noddle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Densiz said: Yanlışlıkla filtreleri açmış olabilir misin? belli bir expansionda veya kart kalitesinde aramış olabilirsin. he öyle bişey varsa, bu olabilir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 tamam oldu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Ya ben oyuna iyi başlıyorum güzel gidiyorum derken sonrasında benim HP 28, rakibin 7 iken benim kart bitiyor, ele gelen kartlar da 2 manalık manalık oluyor, harcayamıyorum bile, sonra adam bi başlıyor dümdüz ediyor beni (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 aynı şeyi ben de yaşadım birkaç kez :) hatta 2-29 gibi bir şeyden gitti maç asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Crusader desteleri biraz HS gibidir. Onları deneyebilirsiniz. Diğer desteler biraz bilgi isteyebilir. Koleksiyonlarınız nasıldır, bu desteleri yapabilir misiniz bilmiyorum ama bir göz atın isterseniz. Çoğu ucuzdur eğer story ve mini setler varsa. https://www.legends-decks.com/decks/crusader/1/rating-down/month?f-search=&f-type=&f-patch=frostspark&f-pve=both&f-spec-pve=0&filters=Filter Sürekli eldeki kartlar bitiyorsa, destede veya oynanışta sıkıntı var demektir. Mesela guardlar ile ilgili çözümünüz yoksa, gereksiz yere kart takas etmek zorunda kalıyorsanız, silence, item vs. gibi şeyler çözüm olabilir. Oynadığınız gün çok fazla aggro geliyorsa, desteyi biraz düzeltip, bir kaç tane prophecy koymak iyi bir fikir olabilir. graveyard, rune, yaratık öldürme.. gibi şeylerle etkileşime girerek size kart çektirecek şeyler de iyi bir fikir olabilir. yorum yapmak zor haliyle. curve u biraz yükseltebilirsiniz? bu da bir alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 noddle said: Ya ben oyuna iyi başlıyorum güzel gidiyorum derken sonrasında benim HP 28, rakibin 7 iken benim kart bitiyor, ele gelen kartlar da 2 manalık manalık oluyor, harcayamıyorum bile, sonra adam bi başlıyor dümdüz ediyor beni (facepalm) kendin çözmeyi sevmiyorsan diye 2 bağlantı. fakat ne yaparsan yap, deste yapmayı öğrenmek gerek. Eldeki kartlar ile güzel desteler yapabilmeyi çözünce kart oyunlardaki zevk artıyor. :D https://www.reddit.com/r/Competitive_TESL/comments/9bemxc/budget_decklists_one_for_each_class/?utm_content=title&utm_medium=hot&utm_source=reddit&utm_name=Competitive_TESL https://teamrankstar.com/the-elder-scrolls-legends-new-player-guide/#howtospendgold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Süper oldu bunlar, thanks Densiz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 2 pack kodu galiba 6R8K-G7GY-X9XB-M8EG-N34R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 bu kod nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Deniz story dedin story kasıyorum, story nin de master ı da zormuş haa, oyundan soğuttu yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 2 pack kodu sanırım, emin değilim. Dev streamını izlerken, izleyicilere atıyorlar bazen. Ne olduğunu bilmiyorum. Stream sonunda gelmedi ama. Strem sonundaki 60 pack oluyordu. Story nin masterını yapmana gerek yok. Title veriyor genelde (belki 1 tane de premium legendary) story nin düzleri önemli. Oradan gelen eğlenceli kartlar var. Zaten yeni bir story çıkıyor önümüzdeki ay başı. Gerçi o hikayeye göre rng bazlı olacak gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Teşekkürler Densizciğim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 https://www.pcgamer.com/games/card-games/another-game-is-disappearing-from-steam-five-years-after-its-last-update-bethesda-is-closing-its-elder-scrolls-card-game/ patlamış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Epey güzel oyundu bu, uzun süre eğlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Güzeldi gerçekten. Bundan önce de duel of champions çok güzeldi. Şu an bulamıyorum bunlar gibi kart oyunu ya. Varsa tavsiye alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar