Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Selam, Elimde amerika kilitli s7 var. Http://cellunlocker.net/ tavsiye edilmiş bin tane siteden. Burayı mı kullanayım 26$ verip yoksa daha lokal bi çözüm bileniniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 : ) dur abi teri soğusaydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Vay mezarlık genel müdürü seni. Maliyeyi aradim onlar gelip açar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 telefoncular mi daha buyuk dolandirici, internet mi diye sorsan; dusunmeden telefoncular derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 o yuzden site > telefoncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 İki başlığın ss ini aldım yolladım amazona. 2 kat charge edecekler kartından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Kadın zaten solve it locally :) I will give you a full refund dedi. Kimseden korkum yok fkdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Allah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ^ this http://galeri8.uludagsozluk.com/418/c%C3%BCbbeli-ahmet-hoca_560189.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Beyazıtta sat kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 kul hakkına giriyor sanırım. yaptırmasan daha iyi. başkasına sat o açtırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Istanbulda dldbilisim var. Istersen bi ara fiyat sor. Gitmene bile gerek kalmaz zaten. Tam model ve imei no veriyosun onlar kodu veriyo. Ama kaca yapar fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 teşekkürler konuşayım bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 kullanılmayan ucuz bir telefonun imei sini mi gömüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Yok. Orjinal imei no ya ait kodu veriyolar. Yapan nasi yapiyo, bi sekilde samsung serverlarina erisip ordan imeiye ait full log cekiyolar. Sim lock kodunu yolluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bugün www.gsmkolik.com üzerinden 60tl'ye açtırdım telefonu. telefonu usb ile bağladım teamviewer verdim, kendi yazılımları bir program indirip çalıştırdı. kod bile girmedim telefona halloldu bitti. 3 dk sürdü totalde. parayı da işlem bittikten sonra gönderdim hatta. başka bir sorum var, daha önce yurtdışından telefon getirince açar açmaz bir sms gelmişti telefonu kaydettirin diye. bu sefer hiç öyle bir şey olmadı. göndermiyorlar mı artık öyle sms? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bilgisayara format at bence başka şeyler de sokmuşlarıdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 operatöre göre değişiyo o, 20 veya 30 günlük bi süren var, o sürede kaydettirdin kaydettirdin, yada telefoncuya götürüp nokia 1100 tarzı eski bi telefon imei yazdırtman lazım ki tavsiye etmem, root atıyolar, formattan sonra imei uçuyo falan. zaten bide 50-100 para da alıcaklar. s7 gibi baba bi telefona yakışmaz, kapanana kadar kullan sonra pasaporta kaydettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 pasaporta kaydettircem zaten de daha önce direk açar açmaz sms alıp şimdi hiçbişey olmamış gibi kullanınca garip geldi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 http://www.androidflashfile.com/p/mtk-imei-repair.html https://eksisozluk.com/imei-numarasi-degistirme-teknikleri--1430442 evden de yapılıyormuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar