calimero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Selamlar Arabadan hiç anlamam önden onu söyleyeyim. Aile bir araç alacak bu fiyatlarda. Aranan özellikler; - Az yaksın - Az biraz güvenli olsun - Satarken sıkıntı yaratmasın diğer önemli özellikleri siz biliyosunuzdur zaten, tavsiyenizde belirtirsiniz. Performans falan biraz geri planda açıkçası hız tutkunu değil, kullanacak olan kardeşim. Aileye alınacak dediysem de genelde kardeşim kullanacak bu arada. Ha derseniz ki işte 30'a alacağına 40k'ya çık aşırı fark ediyor onu da düşünebiliriz ama öncelik 25-30 k arası. Şu anda 2010 Clio falan düşünüyoruz gibi, fikirlere açığız. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Opel astra Ford focus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Clio 3 hatchback 1.5 (authentic modeli sanırım) Punto 1.3 multijet Hyundai i20 Hyundai Accent era bunları önerdi arkadaş, kendisi geçtiğimiz aylarda clio almıştı dizel önerdiği modelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Selam, Clio olacaksa en azından ABS olan bir modeli olsun. Her türlü kolay satılıyor sonradan araç. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Başka bir tavsiyen olur mu paramecium? Dediğim gibi 40 k ya kadar çıkabilirim, 30 k ile 40 k lik şu araba arasında dağlar kadar fark var dersen. Ama hani 25-30k arası tavsiyeler ilk tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 2010 clionun 30k ettigi ulkede artik kendimi yakmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 2005-2006 polo 30k ediyor, daha feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 2009-2010 falan 1.3 cdti corsa bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 2011 de polo baz donanimli 1.2 benzinlisi 29du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 45-50k ya 0 fiesta alabilirken bence çok kullanılıp yakıt masrafı çok olacak diye korkmuyorsanız reno falan bakmayın. fiestada en azında kapıda çelik bar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 45 50 ye ciktiginda da acaba ikinci el ust segment diye civirdamaya basliyorlar iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 araba önerileri hep bu şekilde ya, 10 daha koy şunu al. 10 koymuşken 5 daha koy dolusunu al onu da koymuşken az daha koy koy koy diyerek borusanda 0 bmw alırken bulabiliyorsun kendini. ben geçen gün 15 bin liraya sağlam ne alayım diye soruyordum, önerileri dinleye dinleye şimdi sıfır volvo v40 bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 şu araç nasıl? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-birmot-anadolu-2011-opel-astra-benzin-manuel-full-311257576/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 HASAR KAYDI TOPLAMDA 8.000 TL DİR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 e tamam 5 yaşında araba, ciddi kazadaz ziyade yıllar içinde bir sürü ufak kazası olmuş gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 satarken dert cikartir..satacagin adam e kardesim dedikce giydirir..zor satarsin..ben mesela hasar kaydi yazisini gordugum an kapatiyorum sayfasini..ki bilemezsin de iceride birsey oldu mu olmadi mi motorda yuruyende..her an supriz cikartabilir..yolda kalsan dert.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 aynen, hasar kaydı. ya liebe'nin de dediği gibi arttıkça artıyor ekstrem örneklerini de gördük bunun :) o yüzden 30 k sınır çektik. opel 1.3 cdti hoşuma gitti benim ama tip olarak. ancak opel astra var kuzenimde 3 sene önce falan sıfır aldılar. 2-3 defa sorun çıkardı 1000-2000 liralık onlar hep garantiden karşılanmış. şimdi de araba hızlanınca şanzımandan ses geliyor falan satacaktı en son. opelin servisi bok gibi falan diyordu tabi bilemedim. ha bir de 1.3 cdti fiat ile ortak kullandıkları motormuş bak kuzen söylemişti. bu durumda şeyi de sormuş olayım, neden daha yüksek model daha düşük km'de fiat punto alınmasın? tabi malzeme kalitesi vs vs var da değer mi? bir de opel'in servisinin baya kötü olduğunu varsayarsak (sadece varsayıyorum kuzenimin söylediğinden, araba konusunda baya uzmandır kendisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 30k TL civarına 150-200k kmde araçlar var hep. Ulan ne çok yol yapıyo bu millet o kadar yol yapmış arabayı hasar kayıtsız bulmak mümkün mü abi? illaki olacak birşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 calimero said: aynen, hasar kaydı. bu durumda şeyi de sormuş olayım, neden daha yüksek model daha düşük km'de fiat punto alınmasın? tabi malzeme kalitesi vs vs var da değer mi? bir de opel'in servisinin baya kötü olduğunu varsayarsak (sadece varsayıyorum kuzenimin söylediğinden, araba konusunda baya uzmandır kendisi) punto 1 alt segment araç, corsanın segmentinde yani. corsa/punto hemen hemen aynı araçlar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 aynen, yok ben zaten opel corsa ile karşılaştırdım, astra o fiyata bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-temiz-2009-punto-65500-km-de-kacirmayin-327148039/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2008-punto-t-jet-dynamic-120-hp...kirmizi...full-323919311/detay bu t-jet ler nasıl acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Selam, Abi az yaksın, bakımı kolay olsun falan diyorsan Clio alternatifsiz. Daha iyi araçlar elbette var ama fiyat artıyor. Ben şirket aracı olarak kullandım, Allah'a emanet oluyordun ABS olmadığı için ama 1.5dCi motor saçma bir şekilde az yakıyor kasa hafifliğinden dolayı. Motora düzgün bakınca da 225bin km gittik sorunsuz. Ama ancak şehir içinde falan kullanılmalı. Otobanda kullanımı bile dikkat gerektirir. Sağa sola bırakırsın, aklın onda kalmaz :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Az yakması benim için önemli değil. ABSsiz araç almam ama kimse kusura bakmasın :) punto ile bir keresinde ankaraya gidip gelmiştim, sürüşü nispeten iyi gibi o segmente. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Dun su yeni cliolardan bir tanesiyle istanbula geldim 1.5dci. Polodan sonra attan inip esege binmis gibi hissettim. 80 90'i gecince inanilmaz gurultu aliyor, ayagimi gazdan cekince vites titriyor; yol tutus meh, frenler meh. Bir de omrum boyu hep alman surunce tum gostergeler ve tuslar alakasiz geldi. Farlari yakmak icin 2 dk etrafi aradim djfk. Aracin dosemelerinden falan zaten cok bir sey beklememek gerekiyor da; iscilik ve tasarim da pek hosuma gitmedi. Bir de sifiri 61000 lira olmus lel. Tuketim falan inanilmaz iyi tabii. 1.2tsi polodan40 lira az yakti 350km mesafede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 benim polo yu satayım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar