monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Merhaba, Gelecek yaz başı için düğün mekanı bakıyorum yemeksiz bir event olacak. Amacım f/p oranı ortalama bir yer bulmak. İBB sosyal tesislerine baktım güzel mesela onlar yemeklileri bile uygun fiyatlı ama hem minimum kişi sınırı var ve ben yemeksiz düşünüyorum. yarın arayıp soracağım öyle bir seçenekleri var mı diye. Sizin bildiğiniz bu tarz yerler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Ataköy'de kokteyl tarzı yaptık biz, 5-6 çeşit atıştırmalık vs. Firmayı dışarıdan buluyosun, 3500 (alkolsüz) falan çekmişlerdi 2013'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Otellere bak derim, cogunda farkli farkli secenekler var. Uyguna gelebilir su andaki durumun da etkisiyle. Organizasyon firmalari da olabilir netekim, her daim fiyatlari daha yuksege gelir. Oteli ayri, muzisyeni ayri, su paketimiz var bu paketimiz var derken gecirmeye calisirlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 evlenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 monoscope said: düğün monoscope said: f/p https://nonsmokingladybug.files.wordpress.com/2014/12/nope.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 şakamızı yaptıktan sonra insanlaşırsak, otel fikrine katılıyorum. hem düğün salonu tier olmaz, hem de'sini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 f/p anca "düğünde ne kadar altın takılır" hesabı yaptıktan sonra "o zaman şu kadarını mekana harcayalım" derseniz olur. Onun dışında bi f/p yok düğünde sadece "f" var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bugün otelleri araştırayım buraya da bulduklarımı yazarım. abi aslında bence düğündeki maliyet hesabını sıçırtan şey, 4 kişilik ailenin tek altın takıp/hiç takmayıp 4 kişilik maliyet olması düğün sahibine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 özellikle yeni açılan otellere bakın. Bizim arkadaşlar bizden 1 ay sonra 20k tl ye anlaştılar müzik yemek 5 oda kahvaltı fotoğraf herşey dahildi. 300 kişilik bişeydi 150 kişi geldi dsfgsdf. İçkisiz otel bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 monoscope said: abi aslında bence düğündeki maliyet hesabını sıçırtan şey, 4 kişilik ailenin tek altın takıp/hiç takmayıp 4 kişilik maliyet olması düğün sahibine dugunu takilarla finanse etmeyi dusunuyorsan dugun filan yapma istersen..gereksiz risk kimse birsey takmaya da bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Abi şu düğün kadar gereksiz bişey yok ona vereceğin paraya al yengeyide güzel bi tatil yap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 olmuyor abi anlatamıyorum ondan düğün yapıyoruz işte, geleneksel insanlar yapcak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Yemeksiz düğün dediğin kurupasta limonata mı? düğün sarayı gogogog o zaman. Yazın düzgün mekan bulman imkansız yoks ahaftasonu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Kapali alan isterseniz kavacik limak'a bakabilirsin, kucuk salonu da var. kisi basi 100 tl civarlarina alkollu anlasirsin, 500 - 1 k tl ye de muzik, isik, dj veriodu snrm. Ama sus filan girdi mi isin rengi degisiyor. Bir de kokteyl otellerde zor, ozellikle yazin full cektikleri icin kokteyl vermek istemiyor, kisi basi 5-10 tl maks dusuyor, anlamli olmuyor.. Ha bi de sehir disina ciktiginda fiyatlar dusuyor, anadolu yakasinda kartal pendik otelleri en az 20 tl daha ucuz kisi basi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Maliyet açısından yemekli yemeksiz olması pek fazla etkilemiyor bazı durumlarda.. Önemli olan kişi sayısı ve içki muhabbeti. Ben Gezi Olayları sırasında Fenerbahçe'de bulunan Romantika'da evlenmiştim.Davetli sayısı 200'e yakındı, sınırsız içkiydi ve sadece yemek ve mekan için 30.000 TL civarı ödemiştik. Fotoğrafçı ve diğer detayları ekleyince rakama 5.000-7.500 TL civarı bir ekleme geliyor. Orduevilerine ve otellere bakmanı tavsiye derim. Özellikle otellerin paket programları(gelin ve damat annesi ve babası konaklaması, arkadaşlar için boş bir oda gibi olanakları) olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 geçmiş zaman bir düğüne gitmiştim. evlenmeye tövbe ettiğim günlerden biriydi. bir de "düğün ne ya köylü gibi" denmemiş, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 3-4k ya bi havuzlu villa kiralayacaksın günlük 50-60 kilo et alacaksın 2 tane ızgaracı günlük yövmiyeli dikeceksin barbekü başına 1 tane de barmen 20 kasa bira, votka falan 15k fazla bile gelir bi de gelinin koç burssuz kuzenine dj'lik yaptırırsınız tamam mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 dj bende var ya tanıdık. beleşe gelmez ama koç burssuz'dan iyidir kesin. komisyon istemiyorum ben kendisiyle hesaplaşırım 3-5 birasıan kahvesine np ha ama ses sistemi kiralamaç falan biraz pahalı olabilir lan. ama fista'nın fikri güzel. konsept geliştirilebilir, optimize edilebilir (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Dj calacaksa ses sistemi 1500 falan tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 200-300 kişilik gemi tut. Şu sabahtan akşama sefer yapan gemiler var. Akşamları boş boş bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 fenn said: 200-300 kişilik gemi tut. Şu sabahtan akşama sefer yapan gemiler var. Akşamları boş boş bekliyorlar. gemi/tekne güzelde ama dalgalı olursa sıkıntı, yaşlılar varsa sıkıntı (acil bir durum olursa yanaşması sıkıntı) belirli yerlere yanaştığı için sıkıntı ayrıca maliyet olarak pekte ucuz değiller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Yapma düğün müğün Parayı yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Hatta sen hiç evlenme boş ver. Balayına gideceğine Himalayalara git yeni bir yer görürsün genel kültürün artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 ankarada club morador ya da köşk var ikisi de gölbaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 monoscope said: olmuyor abi anlatamıyorum ondan düğün yapıyoruz işte, geleneksel insanlar yapcak birşey yok taviz vermeyecen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar