Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 İbiza'ya da bakıcam ya. Çok övüyorlar İbiza'yı. Yeni EcoTsi 1.0'ı hakkında çok iyi şeyler okudum ama millet sıfır araba parasına satıyor, belki biraz bekleyip km yapmaları ve piyasa düşmesi beklenebilir. Kafayı kırıp limiti arttırıp 45k aralığına çıksam mı Civic ya da Mazda 3 ile o ikilemdeyim. Ya Fiesta, İbiza gibi bişeyi 30k'ya kadar bulursam ona çöküş ya da direkt masaya vurup Civic-Mazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 dana22 said: otomatik otomatik..ne var otomatik te abi..hem fazla yakiyor hem rampalarda filan performansi dusuruyor vs..nedir bu otomatik sevdasi.. ahaahha kendimi gordum burda. ben de gecen seneye kadar otomatikle araba sollanmaz onunla ugrasilmaz, sanzuman dagitsa 5k bize gircek derdim de. otomatik 2014 citroen kullandim. ki citroen yani. yag gibi akiyo yolda, cok memnun kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 fiestanin dohc motorunda is..otomatik bilmem de onun manuelinde butun rampalarda keci gibi kopar giderdim..araba da hafif durmasi sorun olmasa uc git.. ust segment ust segment demissiniz ust segmentin en bos arabasinda bile erir abim iciniz..ust segmentte manueli *icarken otomatigine destan yazilan bir urun yok benim bildigim..ama tam tersinden bahsediyordu insanlar..ha belki eski hikayelerdir artik otomatik teknolojisi guzellesmistir bilmem de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Abi üst segment dediğim C segment arabalardan bahsediyorum. Onlar bile kopuyor artık. İzmir otobanında 2014 otomatik Corolla kullandım, resmen haz deryası. Hiç öyle kafanda soru işareti oluşturacak bir şey değil. Manuel sıçıyor otomatik efsane de denmiyor, otomatik mega rahat sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 manuel fakir işi. porsche veya m car'lar için almıyosanız tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 abi topic 25K zaten, fakir işi araba istiyorum ben hatta mümkünse 20Kya bi araba önerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 30-40k arası otomatik tavsiyelerinizi bekliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Sorieno said: 30-40k arası otomatik tavsiyelerinizi bekliyorum hala. AVEO 2013 LT OTOMATİK 36.000 KM'DE DEĞİŞENSİZ/BOYASIZ İlan No: 335373953 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-aveo-2013-lt-otomatik-36.000-km-de-degisensiz-boyasiz-335373953/detay 15 BİN KM'DE SORUNSUZ FOR FİESTA TİTANİUM İlan No: 335682751 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-15-bin-km-de-sorunsuz-for-fiesta-titanium-335682751/detay 2013 Opel Corsa 1.2 Twinport Otomatik Vites KAZA, BOYA, HATA YOK İlan No: 333631592 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2013-opel-corsa-1.2-twinport-otomatik-vites-kaza-boya-hata-yok-333631592/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ev-alacagimdan-dolayi-acil-satiliktir-honda-330931841/detay/ Buna ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 bunların şanzumanları gıcık ya, ben olsam manuel alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Sorieno said: 30-40k arası otomatik tavsiyelerinizi bekliyorum hala. Fiat linea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Lineaya binmem ya, güven veren bir araç değil hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Linea iyi o paraya gore, yedek parcasi da ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 2008 civic de tam koylu arabasi olm 1.8 falan bi de of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Linea kullanmışlığım var gerçekten bir daha göstermesin allah. Taksiye binerim daha iyi. Civic'in nesi var bu arada, bilmediğim için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Taksi , dolmuşa kadar düşürme artık Linea yı. Tamam bi Mercedes, Honda, Bmw vs değil ama o kadarda değil. Şu an Linea arabam var ve beni en az 30 dakika bekleten otobüslerden kurtardığı için motor kaputundan öpesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 2010 üzeri Citroen c3 bulabilirsin 30k'nın biraz üstüne. Dizel ve full özelliklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 C3'ü dikkate alacağım. Pek ikinci eli yok gibi benim bulunduğum yerde. Galeri falan bakınayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Citroën nasıl marka, servis, tamir vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 yedek parcalari kazik diye hatirliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Linea punto hakyol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar