k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 herkeste olacak veya herkeste belirgin olacak diye bi şey yok ki abi. bende de olmadı ama önemli bi yer. mesela insanların %15'inin de kolunda palmaris longus yok. hatta bazılarının bi kolunda var diğerinde yok. http://aibolita.com/uploads/posts/2015-06/18z-22.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Havlu bileklik kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 bildigin evrim iste..artik parmak uclarimiz ile agac dallarina asilmayi biraktigimiz icin koreliyorlar.. hani su ceptelefonu dokunmatik manyakligi boyle giderse ekran buyutme isareti bas parmak islevselligi devam ettikce yeni kas yiginlari bile cikabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 selfie kası çıkar kesin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 bilek sağlığında en önemli şey sandalye boyu. benim mousepad hep yukarıda kalıyordu, yıllarca hep öyle kullandım. vücudun ağırlığı kollar yerine bileklere biniyor o zaman. bi kaç ay önce oyun sırasında mouse click spamlerken inanılmaz ağrı yaptı. doktora gittim röntgende bişi göremedi. haftalarca krem sürdüm, bileklik kullandım, iyileşmezse mr çektirebiliriz dedi. https://www.youtube.com/watch?v=pvzUMBYz7EM Video (di forumu kırmış.) ikinci önemli şeyde gaming sessionlarında saatte bir mola vermek. şuradaki hareketleri yapıyorum falan işte. ama 2-3 ay geçti hala ağır birşey kaldırınca ağrı başlıyor. kalıcı hasar verdirdim diye korkuyorum. sanırım k1njonun bahsettiğinden. :( kaliteli yumuşak razer mousepad kullandığımdan mark yok bende. hatta bana bilek destekli mousepadlerden daha rahat geliyor. bileğin hareketini engellemiyor çünkü. birde mouse'u değiştirdim, o da baya etkiledi. ergonomi bakımından allah tier mionix naos'a geçtim. logitech'in abv gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 geçmiş olsun abi, hemen hemen aynı durumdayız sanırım. ameliyat olsan bi dert olmasan bi dert. peh. haftaya ben de bi doktora gidicem ama. sonra da bi bilek ateli alırım. sinirin ciddi bi aşınma ve kopma tehlikesi yoksa çok da umrumda olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 aynen. bahsettigin durum ayni. cekicle vurulmus gibi agri yapti. blade & soul'u koreli gibi oynayinca bilek iflas etti dsdfgh. demirsiz, bilekten saran bilek ateli ile doktorun verdigi kremi kullandim bende 1 ay kadar işte. arkada yazilan havlu bilekligi de denemek lazim. aklima gelmisti aslinda da hic denemedim. bilek ateli gibi cikarip takmasi da zor degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ben de normalde masanın klavye ve mouse için sürgülü kısmını kullanıyorum ama kantırda düşük sens yüzünden yanıma ve arkama tek seferde dönemiyorum diye masanın üst tarafına çıkayım demiştim, çıkmaz olaydım. 3-4 maç attım zaten daha maç atarken hafif sızlamaya başlamıştı artık nasıl zorladıysam. ertesi gün de komple iptal oldu sdf. şimdi sadece aim mapleri oynayabiliyorum mouse'u sağa sola çok çevirmeye gerek olmadığından eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar