Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 yahu bunun cd si türkiyede bulunurmu hangi servera nası kayıt olcam kaça mal olur cd si bi eyrden demosu yok mu türk serveri kurulcak mı bilen yok mu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Türk serveri yok çok büyük ihtimalle de olmayacak demosunu bulamazsın cd'sini de Türkiye'de şu anda bulamazsın ama bir gurup arkadaşın Türkçeleştirip şubat sonu gibi piyasaya sürme çalışmaları var aylık belli bir ücret ödüyosun tam emin değilim sanırım 10-12 dolar civarı bir şey şu anda iki ayrı versiyon var US versiyonu ve EU yani avrupada oynanan versiyon, ikisini de ayrı yerlerden satın alabiliyosun, server bir kaç tane var amerika ve avrupa olmak üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Uc gunde bir ayni seyleri yazip durmaktan biktim, 'bilen yok mu' diye tribal yazilar yazip insani sinir etmek yerine bi tarafinizi kaldirip azicik eski topicleri okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 cok sagolun ama pepelek sitesininde biraz hatasi yok degil resim koymuslar oyunu anlatmislar yahu oyuna girebilsem oyunda napcagimi ordan gecenleede sorarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 eski topiclerde herşey yazıyor kardeşim. oyunda ne yapacağının yanında nasıl alacağın da[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 abi eski topic bi tane söle ya hepsinde abuk sabuk anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Bunda anlamıyacak ne var esas ben onu anlamadım, sadece bu sayfada oyun alımı , cd'nin nereden bulunacağı vs. ile ilgili 2 tane post var dier sayfaların hepsinde de var.. Ama ben sabırlı insanım yine anlatayım.. *! sonunda sayfaya nasıl alınır nereden alınır vs. gibi bir yazı eklemeye karar verir * US veya EU serverlarında oynıyabilmek için orijinal oyun alman şart.. Forumun ilk sayfasında BlackRose'un nereden nasıl alacağına dair bir post'u var oradan nasıl sipariş edeceğin ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsin.. Oyunun iki farklı versiyonu var US serverları için farklı EU serverları için farklı, o nedenle CD almadan önce hangisinde oynıyacağına karar vermiş olman gerekiyor ki oa göre sipariş et. Demo veya Beleş server'ı yok.. Aylık 10 euro karşılığı oynıyabiliyorsun.. Orijinal CD aldığın zaman 1 ay bedava geliyor CD ile birlikte.. Orijinal aldığın CD içerisinden çıkan CD Key ile birlikte account açtırabiliyorsun.. Başka türlü account açılmıyor.. 1 CD = 1 Account o nedenle kendine bir CD alman şart.. Bazı internet sitelerinde account satılıyor fakat güvenli değil.. Maliyeti ben aldığım zaman 50-60 milyon civarındaydı şu anda ne alemde bilmiyorum Blackrose'un post'unda vermiş olduğu adreslerden sipariş edebilirsin orada şu gün kaça geleceği vs. gibi bilgilere erişirsin...[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: Thalion, 02 Şubat 2003 16:05 tarihinde demiş ki: ... *! sonunda sayfaya nasıl alınır nereden alınır vs. gibi bir yazı eklemeye karar verir * ...[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU zaten bütün online oyun bölümlerine attığım o yazıyı NWN için hazırlamıştık, sitesinde de var hatta, sonra da bütün diğer oyunlar için de ana sayfaya bir link ile ekleyelim diye karar vermiştik ama ilgilenilmedi o zamanlar başlıkta da belirttiğim gibi zaman aşımına uğrayabiliyor bazı bilgiler, mesela adam onu okuyup gidiyor bir siteye, sonra da ellerinde kalmamış olduğu için göremiyor ve hani nerde o oyun yok verdiğiniz sitede falan diyebiliyor Daoc'ta kim hangi keep'i elinde tutuyor ekranı gibi bir de hangi sitede oyun kaça ve şu anda var mı hedesi hazırlamak lazım herhalde ;)[hline]Byron `Metafizikci` Craddock, -drunken- metafizikci of atlantean clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Demarcus `Soth` Craddock, -drunken- engineer of atlantean clans Myles `Kwama` Peak, -drunken- martial artiz of atlantean clans Gerry `Blackrosent` Clendennen, -drunken- nano teknisyen of atlantean clans Lord Soth,Lord Theros,Gzar of Atlantic Novgorod Demarcus -The Lag King- spear hero of Sultans of Hibernia of Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 böle bi thread açildiğinda nie hep ayni kişiler ayni sivriliği yapiyo ya. cvp vermeyin kardeşim istemiyoaniz alala adam bişi soruyo dövmediniz kaldı adamı[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/pryw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya ben en iyisi türkiyede satılmasını beklim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 beyler vede en çok türkün takıldığı server hangisi cünkü ayarları ona göre yapcamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 US/kay sunucusunda da çok Türk var EU/excaliburda da sen seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 black ayip oluyor... exc/albion dada baya bir variz :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 baya ama çok değil =) en fazla iki sunucutyu söyledim ben ona bakarsan alman sunucularında da var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 peki o 2 söyledigin avrupa ve amerika sunucuları arasında saat farkından baska bi fark yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: Ceti, 03 Şubat 2003 10:44 tarihinde demiş ki: black ayip oluyor... exc/albion dada baya bir variz :) Exc/Alb, EU/Exc'in disinda bir server mi, niye ayip olsun ki? Adam server soylemis, realm soylememis. (Ayri bir server acilacak kadar zergsiniz excaliburda gerci, haklisin)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: SeriaLKilla, 02 Şubat 2003 16:40 tarihinde demiş ki: böle bi thread açildiğinda nie hep ayni kişiler ayni sivriliği yapiyo ya. cvp vermeyin kardeşim istemiyoaniz alala adam bişi soruyo dövmediniz kaldı adamı[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/pryw evet sivriyim. Her açtığımda aynı şeyi görmek istemiorum. o kadar anlattık.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ayrıca Avrupa serverlarında birçok dil konuşuluyor US de tek dil oda İngilizce saat farkıda o kadar önemli deil bi zamandan sora alışıosun zaten[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ya peki ben cd sini alcam orjinal türkiyede şubat sonunda hazırlıyorlarmış dedi balckrose bu konuda bilginiz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 benim bir bilgim yok sen en iyisi internetten oyunu sipariş ver en garanti yolu bu[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 benim bilgim böyle bir çalışma olduğu yönünde zannedersem de 25 dolar gibi bir de fiyatı olacakmış eğer oyunu damardan enjekte edecek kadar muhtaç değilsen oyuna, en azından bekleyebilirsin bir süre daha tabi en garantisi 40-50 dolara internetten sipariş vermek, tabi kredi kartın olması lazım, kartın sana ait olması lazım, değilse kesin demiyorum ama sorun çıkabilir, her şey tamamsa bile bazı arkadaşların başına geldiği gibi kartından paranın çekilip siparişinin onaylanmaması gibi tatsız durumlar da olabilir bunları ben pek yaşamasam da olasılıklar bunlar, riskli bir şey diyebilirim [shit happens misali] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ee benim bu yasta kredi kartım olmadıgına göre harclıgımızda türk lirasiyla nası alcaz yahu 18 yasına gelip is bulunca anca öhö o zamana kadarda türkiye krizden bataklık olur:(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 o zaman bi kaç taktik verin şimdi babama ne dicem kredi kartını verip oyunu siparis etmek icin bi kac güzel laf söleyin elki tutar bakarsınız zuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 sen bu oyunu o şekilde alma derim kesinlikle babanla falan sonradan tartışacağına eminim çünkü en iyisi ya getiren biri varsa ondan al ya da web kart çıkartabilirsen o yolla al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 tamamda nası webcart cıkartcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar