Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 internet'ten aldigim g-star raw sort mayoyu satiyorum. hic giyilmemistir, fiyat 110 tl pazarlik yok. cok guzel bir modeldir. small beden. 30-31 beden giyenlere rahat olacaktir. istanbul ici elden satis yapabiliriz. hem ustunuze denersiniz, kafaniz rahat olur alirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 kamuflaj desenli? ülkenin bu gündeminde? sağol kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 benim en sevdigim modellerden biri acikcasi, ne alakasi var gundemle falan? mayo alti ustu. plajlarda da onlarca insan var kamuflaj desenli sort mayoyla, bikiniyle dolasan ayrica, bir gidip bakmani tavsiye ederim. ekleme: turk uniformasi kamuflaji degil zaten daha cok amerikan ordusu col kamuflaji tonu bu mayonunki. turk olani da var bende ayrica mayo olarak, onu da giyiyorum hali hazirda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 boyu fena degilmis ama kamuflaj :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 pascalnouman said: boyu fena degilmis ama kamuflaj :/ boyu cok ideal. abi cok guzel duruyor deneme amacli giydim ama sonra bende 3 tane daha var kamuflaj mayo gereksiz gordum bunu. bir de kumasi yavas kurur gibi duruyor sanki. hic giyilmemis 0 mis gibi sort mayo iste. bu arada ben su an giydim kac kere bu olaylardan sora direkt orman kamuflaji tonu mayomu hem de (bu col) hic kimse de darbeci gozuyle bakmamistir bana, yani ben oyle bir sey hissetmedim. cok sacma detaylar bunlar bence. ekleme: benim hemen hemen cogu kiyafetim farkli tonlarda kamuflaj desenli zaten, insallah iceri almazlar bir gun yolda yururken. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 yok ya ben ihtilal dalgasindan degil kusucam artık kamuflajdan ondan dedim evde kara hava deniz hepsinin kamuflajları mevcut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 ben alırdım ama kamuflaj :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 kamuflajsizi var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 bununla basra körfezinde ne yüzülür bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Ekstrem sporlara girer o (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Laorx said: kamuflajsizi var mi Var da bende yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 deneme amaçlı da olsa o astara pipi değdi mi fiyat düşer. 50tl teklifim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 yıkayınca geçmiyor mu? pipi değmiş kızlara girip çıkmayı biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Gotunden bok da bulasmis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 kız mı ne kızı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Denizaltibatirilir bunla farkedilmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Red said: deneme amaçlı da olsa o astara pipi değdi mi fiyat düşer. 50tl teklifim. Bnm pipim değse 50 tl fiyatın artması gerek B) Kullanmadım hiç boxerla denedim. Yıkayıp veririm önünüzde çok kıllanıyorsanız. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 internetten aldım derken, kendi sitesinden mi aldın yoksa alışveriş sitelerinden mi? çoğu fake ürün satıyolar, 15 liralık pazar malı olmadığını ne bilecez B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Kendi sitesi, amsterdamdan geldi, 10 gün bekledim. :)-D Edit: getirirken cebinde 10 gram da mj unutmuşlar, onu da hediye edicem yanında. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 10gr mj zaten 200liradan fazla eder bence fiyat uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 110tl + 2 malbuş 1 döner teklif ediyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Fistan said: 10gr mj zaten 200liradan fazla eder bence fiyat uygun LOL 10 gr = 200 lira bulan varsa haber versin PASLAŞALIM BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 haber versek napcan sanki? ihbar edicen en çok. hiiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: 110tl + 2 malbuş 1 döner teklif ediyorum o zaman Sadece mayoya teklif ediyorsan kabul ediyorum. Dönere gerek yok ayrıca. Malbuş alırım bi dal. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 mj hediye dedi şimdi yan çiziyor, çakal satıcı bu, almayın bundan bi şey (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar