masa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 5-7 eylül Tepekule kongre merkezinde ulusal psikoloji kongresine katılacağım. Otele bir yığın para vermek istemiyorum. Kongre merkezine yakın kalacak yer önerisi olan var mı? Böyle ufak pansiyon olur yürüyerek gider gelirim. Ya da evi yakın olan olur misafir etmek ister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Kongre merkezinin yakınlarında kalırsan bi böbreğine elveda de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Valla bahsettiğin yer nerede bilmiyorum, malum izmir noobuyum hala. Bende kalabilirsin, Bornova merkezdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 zipzip said: Kongre merkezinin yakınlarında kalırsan bi böbreğine elveda de. allah için bana söyle orada nerede kaybede bilir böbreği ? etrafında otel var mı la hem tepekulenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 masa o kongre merkezinin ilerisindeki megapolde çalışıyorum ben, oraya en yakın hilton garden hill var yürüme mesafesinde. ama tepekuleye çok yakın yerde izban durağı olduğu için alsancağa falan da bakabilirsin. hatta geldiğinde haber ver öğle yemeğine oraya geleyim iki üç muhabbet ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Wishmaster said: Valla bahsettiğin yer nerede bilmiyorum, malum izmir noobuyum hala. Bende kalabilirsin, Bornova merkezdeyim. bende gelirim.. seksleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 zipzip said: Kongre merkezinin yakınlarında kalırsan bi böbreğine elveda de. Llama said: zipzip said: Kongre merkezinin yakınlarında kalırsan bi böbreğine elveda de. allah için bana söyle orada nerede kaybede bilir böbreği ? etrafında otel var mı la hem tepekulenin bu taraflara 1 senedir gelmediğiniz belli, koskoca hilton yapıldı oraya. cahiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 hilton garden var demi la orada doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 en son uykuluk yemeğe gelirdik.. çok modernleşti artık gelmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 O yola isterlerse Burj Al Arab yapsınlar. Tepekule'de kalmalık yer yok mu? Misafirhanesi var diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Madcat said: hatta geldiğinde haber ver öğle yemeğine oraya geleyim iki üç muhabbet ederiz. ya şunu akşama alın akşam biralaması yapalım özleştik hem tynada da göremiyoruma rtık seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 o uykulukçu hala duruyo arada birileri yiyip yiyip midesini bozuyor hala. çok leziz. harbi lan yolda görüp selam veremioz anlattığın hikaye yüzünden, görüşek bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ne hikayesi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Güya görüşcektik biz de ha. Spontan biraya çağırcam haftaya sizi. Hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 http://www.booking.com/hotel/tr/hilton-garden-inn-izmir-bayrakli.tr.html?aid=356996;label=gog235jc-hotel-tr-tr-hiltonNgardenNinnNizmirNbayrakli-unspec-tr-com-L%3Atr-O%3AwindowsSnt-B%3Achrome-N%3AXX-S%3Abo-U%3Ac;sid=34aa7bbc4111bbe191d9f5de20e9db2e;dcid=4;checkin_monthday=5&checkin_year_month=2016-9&checkout_monthday=7&checkout_year_month=2016-9&dist=0&do_availability_check=1&group_adults=1&group_children=0&hp_avform=1&hp_group_set=0&no_rooms=1&origin=hp&room1=A&sb_price_type=total&type=totalavailability_target alternatif bulamazsan, iyidir burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Wishmaster said: Güya görüşcektik biz de ha. Spontan biraya çağırcam haftaya sizi. Hazır olun. harbi çaarmadın ha bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 adam pansiyonda kalırım diyor biz hilton diyoruz ayrı kafalar ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 gel bende kal lan ne oteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Aa folkart'ın orasıymış lan tamam. Bende kalırsın Fırat. Minibüsle 10-15 dk'da gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ama bizim mahalle tepekuleden daha tehlike sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 İzmirliler yine konuyu ele geçirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ankaralılar mı tavsiye versin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 yozgat olur corum olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bait ya bariz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 basmane'de pansiyonda kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar