razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 oha guy ritchie mi bu, lol ne alaka. izlesem mi izlemesem mi diyorum ama yine beklicem sanırım daha sırada alien ve karl marx var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Film baya baya eglenceliydi hic beklemiyordum ters kose oldum. Ikinciye izleyesim var. Muziklar falan cok tatli oturmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Arkadaşla başka izlenecek film yok diye gittik bilmem kaçıncı Kral Arthur uyarlamasına, tamamen ters köşe olduk. Açıkcası bu kadar fazla fantastik öğe (tamam çok değil ama yine de önceki uyarlamalara göre aşırı kaçtı) beklemiyordum bile, zamanın işleyişi güzeldi, müziklere de bayıldık. Tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 senko said: Abi sen guy ritchie yi hic anlamaissin. guy ritchie kendini anlatamiyor fazla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Film baya baya güzel 9/10. Beklentisiz nazlana nazlana gittim fakat Guy Ritchie başkan beni utandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 guy ritchie moments settingle alakasız olmuş biraz sırıtmış sanki ama cok rahatsız etmedi, jude law çok iyiydi, başroldeki herif iyi, mage kızı begendim, müzikler feci iyi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 bazı kısımlar pat pat kesiliyor. ben çok beğenemedim. guy ritchie özelinde olmuş ama king arthur özelinde ıı ıh. çok fantastik, merlin yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 yeni izledim. 9/10 lan resmen kendimi ps4 oyunu oynarmis gibi hissettim, muzikler, kurgu ve little finger muthis olmus ya. muzikler ne gazdi la https://www.youtube.com/watch?v=e2LLS33eQvk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar