Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 simdi elimde bir liste var.örnek verecek olursam. X-01-001 bunu "-" ile ayir diyorum ve 1 kolondan 3 tane yapiyor. fakat aptal sey söyle yapiyor A B C --------- X 1 1 benim istedigim X 01 001 kolon formati sadece text yaptim ama yemedi. neyi yanlis yapiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ayirirken orda tepede formati secebiliosun genelde generaldir o text yap onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yok yemiyor her sekilde 01 -> 1 yapiyor. cözdüm gibi baska sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 orada bi trick var, sadece yukardan text'i seçmiycen, alttaki preview penceresinde yer alan her sütunu seçip text'e çevircen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 P kolonunu değere göre sort ettiğimde böyle listeliyor nerede sapıtıyor olabilir acaba? sort a P kolonunu baz alıyor. rakamlarda number kontrol ettim. "." mı patlatıyor?s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 virgüle çevirsek düzelir mi? ondalık değer var çünkü datada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 olabilir abi bide bitanesine tikla solda yesil zimbirti ckiomu? convert to number falan fistik. format diyip number formata getirince ise yaramio cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 yok çıkmıyor, virgül ile deneyelim bir de bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 yardım etmeyin şuna ya, alman dostları etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 başka bi şekilde çözdüm yazmış utanmadan bi de. ulan yazsana işte ne yaptıysan tekrar aynı sorunu yaşayan birilerine aramada falan denk gelirse yardımcı olsun. tam g5 ya. hayır ilk kez de yapmıyor aynı şeyi hatırlıyorum başka bi konudan yine aynı tarz muhabbetini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Şimdi şöyle bir şey yapmak istiyorum ama nasıl olacak bilemedim. Değerlendirme yapılacak ve benim istediğim 5-1 arasında değerlerin çok iyi, iyi vs diye kendi hesabını yapması. Ben 5 yazınca yan sütunda çok iyi yazsa mesela. Bunu nasıl yapabilirim? Ya da yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar