Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Evet beyler italyan kız konusu ortada bende hem benim gibi düşünenler var mı hemde paticikte olan zaten 3-5 bayanın burdaki potansiyeli görerek ona göre yorum yapmaları amaçlı olarak bu anketi oluşturuyorum. Benim cevabım ab yada kuzey amerika vatandaşı olması bunlar baya pozitif etkiler adriana lima gibi karım olduktan sonra çomarland da zaten yaşanmaz o yüzden ortalama üstü olsun yabancı olsun benide yanına alsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 2. paragraf çomarın tanımı zaten, kimden ayrı tutuyorsun ki sen kendini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 başıma birşey gelmeyecek ise; adrianayı güzel bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 koluna dokunsa vücut ifrazatı yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Uzaylı olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 nefes alsin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 5 kişi (ben dahil) Türk kızlarından dili yanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bi bok yaşamam. iki çingene mahallesi gez bulursun o tipte bir kız çok hastasıysan. 3. ve 4. seçenekte olmalı op. - evlilik mi? Zaaa - türk yada gavur, affetmem! gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 türk kızını işaretledim zira diğeri olasılık dışı olduğu için gereksiz hayallere kapılmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Asteroth said: 2. paragraf çomarın tanımı zaten, kimden ayrı tutuyorsun ki sen kendini? Pazar günü hüloğğğ diye oraya buraya gidenlerden ayrı tutuyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 40 milyonluk turk kızı orneklem uzayında hepsini aynı sanıyosunuz ya ona yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 of çok kalitesiz http://i.imgur.com/QKbckM8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 "nutella yerim" said: 40 milyonluk turk kızı orneklem uzayında hepsini aynı sanıyosunuz ya ona yanıyorum hepsi degil elbette, %96'si falan ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 hmmm? http://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/yasam/yenikapi-miting-alanina-gelen-unluler/kenan-imirzalioglu-sinem-kobal-sibel-arna,Igvsgn3vM0Ot9DzWTCdXAw.jpg?mode=crop&scale=both&v=20160807175909049&maxWidth=620 Valvyn said: Asteroth said: 2. paragraf çomarın tanımı zaten, kimden ayrı tutuyorsun ki sen kendini? Pazar günü hüloğğğ diye oraya buraya gidenlerden ayrı tutuyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Fark eder mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 patide zeka ve kalite akan başka bir gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 beni turk kezbanlarina emanet edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Onların oraya gitme amacı çok farklı abi bunlar sayılmaz.Bunlar oraya gidip resim paylaşalım uzun adam görsün işimiz düşer ayağına gidenler. Hele kenan daha uyuşturucu kullanmaktan polise ifade verdiğini ve mahkemenin sürdüğünü unutmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Herkes opu ezmiş ama 22 oy var... yapmayın böyle gençler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 simdi yabanci kontenjani kac oldu?? sahada kac klubede kac?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 senko said: patide zeka ve kalite akan başka bir gün... 2 ve daha fazla erkeğin toplandığında karı kız-spor-siyaset konustuğu ülkeden nasıl anketler açmamızı bekliyosun bilimsel falan mı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bize bilimsel anketler acsana..nooolur..lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 o butun dunyada boylekı farklı muabbet ıcın ya alkol lazım yada gruptakılerın gay veya aseksuel olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Valvyn said: senko said: patide zeka ve kalite akan başka bir gün... 2 ve daha fazla erkeğin toplandığında karı kız-spor-siyaset konustuğu ülkeden nasıl anketler açmamızı bekliyosun bilimsel falan mı anlamadım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar