Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Ben buradan bu sistem aracılığı ile ürün satacağım. Daha önce (yıllar yıllar önce) GeT ile, Gittigidiyor ile ve Sanalpazar ile satmıştım bu şekilde fakat geçenlerde Anhora'nın get ile sattığı halde dolandırıldığını okudum. (olayın tamamını bilmediğimden öyle kaldı aklımda) Acaba diyorum, yeni bir dolandırıcılık yöntemi falan çıktı mı? Var mı bilen, ya da buradan bu şekilde satmamın şu an ne gibi bir riski olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 anhora dolandırılmasıyla meşhurdu, korkma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 anhora get falan kullanmamıştı. bi hatun telefonda ona, "sen telefon + 500 lira gönder canım, ben sana yenisini göndericem" demişti o da tamams çekip yollamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Sen ilk bi 500 yolla anlatirim tek tek . Iban ozel mesajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 get çok komisyon alıyor. donanımhaber iyidir sdfs '' tamam hocam hesabına parayı gönderiyorum'' özel mesajı geliyor. adam yatırıyor parayı. sonra kargoluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 eski üye değilsen, satışın falan yoksa, get aç derler orada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Ya herifi dhden buldum da kredi kartına taksit yaptırmak istedi. GG %10, sahibinden %7 sanalpazar %5 komisyon alıyordu. Sanalpazar batınca sahibindene kaldık ama orasıda %9'a çıkartmış komisyonu. Neyse, benlik bir şey yok, herife söyledim böyle böyle farkını koyarım diye o da kabul etti. Anhora'nın olayı da yaaaani... sdf. diyecek bir şey bulamadım. Teşekkürler arkadaşlar, rahatladım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ben telefonu zor sattım ya donanımhaber'de. her şey "referans" olmuş. ulan 2002 üyesiyim, millet geliyor soruyor fiyat sonra referans soruyor, yok ki anasını satiim kaç yıllardır bi bok satmadım :D neyse sonunda elemanın biri geldi evime yakınlara bi yere de verebildim. zor sattım derken çabuk satıldı da, çok mesaj geliyor. bi de tabii herkes çok ölücü. buradan bile boktan pazarlık olayları. sonunda düzgün fiyata verebildim ama neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 dh referans lazımsa destek olalım birbirimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 sabonis said: ben telefonu zor sattım ya donanımhaber'de. her şey "referans" olmuş. ulan 2002 üyesiyim, millet geliyor soruyor fiyat sonra referans soruyor, yok ki anasını satiim kaç yıllardır bi bok satmadım :D neyse sonunda elemanın biri geldi evime yakınlara bi yere de verebildim. zor sattım derken çabuk satıldı da, çok mesaj geliyor. bi de tabii herkes çok ölücü. buradan bile boktan pazarlık olayları. sonunda düzgün fiyata verebildim ama neyse :D Yalniz telefona cok para istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 valla dh de benim de referansım çok, o yüzden pek sıkıntı çekmiyorum önce para sonra ürün dediğimde. (tabi ürün değeri çok yüksek değilse) ayrıca yıllarca utancını yaşadığım swatch goldfinger saati bile dhden okutabilmiş adamım, bence o kadar kötülenmemeli oradaki alıcılar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 gg'de kişisel bir şey satmak için bile kep mail ve vergi no falan mı girmek gerekyior artık? 2. el ayda yılda 1 ekran kartı vs satmak nasıl oluyor en son 2013de satmışım bir şey şimdi uyarı verdi kep mail girilmemiş vs diye açarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 steam key satıyordum ben vergi gibi bişi kesti. komisyon üzerine onu da dövletimize otomatik vergi de alıyor artık sanırım. ikinci el için gg kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 otomatik vergi vs neyse de (ki 2. elde öyle bir şey olmaması lazım) 40 yılda bi şey satacan KEP mail falan mı alacaksın firmaymış gibi ahehea saçmalamışlar, kişisel bir şey satılmaz artık hakkaten orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 işte ben online teslimat satış yaptığım için bana sormadı sanırım, vergi no'su falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar