Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirde kalacak yer

masa

Öne çıkan mesajlar

5-7 eylül Tepekule kongre merkezinde ulusal psikoloji kongresine katılacağım. Otele bir yığın para vermek istemiyorum.
Kongre merkezine yakın kalacak yer önerisi olan var mı? Böyle ufak pansiyon olur yürüyerek gider gelirim. Ya da evi yakın olan olur misafir etmek ister?
Sosyal ağlarda paylaş

masa o kongre merkezinin ilerisindeki megapolde çalışıyorum ben, oraya en yakın hilton garden hill var yürüme mesafesinde.

ama tepekuleye çok yakın yerde izban durağı olduğu için alsancağa falan da bakabilirsin.

hatta geldiğinde haber ver öğle yemeğine oraya geleyim iki üç muhabbet ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Kongre merkezinin yakınlarında kalırsan bi böbreğine elveda de.

Llama said:

zipzip said:

Kongre merkezinin yakınlarında kalırsan bi böbreğine elveda de.

allah için bana söyle orada nerede kaybede bilir böbreği ?
etrafında otel var mı la hem tepekulenin

bu taraflara 1 senedir gelmediğiniz belli, koskoca hilton yapıldı oraya. cahiller.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.booking.com/hotel/tr/hilton-garden-inn-izmir-bayrakli.tr.html?aid=356996;label=gog235jc-hotel-tr-tr-hiltonNgardenNinnNizmirNbayrakli-unspec-tr-com-L%3Atr-O%3AwindowsSnt-B%3Achrome-N%3AXX-S%3Abo-U%3Ac;sid=34aa7bbc4111bbe191d9f5de20e9db2e;dcid=4;checkin_monthday=5&checkin_year_month=2016-9&checkout_monthday=7&checkout_year_month=2016-9&dist=0&do_availability_check=1&group_adults=1&group_children=0&hp_avform=1&hp_group_set=0&no_rooms=1&origin=hp&room1=A&sb_price_type=total&type=total&#availability_target

alternatif bulamazsan, iyidir burası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...