Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Senin için hayvansever olmak demek, suçsuz bir çocuğun ailesiz ve evsiz kalmasını istemek midir kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Belki dilek kapım açıktır diye şey ediyorum. Evrene ne enerji verirsen o olurmuş derler. Edit: Benim için hayvan sever demek insan sever demek. Hayvanı sevmeyince başına ne geldiği beni irdelemiyor açıkçası. Sonuçta bu dediklerim bizzat o hayvanın başına gelenlerin insana evrilmiş hali. Söz konusu insan olunca daha çok dikkat çekiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 bahsi geçen abartmaya örnek olması açısından iyi bir çalışma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 DareJedi said: Belki dilek kapım açıktır diye şey ediyorum. Evrene ne enerji verirsen o olurmuş derler. Edit: Benim için hayvan sever demek insan sever demek. Hayvanı sevmeyince başına ne geldiği beni irdelemiyor açıkçası. Sonuçta bu dediklerim bizzat o hayvanın başına gelenlerin insana evrilmiş hali. Söz konusu insan olunca daha çok dikkat çekiyor değil mi? Dikkat çekip çekmemesi değil mesele. Suçsuz bir çocuktan intikam almaya çalışman burada sorun. Algın mı kapalı, bilerek mi anlamak istemiyorsun bilmiyorum ama şikayet ettim mesajını. Konuyu açan arkadaş kadar saçmaladın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Ne dediğimin bilincinde olarak söyledim. Aynı şeyin altını tekrar çiziyorum bu yazdıklarım o günahsız yavrulara yapılanların insana evrilmiş hali. O hayvanlar için nasıl ki empati yapmadan para kazanmanın derdinde ise satışı yapan kişiler benim gözümde aynı sonu hak ediyor. Bunu dile getirdim diye ban gerekiyor ise başımla beraber. Bir moderatör olarak pekala saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 çok ilginç! dare'in demek istediği çok açık; hayvan satışını doğal gören, şu dediklerimi de doğal görür mü? yapılanın insan satışından çok ta farklı olmadığına dikkat çekmek istemiş.bu topiğe tepki veren bir insanın, insan yavrusu satıldığında mutlu olacagını düsünüp, bir de şikayet etmek neyin nesi? bu kadar mı ironiye aşina değilsiniz? bu da bana kalırsa ''hayvansever düşmanlığı'' nın farklı bir göstergesi. nereden saldırsam diye aportta bekleniyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Abi hayvansever degil ki buradaki insanlar. Kedi kopeksever, kedi-kopekten birini sever, kussever falan. Var mi aranizda fareyi seven? Akrebi yilani seven? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Hadi olayı derinleştirelim. Hayvan severken seçerek seviyoruz herhalde. Bazıları satılabilir derecede seviliyor, bazıları kesinlikle ticareti yapılamaz seviyede sanırım. Hatta bazılarını öyle seviyoruz ki yemeye doyamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Avustralyada kopekbaligi sörfcu kizin bacagini kopardi, kiz "kopekbaliginin dogal yasami bu, ona saygi duyuyorum" dedi lan. Hayvanseverlik nedir diye sorulunca van kedisini sivavasini gostereni sikesim geliyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 @ esh seviyorum ben. beslemiyorum ama, doğada mutlu bir şekilde yaşamalarını çok isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Esh said: Hayvanseverlik nedir diye sorulunca van kedisini sivavasini gostereni sikesim geliyo artik. şunu başkası yapınca ban geliyor direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 doğada mutsuz olmuşlarsa, başkasının çocuğu da mutsuz olsun ama. böyle şerhle sevin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Aluriel said: Esh said: Hayvanseverlik nedir diye sorulunca van kedisini sivavasini gostereni sikesim geliyo artik. şunu başkası yapınca ban geliyor direkt sıs köylü, otelin varsa konuş ama tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 bu sabah tuvalette 6 tane ari vardi hepsini oldurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 tuvalete en yakın dışarı çıkma alanlarını açık tutup, diğer tarafları kapatıp uçup gitmelerini sağlama seçeneğini tercih ederdim ben. http://www.anatoliamed.com/arilar-olmazsa-insanlarda-olmaz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 umarım çocukların diye başlayın işte buna, ne suçu günahı var arının. bal yapmak suç mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Hayvanseverler sivrisinekle karsilasinca cinayet isliyor yine yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Aramızda hamam böceklerini terlikle ezen insafsızlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 hayvansever çelişkisi baya daha derine inebilir zaten. sahiplendirmek ne, kime sahip oluyorsun mesela. hayırdır sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 arı/sivrisinek öldürmekle petshopta kedi/köpek satmayı bir tutan zihniyet acayip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 hayvanları görünüşüne ve işlevine (!?) göre ayırıp, satılıp satılmayacağına, sevilip sevilmeyeceğine, hayvan olup olmadığına karar vermek de ayrı bir acayip tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 sorun burda hayvan sevgisi değil. etik. doğada kaldın köpeği de kediyi de yemen gereken zaman gelebilir, hamamböceği yiyen var tavuk yiyen var, hayvan yenen bir şey abi hiç çemkirmeyin şimdi. insan da diğer hayvanlar tarafından yenebilen bir şey hatta. sorun onu köle gibi satmak. özetle köpek, hamamböceği, kuş, yunus, balık vs bunlar sizin eğlence ve hizmet duygunuzu tatmin için değil doğadaki denge için, doğadaki denge içinde varlar. o yüzden ama aklı yok ama cisim işte hefeaflaegşlg diye gelmeyin. hareket alanları var hayvanların. çiçekler de canlı mesela ama onları hayvanlar kadar sınırlamıyorsunuz, bizim anlayamadığımız bir akılları varsa bile çekilen eziyet sınırlı. genelde şunu kavrayamayan öküzler de hayvanı bir cisim gibi alıp bunun tüyü bizim evle iyi olmadı sanki gibi yaklaştıkları için her türlü ayarı yersiniz. insan etkisi haricinde hareket eden canlı satılmamalı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 evet abi hangisi daha acayip bi araştıralım istersen 10k kişiye falan soralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 lan birşey yazıyorum hemen örneği geliyor. birşey daha deneyeceğim 15k euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar