Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kelepir minibus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi alma sebebim içini dekore edip elden geçirip güzel bir vanlife yaşamak. o resim temsili, bendeki kırmızı renk. aracın kaporta çok kötü toplanmış geçirdiği bir kazadan sebep. bugün maslak oto sanayiye gittim kaportacının biri 3k'dan başlar masrafı artar falan dedi.

şimdi bu kadar masraflı olunca da idareten bir süre beni cash'e boğsun istedim.
Mesaj tarihi:
valla balıkesir'den alıp istanbul'a getirdim dün aracı. 120'den fazla basmıyor ama yürüyen iyiydi. sadece çok fazla gürültüsü var kapıların tam kapanamamasından dolayı.
Mesaj tarihi:
Arabanin yan tarafina ufak bir guneslik taktir,icine pilav yapmak icin ekipmani koy,gunesligin altina ufak 2 masa 6-8 sandalye attinmi olay tamamdir.Isteyene tavuklu,isteyene nohutlu ketcapli pilav
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Arabanin yan tarafina ufak bir guneslik taktir,icine pilav yapmak icin ekipmani koy,gunesligin altina ufak 2 masa 6-8 sandalye attinmi olay tamamdir.Isteyene tavuklu,isteyene nohutlu ketcapli pilav

dostum bunu bebek arabası tekerlekli camekan vitrinli el arabasıyla yapıyolar zaten yeterince.
Mesaj tarihi:
logtrig said:

7.5'a aldım.

şunun aynısı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-toyota-celik-otomotiv-1994-mdl-toyota-panelvan-299080788/detay

Hayirli olsun, klima var mi , kac km'de?

Bangbus en iyi teklif gibi
Mesaj tarihi:
aslinda vending machine gibi birsey olmazmi
uzaktan kontrol modulu yukleyeceksin

guya otomasyon sistemli d.dealer. parayi atiosun egzostan paket dusuyo falan
alan yerde buldum diyo. veren zaten vending machine.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

logtrig said:

7.5'a aldım.

şunun aynısı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-toyota-celik-otomotiv-1994-mdl-toyota-panelvan-299080788/detay

Hayirli olsun, klima var mi , kac km'de?

Bangbus en iyi teklif gibi

360bin'de. motoru yeni yapmışlar. klima yok.
  • Yeni Oluştur...