Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 ben diziyi anlamayan köylülere gidin prison break izleyin diyenim 2.sayfadan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Lafinla is yapmadiklari isabet olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 o yüzden topic 9 sayfa tam isabet bence ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 guzel bölümdü, 3 kurusluk akil var onu da alacaklar illa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 babası gelecek mi acaba? gelirse orjinali mi gelir yoksa başka uydurma bişimi gelir acaba telif haklarından dolayı? güzel bölümdü macera falan yoktu ama izletti kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 shits on fire yo gelecek hafta belli oluyomuş parazit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=i5zCjXsPXwg Burada çok kasılmış spoiler vermemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 AY NE IYI BOLUM YINE YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 güzeldi beğendim. davidn babasından içindeki şeye kadar caveplar geldi. 1 bölüm kaldı ama 2. sezonu duyurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 iron fistten sonra resmen detox oldu harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 On the chest of a barmaid in Sale were tattooed the prices of ale and on her behind for the sake of the blind was the same information in Braille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 dizideki hersey 10 uzerinden 11. muhtesem gercekten. marveldan boyle bisey beklemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ben buzküpü abiyi baya sevdim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Sparkcaster said: iron fistten sonra resmen detox oldu harika Direk bu. Çok iyi bölümdü yine. Baya açıkladılar olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 fenris said: ben buzküpü abiyi baya sevdim ya... Ayrıca aynen..Buzcu abi baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 jermaine baya döktürüyor ya flight of the conchords izlesem mi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 izlemedigin hata. gelmis gecmis en orjinal en iyi seylerden biri flight of the concords. hala bagira bagira guluyorum her bolumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Rhys'in aksanı beni bitiriyor ya Jemaineeee demesi asdaf https://www.youtube.com/watch?v=uaaslC6UUWg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 deneylerde kullanılmalı resmen bu dizi. mental hastalığı olanlara izletip yorumlatasım geldi. 5. bölümü izledim şimdi vallahi kafamdan dumanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 kafan güzelken izlerken çok farklı bir deneyim sunuyor ya dizi ajsdıoas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 4. bölümü taze sıkılmış portakal greyfurt ve limon karışımına cinle içmiştim. 5 i izlemeye cesaret edemedim sdfgsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3bgucHfoT1qchnreo1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 oliver bird ne döktürdü ya. Abi o sessiz sinema şeklindeki sahneler, oliver birdün şarkısı, aubrey plazanın oyunculuğu. ne kadar muhteşemdi beeee bingildak said: kafan güzelken izlerken çok farklı bir deneyim sunuyor ya dizi ajsdıoas katılıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 bingildak said: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3bgucHfoT1qchnreo1_500.png hmm deneyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Aubrey Plaza Daha Mükemmel olabilirmiydi ya ?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar