. Bunu dile getirdim diye ban gerekiyor ise başımla beraber. Bir moderatör olarak pekala saygı duyarım.
Sosyal ağlarda paylaş

çok ilginç! dare'in demek istediği çok açık; hayvan satışını doğal gören, şu dediklerimi de doğal görür mü? yapılanın insan satışından çok ta farklı olmadığına dikkat çekmek istemiş.bu topiğe tepki veren bir insanın, insan yavrusu satıldığında mutlu olacagını düsünüp, bir de şikayet etmek neyin nesi? bu kadar mı ironiye aşina değilsiniz?

bu da bana kalırsa ''hayvansever düşmanlığı'' nın farklı bir göstergesi. nereden saldırsam diye aportta bekleniyor sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun burda hayvan sevgisi değil. etik.

doğada kaldın köpeği de kediyi de yemen gereken zaman gelebilir, hamamböceği yiyen var tavuk yiyen var, hayvan yenen bir şey abi hiç çemkirmeyin şimdi. insan da diğer hayvanlar tarafından yenebilen bir şey hatta.

sorun onu köle gibi satmak.

özetle köpek, hamamböceği, kuş, yunus, balık vs bunlar sizin eğlence ve hizmet duygunuzu tatmin için değil doğadaki denge için, doğadaki denge içinde varlar. o yüzden ama aklı yok ama cisim işte hefeaflaegşlg diye gelmeyin. hareket alanları var hayvanların.

çiçekler de canlı mesela ama onları hayvanlar kadar sınırlamıyorsunuz, bizim anlayamadığımız bir akılları varsa bile çekilen eziyet sınırlı.

genelde şunu kavrayamayan öküzler de hayvanı bir cisim gibi alıp bunun tüyü bizim evle iyi olmadı sanki gibi yaklaştıkları için her türlü ayarı yersiniz. insan etkisi haricinde hareket eden canlı satılmamalı abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...