Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

progamer

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Film güzeldi baya. Tam Guy Ritchie filmi. Müzikler çok iyi. Aksiyon, çekimler filan akıyor. Criticler yerden yere vurmuşlar filmide haketmiyor gerçekten o skorları.

Beklediğimden çok daha fazla fantastik çıktı bide. Guy Ritchie yüzüklerin efendisini çekse nasıl olurdu görmüş olduk sdf. Hatta Witcher havası vardı hafiften.

Hani büyük ihtimalle tutmayacak film ama umarım istediği gibi çeker devamını da.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Film güzeldi baya. Tam Guy Ritchie filmi. Müzikler çok iyi. Aksiyon, çekimler filan akıyor. Criticler yerden yere vurmuşlar filmide haketmiyor gerçekten o skorları.

Beklediğimden çok daha fazla fantastik çıktı bide. Guy Ritchie yüzüklerin efendisini çekse nasıl olurdu görmüş olduk sdf. Hatta Witcher havası vardı hafiften.

Hani büyük ihtimalle tutmayacak film ama umarım istediği gibi çeker devamını da.

Çin'de tutar. Batı artık kar getiren bir pazar değil zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Baya boktandı film, bir de boktan sinemada izledik :<

İlk açılışta AvP fragmanı sandım Ziggurat görünce. Sonra Fül'ler falan, herhalde LotR'da Minas Tirith kuşatmasına yeni bir yaklaşım getirdiler diye düşünürken Legolas'ın Arthur'un babası olduğunu farkettim.

İşin şakası bir yana, Sherlockvari smartass replikler, gereksiz bölümler; zenciler, çinliler falan çok kötüydü. Mok etmişler güzelim hikayeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Baya boktandı film, bir de boktan sinemada izledik :<

İlk açılışta AvP fragmanı sandım Ziggurat görünce. Sonra Fül'ler falan, herhalde LotR'da Minas Tirith kuşatmasına yeni bir yaklaşım getirdiler diye düşünürken Legolas'ın Arthur'un babası olduğunu farkettim.

İşin şakası bir yana, Sherlockvari smartass replikler, gereksiz bölümler; zenciler, çinliler falan çok kötüydü. Mok etmişler güzelim hikayeyi.

şu orjinal ve basit hikayeleri-destanları-mitleri evirip çevirip yandan çakıp önden sıvazlayıp remakelemeleri nezaman biticek hollywoodun çok merak ediyorum. olmuyo lan işte anlamadı hollywooddaki dangalaklar. aklına gelen varsa bitane vasat üstü örnek söylesin. benim aklıma gelmedi bitane bile iyi remake olmuş dediğim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada filmi d-box diye bi zimbirtida izledim
goruntu imax degildi ama sesler imax salonlarindan daha iyiydi
bir de koltuklari kiprasmali yapmislar, baya baya filmin icine giriyorsun

bu tur aksiyon filmlerine d-box denen nanede giderim bundan sonra

film de guzel olm gayet, arthurun guy ritchie yorumu olmus, gayette guzel olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...