Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili master race, bi sorum var size

Saeros

Öne çıkan mesajlar

bilek sağlığında en önemli şey sandalye boyu. benim mousepad hep yukarıda kalıyordu, yıllarca hep öyle kullandım. vücudun ağırlığı kollar yerine bileklere biniyor o zaman.

bi kaç ay önce oyun sırasında mouse click spamlerken inanılmaz ağrı yaptı. doktora gittim röntgende bişi göremedi. haftalarca krem sürdüm, bileklik kullandım, iyileşmezse mr çektirebiliriz dedi.
https://www.youtube.com/watch?v=pvzUMBYz7EM

Video (di forumu kırmış.)

ikinci önemli şeyde gaming sessionlarında saatte bir mola vermek. şuradaki hareketleri yapıyorum falan işte. ama 2-3 ay geçti hala ağır birşey kaldırınca ağrı başlıyor. kalıcı hasar verdirdim diye korkuyorum. sanırım k1njonun bahsettiğinden. :(

kaliteli yumuşak razer mousepad kullandığımdan mark yok bende. hatta bana bilek destekli mousepadlerden daha rahat geliyor. bileğin hareketini engellemiyor çünkü.

birde mouse'u değiştirdim, o da baya etkiledi. ergonomi bakımından allah tier mionix naos'a geçtim. logitech'in abv gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen. bahsettigin durum ayni. cekicle vurulmus gibi agri yapti. blade & soul'u koreli gibi oynayinca bilek iflas etti dsdfgh.

demirsiz, bilekten saran bilek ateli ile doktorun verdigi kremi kullandim bende 1 ay kadar işte. arkada yazilan havlu bilekligi de denemek lazim. aklima gelmisti aslinda da hic denemedim. bilek ateli gibi cikarip takmasi da zor degil.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de normalde masanın klavye ve mouse için sürgülü kısmını kullanıyorum ama kantırda düşük sens yüzünden yanıma ve arkama tek seferde dönemiyorum diye masanın üst tarafına çıkayım demiştim, çıkmaz olaydım.
3-4 maç attım zaten daha maç atarken hafif sızlamaya başlamıştı artık nasıl zorladıysam. ertesi gün de komple iptal oldu sdf.

şimdi sadece aim mapleri oynayabiliyorum mouse'u sağa sola çok çevirmeye gerek olmadığından eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...