calimero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Trailer kötü. dizi olsa belki izlenir de film kalitesi yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Ben beğendim, her sene çeksinler şunlardan 5 10 tane izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ne bu? yeni dragon age oyunu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6-uKnNU5yRg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 jax bey napıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 guy ritchie den ne çıksa izlenir (tu) madonna ile takıldığı dönem hariç her filmi iyi.madonna dan ayrıldıktan sonra ki filmleri de iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Adamların 2 3 tane hikayesi var her sene biri tekrar çekiliyor, bizde 500 tane efsane var 1 tane düzgün filmimiz yok, insan üzülüyor. Ama Guy başkan ne yapmışsa iyi yapmıştır, illaki izlenecek, öeeh denecek, 8 civarı bir notla gönderilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Bizi falan boşver de. Kral Arthur un boku çıktı. Dandik de bi hikaye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Sean Connery'li olan güzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Excalibur 1981 yapımı bence baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Feamer said: Excalibur 1981 yapımı (tu) en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Film güzeldi baya. Tam Guy Ritchie filmi. Müzikler çok iyi. Aksiyon, çekimler filan akıyor. Criticler yerden yere vurmuşlar filmide haketmiyor gerçekten o skorları. Beklediğimden çok daha fazla fantastik çıktı bide. Guy Ritchie yüzüklerin efendisini çekse nasıl olurdu görmüş olduk sdf. Hatta Witcher havası vardı hafiften. Hani büyük ihtimalle tutmayacak film ama umarım istediği gibi çeker devamını da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Ben uyuyakaldim sonlara dogru ya... guy ritchie sosu kurtaramamis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 progamer said: Film güzeldi baya. Tam Guy Ritchie filmi. Müzikler çok iyi. Aksiyon, çekimler filan akıyor. Criticler yerden yere vurmuşlar filmide haketmiyor gerçekten o skorları. Beklediğimden çok daha fazla fantastik çıktı bide. Guy Ritchie yüzüklerin efendisini çekse nasıl olurdu görmüş olduk sdf. Hatta Witcher havası vardı hafiften. Hani büyük ihtimalle tutmayacak film ama umarım istediği gibi çeker devamını da. Çin'de tutar. Batı artık kar getiren bir pazar değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 sanki dizi olacakmis da film olmus gibiydi ya. o darklands muhabbeti filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 sinemaya gitmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 son bilet hakkımı buna mı yoksa karayip korsanlarına mı kullansam kararsız kaldım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 uzun zamandır izlediğim en iyi fantastik film. Çok keyif aldım izlerken. Müzikler şahane olmuş. Sesler ve efektler çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Müzikler çok iyiydi, aksiyon tadında olmuş, gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Baya boktandı film, bir de boktan sinemada izledik :< İlk açılışta AvP fragmanı sandım Ziggurat görünce. Sonra Fül'ler falan, herhalde LotR'da Minas Tirith kuşatmasına yeni bir yaklaşım getirdiler diye düşünürken Legolas'ın Arthur'un babası olduğunu farkettim. İşin şakası bir yana, Sherlockvari smartass replikler, gereksiz bölümler; zenciler, çinliler falan çok kötüydü. Mok etmişler güzelim hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Abi sen guy ritchie yi hic anlamaissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 deadwoll said: Baya boktandı film, bir de boktan sinemada izledik :< İlk açılışta AvP fragmanı sandım Ziggurat görünce. Sonra Fül'ler falan, herhalde LotR'da Minas Tirith kuşatmasına yeni bir yaklaşım getirdiler diye düşünürken Legolas'ın Arthur'un babası olduğunu farkettim. İşin şakası bir yana, Sherlockvari smartass replikler, gereksiz bölümler; zenciler, çinliler falan çok kötüydü. Mok etmişler güzelim hikayeyi. şu orjinal ve basit hikayeleri-destanları-mitleri evirip çevirip yandan çakıp önden sıvazlayıp remakelemeleri nezaman biticek hollywoodun çok merak ediyorum. olmuyo lan işte anlamadı hollywooddaki dangalaklar. aklına gelen varsa bitane vasat üstü örnek söylesin. benim aklıma gelmedi bitane bile iyi remake olmuş dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 olmuyor ne beyler? bilet alıp izliyorsun işte, adamların için gayet olmuş oluyor. hasılat artı yazarsa ne iyi, bunun dışında başka kaygıları olduğunu düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 dreagloth said: Müzikler çok iyiydi, aksiyon tadında olmuş, gidin filmi kurtaran sınıf atlasan tek şey idi müzikler aşırı gazdı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 bu arada filmi d-box diye bi zimbirtida izledim goruntu imax degildi ama sesler imax salonlarindan daha iyiydi bir de koltuklari kiprasmali yapmislar, baya baya filmin icine giriyorsun bu tur aksiyon filmlerine d-box denen nanede giderim bundan sonra film de guzel olm gayet, arthurun guy ritchie yorumu olmus, gayette guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar