Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Dişçimiz Vardı

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

Emre333 said:

archangel a gittim bu arada ön 4 diş porselen yenilemesi için. eski metal destekli porselenleri yapan eski dişçi tam diş etine oturtmuştu, baya sıkıntı çektim şimdiye kadar ( ne diye daha önce değiştirmediysem).

neyse ön 4 dişi söktü önce sonra yeni 4 dişi tek tek taktı filan, dişteki ve diş etindeki yabancılık hissiyatı tamamen gitti, renk uyumu olarak da orjinal dişlerim gibi gözüküyor. baya baya duacıyım 1 haftadır, belirtmek istedim dsfsdg. büyük ihtimal alt sağ 4 porseleni de yenileticem

Nazar değecek diyoruz, o kadar anlatma :P güle güle kullan :)

Masticore said:

uuu garbage'da sayfalarca konunun saglam kalması inanılmaz.

Ben de bir soru sorayım. Benim dişler diş rengi olarak sarımtırak malesef. Ne kadar fırçalarsan fırçala bembeyaz dişler olmuyor. Çözüm porselen lamina dediler. Bir zararı var mı bunun.

Porselen lamina da beyazlatma da malesef piyasa hekimlerince on hastadan 6-7 sine öneriliyor ancak ikisinin de gerçekten doğru endikasyonlarda uygulanması gerekiyor. Muayene etmeden net şeyler söylemek doğru olmaz.

DRaGoN_SLaYeR said:

Archangel üni de mi hala, özel bi yere geçtiyse gideyim ben de ya, bugün yarın dolgularımı yaptırayım diyodum.

ünideyken de bir yandan özelde çalışıyordum zaten ama artık tam gün özeldeyim, her zaman bekleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...