Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kardeşim versene şu username'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Feray face at ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 logtrig said: o değil de 2010'da stockholm'de bir hostelde de italyan biriyle tanışmıştım benden 10 yaş büyük. kadınla sadece toplasan 1 saat konuşmuşumdur common room'da. 6 yıldır hala facebook'tan öpücükler kalpler gönderiyo sen stockholm'de başıma gelen en güzel şeysin falan diyo ara ara. lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 paticik fb grubuna mina yazsan çıkacam halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Öyle bir grup vardı demi lan sdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kızın instagramı : https://www.instagram.com/topitaliangirls/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 hangi grup. patipron normalmi yoksa beygirgücümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 paticik izdivaç grubun adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 dombikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 logtrig said: beyler update'lik bir şey yok, kızı engelledim bitti. sizin güzel mesajlarınızı okuyorum işte öylesine. 10.sayfadan sonra konu indirect yürümeye döndü zaten. o noktadan sonra seni ve italyan kızı pek sallayan olduğunu sanmıyorum gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 cay icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 https://www.facebook.com/groups/2391584670/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 beklenmeyeni yaptı kızcağız, artık harastan kurtulamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Black_Hand said: logtrig said: beyler update'lik bir şey yok, kızı engelledim bitti. sizin güzel mesajlarınızı okuyorum işte öylesine. 10.sayfadan sonra konu indirect yürümeye döndü zaten. o noktadan sonra seni ve italyan kızı pek sallayan olduğunu sanmıyorum gardaş. aga biri sormuş da ondan ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 periyordik oluyor bundan önceki dilan mıydı neydi o daha bi deneyimliydi tabi foto koyup ego boostlayıp gidiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 pati fb grubunu attım olum kafanız mı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 logtrig said: Black_Hand said: logtrig said: beyler update'lik bir şey yok, kızı engelledim bitti. sizin güzel mesajlarınızı okuyorum işte öylesine. 10.sayfadan sonra konu indirect yürümeye döndü zaten. o noktadan sonra seni ve italyan kızı pek sallayan olduğunu sanmıyorum gardaş. aga biri sormuş da ondan ya :) yalandan sormuş. senin konun ana konu yanında bir meze artık. lütfen bunu kabullen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 pati ölmüş ya. günlerdir tek dram şu konu forumda yazık bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 konudaki adamla ilgilenen yok zaten, dram da dönmedi adam gibi. efsane paragraflar arşivine eklenecek 1 post yok şurada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kızın fotoğrafını koysa 100 sayfa olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bi iki tane çıktı ya inşaat müteahit üstünden verilen örnek mesela. kızın adı giusy beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 soyadını da ver lan nasıl bulcaz juicy'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 şu kızın garbaj dışında yazmasını engellemek lazm. konular da nefes alır. biz okuyucuları da düşünün biraz enteresan başlık diye giriyoruz konuda başlıkla akalı 3-5 post ya var ya yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 2012de foursquare var mıdı? edit: cahiliyet devrine lanet olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Pati Haras Ekibi birazdan ev adresine kadar çıkarır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar