Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 VS , gerçi bi de sql var elimde , o da işe yarar heralde ilerde.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Senin biraz kafan karismis gibi
df Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 her geçen gün web programlama kolaylaşıyor o yüzden de ucuzluyor. ajans vs hikaye. çöp kod, çok mesai, az maaş. social media, e-ticaret vs gibi asıl ürünü web olan yere gir ya da hiç girme. illa asp.net vs öğreneceksen kurumsal yazılımlara yönel.
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Niye VS ile back-end yazılmıyor mu? Web developer olayı kolaylaşıyor ama zevkli iş , bin tane wordpress ile site yapıp 1000 lira para alan mal şirketler var , fiyatlar illa ki ucuzlıcak ama harbiden yapmak istediğim eğlenceli iş bu. C# ile java ile gidip şirketlere muhasabe programı yazmak istemiyorum açıkcası , envanter programı yazıp eğlenir mi lan insan. Bilmiyorum. Harbiden bilmiyorum. Yazılım öğrenip bir alana odaklanmam lazım. Açıkcası elimde ki yeteneklerle napılıyor , onu bile bilmiyorum. Nereye yönelmeliyim , para nerde , eğlenceli iş nerde , yazılımcı dediğin en çok nerde çalışırsa eğlenir mutlu olur para kazanır bunları hiç bilmiyorum. Bilen varsa anlatsın , bilmiyorsa bile kendi napıyor onu anlatsın en azından seçmede yardımcı olur.
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Envanter programi yazinca eglenmiyorsun zaten, envanter programini kodlarken maas hesabina yatanla egleniyorsun.
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Yazilim isinde mutlu tek taraf musteri bence ya. Cok param olunca ne istedigini bilmeyen bi tik daha acalim'ci musteri olcam ben.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mithat said: C# ile java ile gidip şirketlere muhasabe programı yazmak istemiyorum açıkcası , envanter programı yazıp eğlenir mi lan insan. bu dillerle muhasebe dışında bişi yazılamıyor maalesef :(
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Yok bi de envanter onu unutma. Geyik yapacağına o kadar bilen adamsın yol göstersene pis herif :D
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 bu sevdadan vazgeç diyor işte :D
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 hacı ben ne istediğine yardımcı olamam ne istediği bul söyle de ki senko bak şu konuda uzmanlaşmak istiyorum, o zaman yardım edelim learning path gösterelim.
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Yeni reklamda oynamaya hak kazandın. Ev hanımı, emmi, çocuktan sonra nerd sahnesi alcan. Tabi sucuklari tavada değil kasa içinde kizartcan
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Dijital olmayn ajans var mi la diye sormamis kimse :P
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 mankenlik ajansi, markette sucuk tattirma ajansi, is bulma ajansi, fake agent, horny agent
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 PR ajanslarının çoğunda dijital yok misal
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Black couch casting agency var abi , ama o da dijital sayılır sonuçta internette yüklüyorlar çalışmaları.
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Voden barındırma/hosting şirketi değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 senko said: Mithat said: C# ile java ile gidip şirketlere muhasabe programı yazmak istemiyorum açıkcası , envanter programı yazıp eğlenir mi lan insan. bu dillerle muhasebe dışında bişi yazılamıyor maalesef :( Ayip oluyor :P
df Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Öncelikle yazılımcı olacaksan tek bir alana bağlı kalacağını sanma. Ben as3 ile flash oyundan girdim. Flash ölünce C# ile unity e döndü şirket onu yazdık. Sonra lan ben endüstri mühendisiyim biraz da kendi alanımı göreyim diye kurumsal arayışa girdim. Bankalara outsource yapan bi şirkete girdim. Tarihi eser asp.net web forms çıktı ilk karşıma onu yaparken mvc6 core + angular ile bi proje verdiler onu yaptım. Şimdi de banka değişiyo haftaya mvc5 + knockout projeye başlıyoruz. Evde de akşamları abimin şahış şirketi için android proje yapıyorum ara sıra. 5 yılda bu kadar şey değişti. Bazıları benim isteğimle tabiki ama şirketler de değiştirebiliyor. rutin olmayınca işte zaman su gibi geçiyor o yüzden bana göre çok daha güzel bu durum ama memur gibi oturup aynı işi yapayım beklersen üzülürsün.
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 -Crawler- said: Voden barındırma/hosting şirketi değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Vargonen ile karistiriyosun bi ihtimal.
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Aynen, vargonenmiş. Baya bi eski firma hatırladığım kadarıyla.
Öne çıkan mesajlar