Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Direk uykun kaçıyor zaten saolsun ;p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Adam hala ozzye öldü diyor ya...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: ikiyol, 10 June 2003 02:38 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 10 June 2003 02:30 tarihinde demiş ki: 02:00'de bitmeyecek miydi bu ninni programi?[hline]tHe Original fi$h® bu programin ozelligi bu, azimle boyle seyler calmam. Ozellik falan derken sizip kalacaktim Pc ba$inda :) Bu programi daha az uyunabilitesi olan bir saate alsaniz ?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ulan daha geçen sene ozzfest de herif sahnede kaç saat kaldı o titrek herifin kondisyonu seni 2-3 e katlar :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ozzy'nin ölme konusunda iki çift lafım var; evet ozzy öldü, katili benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Hadi bakalim sana guveniyoruz.Birde bu radyoda butun delikanli Paticik gencliginin sesi hafif yumu$ak(!) cIkIyor..Ne i$?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 uykusu gelene zaten yatsın diye o saatte negzel olmuş işte ikiyol, bu saate yatmamış adamın da uykusunu açıyor bone, herşey sırasında..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 $oyle ak$am ustu yorgun argin evde otururken dinlenebilitesi olan $eyler Ikiyol'un caldiklari..Boyle gece 1'de goz kapaklarima baski yapiyor :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ikiyol iyi program yapıyor, al kitabı kucağına dal git, öylesine yani. Babamlar bile dinler rahat rahat ondan iyi, şıurup gibi şarkılar çalıyor, the verve lucky man , yıllardır ismini bilmeden dinlediğim bir parçaydı gurubunuda adınıda öğrendim. Böyle bildiğim tanıdık gelen bir sürü ezgi isim buldu, değişik şeyler, değişik tadlar lazım. Kitap uzun programıda uzatalım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Kuduracam..Ya bir insan sizin fikrinizi benimsememe hakkina sahip degil mi? Bence dogru degil bu saatte bu kadar "tin tin tin" $eyler.Zaten zor ayakta duruyorum :][hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Cok kesinti oluyor mu sizde de bu aralar?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bende de oluyor şu ara.. birazdan kaçmam gerek bone kusura bakma, sohbet kısmın doyumsuz valla.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bende Radyoyu acik birakip oyle yaticam uykum gelince.Rating olsun :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 http://web3.ttnet.net.tr/uplink.html düşüş eğiliminde ondandır[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bone kafayı yedi :p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ilk başta geldi, ama banttan yaptın onu galiba ?[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 eee radyo yok su an justın ın prog baslamayacakmı ?[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Harbi yaw, hatta kasıp adamın programına isim bile bulduk. N'sync falan dinliyip gaza gelicektik:) Nooldu?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hadi ?[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 S.O.A.D'dan inner vision istiyorum bide metallica enter sandman pilis disp sabah acılalım bıraz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 o smana soadda sugar metaldede un2 uyarr :p [Bu mesaj slayerrr tarafından 10 June 2003 07:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 radyo açık mı $u an?[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 süper yaa kuşluk vakti :) süper abi :) :-D[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 arkadaslar benim su an ofiste bir curcunadir gidiyo, iki tane musteri basimizda, icerde toplantilar falan, muzik yapacak durumum yok. bu gunu kafaniza gore paylasip yayin yapabilirsiniz, bugun benden hayir yok radyoya[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bende kendimi geceye vererek, bu öğlen olan programımı sadece bu hafta olmak üzere askıya alıyorum Baktım dinleyici yok, kapattım bende takılın gençlik [Bu mesaj Magic tarafından 10 June 2003 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar