Bright Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Zanaat çok şart diil. Seri üretilen ürünlerin hata marjı her zaman daha düşük olur. Ayrıca robotun yaptığı dövmeyi kendi kolunun kalıbına da basarsın istersen, yaptırmadan nasıl durduğunu görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Koluna fotodan surat yaptiran denyodur bence Robotunu insanini bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Flassh said: robotlar yapınca sanat olmuyor mu? salvador dalinin eserini printerdan çıkarıp 10 milyon euroya satalım. ne de olsa aynısı nolcak. neyse ben çekildim konudan. uzar bu mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Kaliteli replikalar çoğu zaman aynı işi görür. 10$'a Dali'nin tablosunun birebir aynısını yapsalar asarım salona, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Filmlerdeki CGI da sanat olmuyor tabi Nergal'a göre de neyse crit vurmıyım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 İstediğin resmin birebir aynısını yaparsa adam bu zanaat olur. Makine de yapar bunu. Adam kendisi yorum katar orijinal bi seyler eklerse ona sanat olur. Unique olur. Dali'nin çizdiği 10m dolarken makineden çıkanı 10 dolarsa sebebi bu. Niye tartışıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Dali kim ya? Sampiyonlar liginde kac golu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Nergal69 said: Flassh said: robotlar yapınca sanat olmuyor mu? salvador dalinin eserini printerdan çıkarıp 10 milyon euroya satalım. ne de olsa aynısı nolcak. neyse ben çekildim konudan. uzar bu mevzu. onu demiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Peregrin said: Dali kim ya? Sampiyonlar liginde kac golu var? Güzel espri dostum, ben kullanırım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Forgery oluyo olm biri, mal misiniz neyi tartisiyonuz? Adam sifirdan birsey cizmekle baska bir eseri kopyalamanin arasindaki farktan bahsediyo iste. Ama ondan bahsederken kendi de fail oluyo. Cunku forgery de sanat. Bunu printerdan cikartirsan sanat olmuyo demeye getiriyo, ki bir nebze hakli. Bir sektorün darbe almasini izleyecegiz iste. Ama yine de custom dizaynlar sanatci eli isteyecek. Dumduz verdim makine cizdi yok. Icine yorum katilacak isler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 www.youtube.com/watch?v=WEvLuvJmWTg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 yildirimokur said: Peregrin said: Dali kim ya? Sampiyonlar liginde kac golu var? Güzel espri dostum, ben kullanırım bunu. https://www.youtube.com/watch?v=WEvLuvJmWTg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 :P iyiymiş baya izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar