bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 ne yaptıysam olmadı ya nette bir kaç şey buldum divice manager dan uninstall ettim laptop ın bataryasını bile çıkardım olmuyor tüm usbleri tanıyor HDD olmuyor ama aynı HDD diğer bilgisayarımda çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 usb'nin gücü yetmiyor olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 device manager'dan activate etmen gerekiyor olabilir mi? formattan sonra windows'u kurduğum diske değil de diğerine yapmam gerekiyor 10'a geçtiğimden beri. haricilerde böyle bir şey hiç duymadım ama windows bu, her an her bug olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 sanırım durum şu daha önce kullandığım bilgisayar usb 3.0 a güncellemiş kendini benim emektarda 2.0 üzeri desteklemiyor böyle bir şey olabilir mi? downgrade nasıl yapabiliyorum? dün denedim ama hala 3.0 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 bir yardımcı programla göstermeyi denemeni öneriyorum. Şu sıralar bende bunun gibi problemlerle sıkça karşılaştım (benim problemler mbr/guid problemleri gerçi mac üzerinden ntsf farkı doğuyor). Paragon Hard Disk manager vs tarzı programları kullanıp bir tespit yapabilirsin. Ayrıca; External hard diskin usb 3.0 olsa da universal çalışıyor devreler usb 2.0 olan pc de de çalışıyor. O ihtimal pek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 bende de bir external var sadece bir usb soketinde düzgün çalışıyor , ön tarafta çalışmıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 kasanın usb şeyini anakarta takerken pin'lere zarar vermiş olabilir misin? ben anasını ağlattım çünkü ordan biliyorum. biri hiç çalışmıyor. diğeri de kulaklığın usb dongle ses kartı var, onu takınca ses vermiyor. veriyor da sadece bass'lar geliyor, o da cızırtı şeklinde. flash disk takınca çalışıyor gibi ama hız testi yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar