Gallant Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Bir durum + ayrana korner taktigi verilir, paraniz cebinizde kalir. Cabuktaktik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Güzellllll . . https://www.youtube.com/watch?v=nrVy4Z6F5CA Orta röveşata gooollll .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 64bit desteği düzgün çalışırsa ilaç gibi gelecek. Vallahi hayatıma elveda diyebilirim cidden hızlanırsa 40-50 ligli gerçekçi oyun açıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 onlarca forum var o kitabin islevini goren.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 kızılelma nasıl olmuş da "aaa sprey sıkıyolar bakın çok güzel" diye gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Viral ya o , artik soyle soyle yenilik gelmis bile diyemiyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Miles Jacobson @milesSI '' Thank you so much for all the lovely comments about the #FM17 new features video last night & this morning - really does mean a lot '' Miles ve ekip video sonrası gelen olumlu tepkilerden çok mutlu olmuş. Oyuncular arasında büyük bir heyecan var. Satın alanlar için demo olarak oynamaya başlama tarihi 10-15 gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Sabahin erken saatlerinde ise geldim, resepsiyondaki arkadas harici kimse yoktu. Kendime bir bardak cay koydum. Bir yandan cayimi yudumlarken bir yandan da pencereden yani basimizda devam etmekte olan insaata baktim. Iscilerin hepsi mutlu mesut calisiyordu. Sonra "Acaba? Acaba Miles ve ekibi de mutlu mudur?" diye dusundum. Ictigim cay bogazimda dugumlendi. Yutkunamadim... Kalbime ve mideme agrilar saplandi. Zaman durdu, gun islevini yitirdi. Ta ki bu konuyu gorene kadar... Sagolasin kizilelma, bu aksam basimi yastiga koydugumda huzurla uyuyabilecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Masticore said: Viral ya o , artik soyle soyle yenilik gelmis bile diyemiyor asdf Zamanında ben de para alıyodum facebook sayfalarına feed yapmak için falan. Keşke o zamanlar kızılelma'yı tanıyor olsaydım, çok daha iyi iş çıkartırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 adam fanboylukta trademark. kızılelma™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Miles Jacobson @milesSI '' I've just given the green light for the beta. The process from now takes 24 hours or so. So you should expect it this time tomorrow. #FM17 '' Beta oyunu satın alanlara geliyor. Yarın akşam. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Allah Miles tan razi olsun, gelistirilmis mac moturunu gormek icin sabirsizlaniyorum. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Oyunu aldıktan sonra betasını oynasan nolucak? Beğenmeyince refund mu edicekler yeni maç motorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Benim feci alasım var ya. Biliyorum ki aynı oyun ama nedense alasım var valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Betasını oynayınca ne olacak ? Beta aslında çıkacak oyunun aynısı. Sadece adı beta . İki yıldır bu böyle. Betaya başlıyorsun ve yedeklemen ana oyunda aynen devam ediyor. Erken alanlara ve heyecandan yerinde duramayan sandık sevenlere bir güzellik. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Exclusive: This year's @FootballManager will simulate Brexit. It's bad news for your team of Scandinavian wonderkids https://twitter.com/TeleFootball/status/788343412172914689 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 http://i.hizliresim.com/Y4781a.png http://i.hizliresim.com/vZvA0O.png http://i.hizliresim.com/bydpQV.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Oyunu aldıgın sene kadar indirim vardı 5%-25% arası bitti mi o? hay be 4 gun once bitmis meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 motor meraklilarina oyunu oldu artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Fm touch ipad icin beta var mi? Yoksa release mi beklenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Türkçe olunca bütün her şey kayıyo. Finishing başta falan. Anlayamıyorum resmen. Bruma'nın finishinge bu gidişle yarı sezonda el atarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 http://1.1m.yt/Ti9eAHt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Çince yok bu sene o yüzden. Negatif yorum yapanların büyük kısmı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 oyun patlamış. ben bu ara fm 14'e sardım baya güzelmiş. eskiden en alt ligde ingiltere'de başlayıp 5-6 maç kötü gidiyordu sonra bırakıyordum, şimdi sebat ettim işsiz başladım, skrill premier'den düşen takımı aldım 4-2-3-1 (di maria'lı real madrid taktiği) paslı ve baskın oyundan hiç vazgeçmeden devam ettim. şampiyon olduk. skrill premier'de de şu an liderim. açıkçası çoğu görevi staff'a verdim. özellikle transfer takibi ve negotiation'lar onlarda, ben bir nevi kürek takımındaki taktik veren ve kürek çekmeyen adam gibiyim. gayet zevkli ilerliyor. skybet 2'ye çıkarsam da biraz bakarım belki duruma ama bu seyirde oyun oynamak çok gayet keyifliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 ben oynuyorum 10 gundur gayet guzel oyun arsenal'e lacezette i alip giroud yu kestim ruyalar gercek oldu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar