Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hafif alkollü shot

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

Black-ice said:

apti diye bişey oynardık üniversitede. hayatımda en eğlendiğim içki anıları o oyunda olmuştur.

birayla oynardık biz. başka şeylerle oynanmıyor şot oyunu ya da bitiyor işte hemen. gider bissürü skol alırdık oynardık. çay bardaklarında şat mis.

bi kere köpek öldürenle denedik komaya giriyorduk. ama o da fena değildi. azar azar içiyoduk.

ha illa içki diyosan hafif meyve suyu alıcaksın içine az votka koyup karıştırıcan büyük bi şişede. onu şatlıcan yani.

bi kere fakirlikten suyla oynamıştık, amk hayatımın en kötü gecesi olabilir o, suyla sarhoş oldum 50 kere işemeye kalkmıştım

sdafhudsafhu kuralları neymiş bunun
Mesaj tarihi:
abi ben kusamıyorum
çok canım yanıyor kusarken
kusmak için geç kaldım 1 saat sonra otibisim var

dün sabah yediğimle duruyomuşum bi de o kadar içtim üzerine dün gece. şimdi subway gömdüm.
umuyorum ki otobüste kusmam.
Mesaj tarihi:
abi bizim oyunun kuralları farklıydı. biz de üniversite ortamında oradan buradan derlemiştik bu oyunu. üni'de çok fazla ortama girip oynattım bunu yayılmış olabilir bile.

üşenmiyip yazıyım tüm kuralları bana da nostalji olur. şimdi bakınca tam bir ergen oyunu gibi duruyor ama hala oynarım imkan olsa acaip eğlenirdik.

oyunlar falan baya salak duruyor dışardan bakınca, ama onları güzel kafayla oynamak çok zorlaşıyor. hele bir de rekabet ve mideden taşmaya başlayan bira köpüğü girince içine çok eğleniyosun.

desteyi ikiye bölüp ortaya koyuyorsun. sırayla herkes çekiyor.

1- herkes içer
2- birini seçip içirirsin.
3- sayılar oyunu oynanır (sırayla herkes saat yönü sayı sayıyor. bir, iki, üç diye giderken biri kafasına göre "dört beş" diyebilir. böyle olunca sayı söyleme sırası terse döner. geç kalan, dalan ya da takılan şat yapar.
4- bom'lu sayılar oynanır (bomlı sayı belirliyosun. mesela 7. her 5'nin katında ya da sonu yedi ile biten bir sayıda 17, 27 gibi sırası gelenin bom demesi lazım. herhangi bi sırayı kaçıran, ya da bom demeyi unutan şat yapar.
6- markalar (yaygın kullanılan birşeyin markasını sırayla herkes sayar. geç kalan, söyleyemeyen şat yapar.
7- kural (bu oyunu en eğlenceli yapan kart. bir kural koyuyorsun. o kurala uymayan şat yapıyor. mesela isim söylemek yasak diyorsun. bir daha birisine kural kartı gelene kadar isim söylemek yasak oluyor. ben bi gün 4 kişinin ismini saydım böyle öldüm. ya da bi kelimeyi söylemek yasak oluyor. söyleyen içiyor. en acımasız kelimeler ekler oluyor. "ne" gibi "bir" gibi falan.

valla böyle gibiydi. başka kural var mıydı tam hatırlamıyorum ama önemli olanlar bunlardı. bi iki de özel kart vardı da kasmadım fazla.
Mesaj tarihi:
Biz farklı oynuyoduk. Herkese 5 kaat, kalabalıkken 4 kaat dağıtılır, desteden ortaya açmaya başlanır.
-Yere açılan kaattan elinde olan ortaya atar, seçtiği birine shot kitler.
-ortaya 6 geldi, iki kişide 6 var, ikisi aynı kişiye ya da farklı kişilere ya da birbirlerine kitleyebilirler.
-ortaya 6 geldi, bende iki tane 6 var, ikisini de bi kişiye ya da iki farklı kişiye birer tane kitleyebilirim.
-elindeki kağıtlar ilk biten kural koyuyor blekaysınki gibi, yasaklı kelimeler genelde şöyle oluyodu; içmek demek->isim söylemek->ben demek vs vs.

okuyunca saçma sapan geliyor ama güzel bi ekiple güzel kafayla yine çok eğlenirim büyük ihtimal, hadi oynayalım
  • Yeni Oluştur...