senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Pordakal said: @dasaaa Ama oyle ufak tefek hediyelerle isim olmaz. 3 gun once kendi kizarkadasima aldigim hediyeyi soyluyorum. Kitap okumaya bayildigi icin kendim internetten buldugum onun ilgi alanindaki icerikleri derleyip on kapak arka kapak surt tasarimi ve hatta ayrac bile kendi tasarimim olarak bi yayinevinden bastirdim. En guzel tarafi ise on ve arkasinda "dogum gunu ozel baskisi" seklinde ibareler olmasi. Sirt kisminda bile. Sonuc. Dibi dustu. Citayi cok yukselttim diye de kizdi biraz ama olsun :) gerek yokmuş. tiffany'den hafif iddalı bir aksesuar veya burberry'den bir eşarp yeterliydi. belki burda da anlatmışımdır, ünivde bir arkadşaım vardı, sevgilisi olan oğlan buna seninki gibi süslü bişiler yapmış uğraşmış fln, ben de hediye almayı unuttuydum. gittim kızın jipindeki depolyu full'ledim. net benim hediyeme daha çok sevinmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 zuhahahha senko harika bir hediye olmuş gerçekten asla unutulmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Ben kızın sevgilisi olsam senkonun ağzıni burnunu kırarım çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 en azindan faydali ya. kizlarin kizlara "ay cicisim, sana kitob kapaaa yaptim. senin resim var ustunde" yaklasimini anliyorum gerci. ama paraniz varsa hediye alin ya.hicbisi bulamiyorsaniz gidip taki al gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 doğum günümde patilerden biri veya birkaçı toplanmak suretiyle bana Fallout 4 alırsa yok demem. 1 yıllık WoW subs da olabilir. Sevgiler~ ps: başlık açmasanız da olur. np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 senko said: ...gittim kızın jipindeki depolyu full'ledim. net benim hediyeme daha çok sevinmişti. kız jipinde ayrıca bir depomu taşıyor?, nasıl bir depo? ve/veya başka yerlerde, başka başka depoları da mı var? onlarıda doldursan kimbilir neler yapacakmış kız...8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 araçtaki benzin deposu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 sene 2016 hala millet birbirine hediye falan almaya ugrasıyo. dünya sizin yüznüzden gelişemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 alın verin, ekonomiye can verin bu arada benzinli jipte iyiymiş, 4,6lt v8... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 taki al gec diyenlerden ilerde citir kizlara, yasli ama zengin koca olacak gibi.. http://www.wwf.org.tr/sizneyapabilirsiniz/evlat_edinin2/dogumgunuhediyeleri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 pandaların nesli hala mı tükeniyor ya 90dan beri tükenemedi hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 hayvanın etçil sindirim sistemi var AT yesin, ET yesin ama yok.. kolestrolü tavan yapmış ve her gün kendine insülin vuran emekli gibi bambu kemiriyo. çiftleşmiyo. aslında çok kırgınım ben pandalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar