bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 abi instagram snæpçetten stories bir şey almış, snæpçetin ne olduğu hakkında zerre bir fikrim yok zaten de, bir arkadaşım sahilde dalga falan çekti ileri geri gidiyor instagram facebook mu oldu şimdi stories ile? ileri geri video falan farklı br feed mi var biri açıklasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 10 iqlu insanların bile kullanabilecğei şekilde ypaıyorlar programları, indirip 5 dakka kurcalasan anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Kardashianlar kullansin diye yapiliyo app ler. O kadar da zekaniz vardir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Yok yeterince ezemedik bu postlarla. Daha iyi bi yanit bulup temizinden vercez ayarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 abi ben indirdim hatta fake hesap açtım katie ledecky'i takip ettim ama anlamadım ya. boş hesap olunca anlaşılmıyor. günlük sıçtığını falan koy kaybolsun dedi. e kaybolacaksa demek ki siklemediğim bir şey? neden koyayım. yani aynı nane, aynı şekilde saklanıyor fotoğraf ama 24 saat sonra uçuyor bu mu stories. şurdan buldum anladım tamam. entry 62100043 said: hikaye 24 saat sonra otomatik silinecekmişmiş. timelineda görünmüyor ama instagrama girdiğimde direkt üstte milletin storyleri çıkmaya başladı. profil fotoğrafına tıklayıp görecekmişiz paylaşımları. ayrıca beğenme yorum yapma falan da olmayacakmış. mesaj yazma var. bi kaç hafta içinde snapchat yalan olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 bulut, bulut. atıyorsun buluta, sonra oradan çekiyor işte. fazla kafa yorma, boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 işte bak aslında sorun şu, eğlenmek. eğlenmede mantık olur mu? olmaz. O yüzden düşünmeyi bırak plz. hayır psikanailze de gerek yok bak hala düşünüyo! hocam eğlenceli app snapchat "ama çok saçma abi" diyeceksen deme. Değil çünkü, sadece mantık hesabına eğlenmeyi katmıosun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Cektigim fotograf niye silinsin lan manyak miyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 amini gotunu cekiyorsan istersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 asdsfda çok açıklayıcı üstteki mesaj. Da karşı taraf ekran görüntüsü alınca işin espirisi kaçıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 İnternet is forever, hiçbir şey silinmiyor. Yeterince kriptoluysa ulaşılamaz anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 senko said: amini gotunu cekiyorsan istersin haha kitabın ortasından konuşmuş direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 senko said: amini gotunu cekiyorsan istersin Bende ikisi de olmadigi icin ondan anlamamisim demek ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar