Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahibinden GeT ile ürün satmak

Magnum

Öne çıkan mesajlar

Ben buradan bu sistem aracılığı ile ürün satacağım. Daha önce (yıllar yıllar önce) GeT ile, Gittigidiyor ile ve Sanalpazar ile satmıştım bu şekilde fakat geçenlerde Anhora'nın get ile sattığı halde dolandırıldığını okudum. (olayın tamamını bilmediğimden öyle kaldı aklımda)

Acaba diyorum, yeni bir dolandırıcılık yöntemi falan çıktı mı? Var mı bilen, ya da buradan bu şekilde satmamın şu an ne gibi bir riski olur?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya herifi dhden buldum da kredi kartına taksit yaptırmak istedi. GG %10, sahibinden %7 sanalpazar %5 komisyon alıyordu. Sanalpazar batınca sahibindene kaldık ama orasıda %9'a çıkartmış komisyonu. Neyse, benlik bir şey yok, herife söyledim böyle böyle farkını koyarım diye o da kabul etti.

Anhora'nın olayı da yaaaani... sdf. diyecek bir şey bulamadım.

Teşekkürler arkadaşlar, rahatladım. :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben telefonu zor sattım ya donanımhaber'de. her şey "referans" olmuş. ulan 2002 üyesiyim, millet geliyor soruyor fiyat sonra referans soruyor, yok ki anasını satiim kaç yıllardır bi bok satmadım :D neyse sonunda elemanın biri geldi evime yakınlara bi yere de verebildim.

zor sattım derken çabuk satıldı da, çok mesaj geliyor. bi de tabii herkes çok ölücü. buradan bile boktan pazarlık olayları. sonunda düzgün fiyata verebildim ama neyse :D
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ben telefonu zor sattım ya donanımhaber'de. her şey "referans" olmuş. ulan 2002 üyesiyim, millet geliyor soruyor fiyat sonra referans soruyor, yok ki anasını satiim kaç yıllardır bi bok satmadım :D neyse sonunda elemanın biri geldi evime yakınlara bi yere de verebildim.

zor sattım derken çabuk satıldı da, çok mesaj geliyor. bi de tabii herkes çok ölücü. buradan bile boktan pazarlık olayları. sonunda düzgün fiyata verebildim ama neyse :D

Yalniz telefona cok para istiyosun
Sosyal ağlarda paylaş

valla dh de benim de referansım çok, o yüzden pek sıkıntı çekmiyorum önce para sonra ürün dediğimde. (tabi ürün değeri çok yüksek değilse)

ayrıca yıllarca utancını yaşadığım swatch goldfinger saati bile dhden okutabilmiş adamım, bence o kadar kötülenmemeli oradaki alıcılar. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...