Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düğün Mekanı Arayışı


monoscope

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Gelecek yaz başı için düğün mekanı bakıyorum yemeksiz bir event olacak. Amacım f/p oranı ortalama bir yer bulmak. İBB sosyal tesislerine baktım güzel mesela onlar yemeklileri bile uygun fiyatlı ama hem minimum kişi sınırı var ve ben yemeksiz düşünüyorum. yarın arayıp soracağım öyle bir seçenekleri var mı diye.

Sizin bildiğiniz bu tarz yerler var mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kapali alan isterseniz kavacik limak'a bakabilirsin, kucuk salonu da var. kisi basi 100 tl civarlarina alkollu anlasirsin, 500 - 1 k tl ye de muzik, isik, dj veriodu snrm. Ama sus filan girdi mi isin rengi degisiyor.

Bir de kokteyl otellerde zor, ozellikle yazin full cektikleri icin kokteyl vermek istemiyor, kisi basi 5-10 tl maks dusuyor, anlamli olmuyor..

Ha bi de sehir disina ciktiginda fiyatlar dusuyor, anadolu yakasinda kartal pendik otelleri en az 20 tl daha ucuz kisi basi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Maliyet açısından yemekli yemeksiz olması pek fazla etkilemiyor bazı durumlarda..

Önemli olan kişi sayısı ve içki muhabbeti.

Ben Gezi Olayları sırasında Fenerbahçe'de bulunan Romantika'da evlenmiştim.Davetli sayısı 200'e yakındı, sınırsız içkiydi ve sadece yemek ve mekan için 30.000 TL civarı ödemiştik.

Fotoğrafçı ve diğer detayları ekleyince rakama 5.000-7.500 TL civarı bir ekleme geliyor.

Orduevilerine ve otellere bakmanı tavsiye derim. Özellikle otellerin paket programları(gelin ve damat annesi ve babası konaklaması, arkadaşlar için boş bir oda gibi olanakları) olabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

200-300 kişilik gemi tut. Şu sabahtan akşama sefer yapan gemiler var. Akşamları boş boş bekliyorlar.


gemi/tekne güzelde ama dalgalı olursa sıkıntı, yaşlılar varsa sıkıntı (acil bir durum olursa yanaşması sıkıntı) belirli yerlere yanaştığı için sıkıntı ayrıca maliyet olarak pekte ucuz değiller...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...