hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ansıl yayımlayacaklar çok merak ediyorum, o saatte , özellikle de "the dick" 'i napçalar ne etçekler :) izleyip görcez[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 süper süper ;)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Obaa, ama adam gibi izleyemeyeceğizki. Bir sürü sansür koyacaklar, ben Türkçe dublaj için bakacam biraz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben ilk defa izlicem. Çok merak ediyorum bu filmi.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Film şaheser ama Türkçe düblajla nereye kadar? Aynı zevk alınır mı biraz zor, neden CNBC-E'de olduğu gibi filmleri altyazı ile yayınlamazlar? Milleti okuma yazmaya teşvik etmiş olurlar hem.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 keşke altyazılı verseler. dublaj rezalet olacak.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ya abi filmin içindeki önemli felsefi yerleri (diyalog) çıkarmasalar bari.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehe ılk defa ıslıcem hadı bakalım hayırlısı =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 piç edecekler güzelim filmi. ilk defa izleyeceklere tavsiyem cuma günü kanal d de seyretmeyin bu filmi. divxini vcdsini alın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 aman bu topic yukarda kalsın unutmiyim ilk defa izlicem[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 nasıl bişi bende ızleyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ulen bu filmi sinemadayken niye kaçırdınız, şöyleki bir Matrix izlememiş kadar oldunuz. Bence de tv'de izlemeyin.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ewt hadi bakalım ehehe reklama boğmasınlarda matrixdeki gibi[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ızlemeyenler bence yıne ızlemesın bı vcd fılan alıp ole ızlesın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 izlemeyen arkadaşlar, sakın izldemeyin!!!. gidin divx fln izleyin. güzelim filmin içine edecekler çünkü. bikere bir sürü sahneyi kaldıracaklar euheh. üstüne 12 maymundaki gibi seslendirilirse zaten brad pittten zevk almazsınız ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Dublajdan geçtim,filmdeki bazı sahneleri kırpmasınlar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 -öncelikle bu filim kesinlikle bir TV filmi değil .. -hadi cnbc-e gibi bi kanal çıkar delikanlılık yapar yayınlarsa da ozaman da yayınlanma saaati olsa olsa 12 den sonra olabilecek bir filim ... kanal D gibi dublaj ve makas ekolu bir kanalda , üstelik cuma gecesi saat 10 gibi aile saatinde yayınlanmasi çok zor bir filim ... filimde ciddi boyutlerda çıplaklik , vahşilik , küfürlü dil var ... ( en basidinden 1 sahnede tam ekran bir adet penis var ... adamlarin yumruk yumruğa dövüşmeleri var (ki ortalık kan gövdeyi götürüyor) sağlam bir sex sahnesi var .... var da var ... nasıl yayımlanacak ben bilemem amma ilk kez TV de izlemeyin , bi yolunu bulun ama TV de izleyip batirmayin filmi .... ÇOK KESECEKLER ÇÜNKÜ ...[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya evet kesmeden yayınlarlar inşallah, hadi ben 43902309 kere izledim filmi izlemeyenler için sırf istiyorum doğru düzgün yapsınlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 izlememiş olanlar için kesinlikle televizyonda izlenmemesi gereken bir film fight club konunun içine sı.cılma garantisi war, dublaj da rezillik war, filmin yarısının sansürlenmesi ihtimali war böyle bir şekilde filmi seyrederseniz ancak nefret edersiniz filmden o yüzden seyretmeyin derim ben daha önce seyretmiş olanlar ise, filmi ne kadar rezil hale getirmişler diye bakabilir ki ben öyle yapmayı düşünüyorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Kanal D'de film mi izlenir zaten ya 7 dakkada bi reklam falan bu ne ya filmden çok reklam izliyosun[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 KanalD'nin dublajları genelde iyi olmaz ama izleyici kitlesi uygun olmadığı için altyazılı da yapmıolar. Ama gene de ilk kez izleme fırsatı bulacağım için izlemeye çalışıcam..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ben penisi göremedim ya filmde hatırlamıyorum yani öyle bişey nerdeydi o[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Fuck = kahretsin Bullshit = hadi ordan Mayday = Mayıs Günü Tabi böyle çevirimler sonunda film pok oluyor ayrıca Kanal D 1 saatlik reklam koyar Lotr da 1 saat dan daha fazla koymuşlardı bu da işte 1 saat olur sanırsam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 penis sahnesi filmin en meşhur yeridir zaten görmemiş olmanız normal ama duymamanız ilginç filmde zaten şöyle bir olay var: yönetmen david fincher reklam yönetmenliğinden gelme. ve bu reklam olayında şöyle bi teknik varmış .. filmin herhangi bir karesine (saniyenin 24 te biri kadar süreye denk geliyor) bir şekil koyulduğunda bu olay izleyicinin bilinç altında etki bırakıyomuş bunu da fincher filmin birçok yerinde kullanıyor zaten .. özellikle edward norton'ın karakteri tyler durden'la tanışmadan önce tyler bazı karelerde gözüküp kayboluyor yaklaşık 5-6 kere neyse işte bu penis sahnesi de aynı teknikle filmin içine yedirildiği için görülememesi gayet doğal hatta büyük ihtimal kanal d kesmeyebilir çünkü anlaşılmıyor zaten ancak bir player da stop yapıp görmeniz lazım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 şaban filmleri bile biiplenirken böyle filmlerin birebir çevrilmesini istemek saflık olur, :) ben sinemada izlemiştim ve belki tv'de de izlerim hatırlamış olmak için. güzel film ama şahsi zevklerime yönelik değildi pek, öyle dumur olmuş değilim.. siz de dublaj düşmanlığını iyice abarttınız, gidin avrupa birliği üyesi polonya tv'lerinde izleyin bu filmleri bakın nasıl dublaj yapıyorlar..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon FIGHT CLUB - cuma 22.20 kanal D × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar